Enrique pls segíts!Silvanus írta:Ez komoly? És megtudhatnám, hogy melyik az???Charlie írta:Van olyan oldal ahonnan letöltheted az összes meccs összefoglalóját !
C.

C.
Pancsolj'!lincsi írta:Légyszi valaki nyomjon ide egy linket a Barca-Malaga meccsről (a hazairől)! ez valamiért nincs meg
Szerintem codec gondok vannak, szal sztem rakd fel ezt, és talán menni fog.lincsi írta:most meg kép nincs
Már tudom, miért volt [auto_cenzúra]! -> Pont akkor töltötték fel...mrmonster írta:Köszi a videót. Nekem lejátsza végigReal Player-rel játszottam le.
ITTEN IS VANmrmonster írta:Tegnapi meccs góljairól van linketek?
Nkem nem játssza le
LG írta:Ero az volt benneCharlie írta:Most nem azért,de ez egy hatalmas potya, a kapus félméterre áll a góvonaltól,és a kezéhez ment a lövés,ezt ki kellett volna paskolnia,és távolról is jött a lövés!
Zidane érdemeiből semmit nem von le,mert nagyon jól eltalálta ettől függetlenül.
C., de kozépre ment, 1 jo kapus(nem VV) kiakapja.
Ero az volt benneCharlie írta:Most nem azért,de ez egy hatalmas potya, a kapus félméterre áll a góvonaltól,és a kezéhez ment a lövés,ezt ki kellett volna paskolnia,és távolról is jött a lövés!
Zidane érdemeiből semmit nem von le,mert nagyon jól eltalálta ettől függetlenül.
C.