Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
megtaláltam az egyik torrent oldalon.messi1918 írta:Valaki nem tudna valami oldalt, ahonnan le tudom tölteni a "Vissza a jövőbe 1"-et? Magyar felirattal már elég lenne! NEm kell szinkronosan, de ha oyan az se bajHa valaki tud valamit legyenszíves ne fogja visza magát! Előre is kössz!
nekem is van egy hasonló pes-es videóm a youtube-onMessiFan írta:Testvérem regiztrált "jútyubon" és én szeretnék neki felrakni videókat.
a Pes-ben van pár szép gólom amit fel szeretnék venni videora majd összevagdosni és 1 videót összehozni. csak eher szükségem lenne 1 magyar videofelvevő/szerkesztő programhoz. valaki nem tudna ehez hozzáfűzni pár mondatot?
Én azt hittem, hogy ugyanaz, aztán nem engedett jpeg-es avatart berakni és azt hittem, hogy nem ugyanaz. Aztán mikor már semmilyen formátumot (az engedélyezettek közül) nem engedett berakni, és konvertáltamvolna jpg-be, akkor mégis kiderült, hogy ugyanaz.Perrero írta:az nem ugyanazamugy sztem paintbe mentés máskénttel megtod oldani
Jó én nem akarok ilyen hülyeséget csinálni csak kiváncsi voltam. Nem akarok senkit se feljelenteni, mert itt Magyarországon az igazságszolgáltatás egyenlő a nullával.messi1918 írta:Tehet!
Nemrég volt is ebből botrány, hogy valami gyerek feljelentette az apját, aztán kiderült, hogy tök alaptalan volt! A gyerek bocsánatot is kért emg minden!
Tehet!Los Banditos írta:18 éven aluli személy tehet feljelentést?
Szerintem tehet.Los Banditos írta:18 éven aluli személy tehet feljelentést?
Hát én a helyedben nem venném meg a PES-t és a Ffát is...MessiFan írta:
Azért mert meg akarom őket venni. a fifát,pest,codot. sajna ígysincs elég pénzem r hogy megvegyem
vagy megkérem barátom rakja rá cd-re.. úgy is jó. igaz. még ki se jöttekLa Pulga írta:Letöltöd
Azért mert meg akarom őket venni. a fifát,pest,codot. sajna ígysincs elég pénzem r hogy megvegyemsocio66 írta:pontosan!![]()
egyébként miért csak a Cod kell?
a Crysis és a Stalker talán a két legjobb FPS játék a Cod mellett..
ráadásul a fejlesztők optimalizálták a gépigényt az új részekre.
szerintem érdemes kipróbálni őket,nem fogsz bennük csalódni
pontosan!MessiFan írta:
Kár hogy ebböl csak a Cod kell.
Gondolom azért oktoberbe mert átigazolások újarcok. stb. nemde?
Kár hogy ebböl csak a Cod kell.socio66 írta:októberre szerintem.
De lesznek egyébként jó játékok az elövetkezendő hetekben:
COD: World at War
Crysis:Warhead
Stalker:Clear Sky
nem rosszak,mi?
októberre szerintem.MessiFan írta:Valaki tudja mikorra várható a FIFA,PES 2009?
FirefoxPerrero írta:PLEztet hogy tudom letölteni?