2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Cafu???? Ne vicceljetek már. Minek ő ide???? Van egy ugyanolyan képességű jobbhátvédünk. Aki lényegesen fiatalabb is. Szerintem nem kell, Belletti is csak megsértődne, meg akkor Gabri se jutna játéklehetőséghez. Megvagyunk mi Cafu nélkül.Maxi írta:Velük én is nagyon boldog lennék, igaz Protot nem ismerem egyáltalán(hány éves ő?)LG írta:Marad Gio+Silvinho. Sztem Silvinho nem olyan gyenge játékos, csak a sérulései miatt nem jott ki nemki a lépés...remélem jovre már jobb lesz. Del Horno ugyse jott volna, mert drága, Kompany szintén.
Remélem jon: VB, Gallas, Ezquerro, Cafu, Proto. Más nem kell.
Ja és Cafunak van eu-s útlevele?
ÁÁÁÁ nehogy már! Ebből a pénzből jöhetne Kompany vagy Milito vagy Gallas és még Del Horno is! Vagy esetleg Henry vagy Torres simán! Meg ez a fizuja is marha nagy, csak a feszültség lenne, mer kétszer annyit keresne mint monnyuk Dinho! Remélem kacsa! Sőt biztos!!!Enrique írta:Ááá, nem hinném.. Túl drága - 30L + heti 125.000L... Nevetségesen sok már.
Velük én is nagyon boldog lennék, igaz Protot nem ismerem egyáltalán(hány éves ő?)LG írta:Marad Gio+Silvinho. Sztem Silvinho nem olyan gyenge játékos, csak a sérulései miatt nem jott ki nemki a lépés...remélem jovre már jobb lesz. Del Horno ugyse jott volna, mert drága, Kompany szintén.
Remélem jon: VB, Gallas, Ezquerro, Cafu, Proto. Más nem kell.
Marad Gio+Silvinho. Sztem Silvinho nem olyan gyenge játékos, csak a sérulései miatt nem jott ki nemki a lépés...remélem jovre már jobb lesz. Del Horno ugyse jott volna, mert drága, Kompany szintén.PetI írta:Tényleg, most h nem lesz del Horno, kit fogunk hozni a bal oldalra
Gallas nem hiszem, h ott akar játszani, Kompany is sztem középső védő. (már ha ők jönnek egyáltalán) Esetleg Edmílson?
Lenzer írta:Szerintem nem kell jobbhátvédnek senki, hiszen ott van Belletti(szerintem nagyon jól játszott ebben a szezonban, akkor meg minek vegyünk mást, hiszen anyagilag nem vagyunk még a toppon), Gabri(sajnos sérült volt az idényben), Damía(fiatal tehetség akinek egyre több lehetőséget kell majd adni)! Középső védőnek Gallas kellene szerintem. Balhátvédnek nem kell senki, mert szerintem Silvinho és Gio közül valamelyik az elkövetkező 1-2 évben távozni fog és Fernando Navarro lesz a balhátvédünk a valamelyik távozó játékos helyett, azaz nem kell ide Del Horno csillagászati összegér! Középpályán nagyon jó szerintem, hogy érkezett Van Bommel, akiről nem azt nyilatkozták, hogy vkp-nak hozták, hanem azt, hogy ott is tud játszani. Van Bommel, Xavi, Deco, Iniesta lesz rotálva a középpályán, míg vkp-nak ott lesz Motta, Marquez, Gerard! Előre kell egy szélső és teljes mértékben készen van a csapat! Visca el Barca