Sziasztok!
Először is: örömmel látom, hogy élénken foglalkoztok a kupával is!
Kérlek nézzétek el nekem, hogy ritkán jelentkezem, szabadidő hiányában szenvedek.
Új hírek:
-a jelentkezési időszak lezárult, jövő héten elkezdődik a kupa, 8 csapattal, a többiek várakozási listára kerültek.
-Diego10, számodra még csak pár perccel ezelőtt küldtem el a szervezői feladatot, olvasd el.
Ez később még változni fog (ez Kamajnak is szól), ahogy elindul a kupa, s meglátom milyen segítségre lenne még szükségem
Jelenleg Kamajt, mivel (ha jól tudom) ő hétközben is tud időt szánni a HT-re, a kupamérkőzésekkel kapcsolatban azzal bíztam meg, hogy összegyűjtse a mérkőzések eredményeit, közvetítéseit, a góllövőket, stb., s ezt én megszerkesztve felteszem a kupa oldalára. Pl.: Az eredményeket beírom az általam írt programba, így mindig friss lesz a tabella. Tehát én a szerkesztés vállalom gőzerővel, mindent tekintve.
Diego10 számára az lenne a feladatom, hogy hétvégente levélben (e-mail, és HT-mail) értesítse a résztvevőket soron következő mérkőzésükről, mert félek, hogy lesz, aki nem tájékozódik majd a kupa oldaláról.
-az AR alapján (amiert külön köszönet Kamajnak és Diego10-nek is) elkészítettem a csoportbeosztást, jobban mondva papírfecnik segítségével kisorsoltam, s már a kupa oldalán is közzé tettem
Ez alapján már a mérkőzések is megvannak, ezt még nem töltöttem fel, s mivel ma még "kötelezettségem" van egy szórakozó helyen, ezért valószínűleg csak holnap lesz elérhető. Ez alapján kell a jövőhétre lekötni az első forduló mérkőzéseit.
Egyenlőre ennyit.
Más: a hétvégi fordulóban én is simán legyőztem ellenfelem, így az 5. hely látszik biztosnak (fránya balszerencsés pontvesztések

).
Ami nagyon biztató: írtam pár nappal korábban ,hogy megcsináltam a szezon üzletét egy 20 éves remek gólszerzésű csatárral. Nos, bemutatkozó mérkőzésén góllal hálálta meg a belé fektetett bizalmat