Én csak a www.fcbarcelona.com -ot ismerem.MessiFan írta:1 Linket kaphatnék? mert nem találokCFirpo3 írta:Interneten.

Én csak a www.fcbarcelona.com -ot ismerem.MessiFan írta:1 Linket kaphatnék? mert nem találokCFirpo3 írta:Interneten.
1 Linket kaphatnék? mert nem találokCFirpo3 írta:Interneten.
Interneten.MessiFan írta:Na és hol? Barcelónában? Mert itt Debrecenben csak felirat nélküli mezt találtam.CFirpo3 írta:Lehet venni kifejezetten Hleb feliratú mezt.
Na és hol? Barcelónában? Mert itt Debrecenben csak felirat nélküli mezt találtam.CFirpo3 írta:Lehet venni kifejezetten Hleb feliratú mezt.
olyan nekem is van. Hát tényleg nem volt olcsó...MessiFan írta:Ilyet szerettem volna 5000-értPerrero írta:bővült a kollekcióm egy Nike Barcás hátitagyóval-bár volt egy ára
Lehet venni kifejezetten Hleb feliratú mezt.MessiFan írta:Bővült a készletem egy Lionel Messis mezzel (2007-2008 idegenbeli mez)
10 euro volt. Elég olcsó igaz hogy hamisított de nekem bejön. Valszeg kapok egy eredeti mezt és rászeretném iratni Hleb nevét. csak azt nem tudom milyen bítűtipussal írták.
Ilyet szerettem volna 5000-értPerrero írta:bővült a kollekcióm egy Nike Barcás hátitagyóval-bár volt egy ára
A barca kutya nevet nm adnám senkinek mert ha mondjuk a reál játszik és vezet az elenfél tiz húsz realos kemény-legény nézi a mecset és te akor hívod a kutyád barca-barcaSzandi írta:Lehet, h nevetséges, de a kutyámat Barcának hívják.szajko írta:Lehet,hogy nevetségesnek fog tünni,de faterom vett a kutyánknak Barcelonás kutyatálat....
Azt a kutyatálat honnan? Olyan nekem is kéne.
Lakhatok nálad? (te persze ez esetben elköltöznélCFirpo3 írta:Én beszereztem egy zászlót és ki lesz rakva. A falat meg befestjünk gránátvörös kékre. A festék már megvan.