Eurobarca találkozók!

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Scorpion
Capitá del Barça

2008.08.24. 18:14:05

Sziasztok.

Először is annyit, hogy nagyon jól éreztem én is magam:)
Sok vidám percet szereztünk egymásnak.

105-ös busznak pedig kell lennie. Aki nem hiszi nézze meg:):)
http://www.bkv.hu/busz/105.html

Másrészt itt vannak a villámtornának az ígért részletei:

Lasergame Labdarugó Kupa

Helyszín: TIPPMIX FUTBALLARÉNA XI. KER. FEHÉRVÁRI ÚT 120.
(Fehérvári út - Galvani út sarok, villamossal az Andor utcai villamosmegálló).
Időpont: 2008-IX-6 (szombat). 14.00 óra (Célszerű 13.30-ra megérkezni)
Csapatok: 5+1 (egy csapatban maximum 10 játékos lehet)
Játékidő: 2 X 10 v. 2 X 12 perc (a jelentkező csapatok számától függően változhat)
Pálya: Vonalas, kézilabdakapus
Nevezési díj: 12.000 Ft / csapat. (bírói díjat már tartalmazza)
Az első három helyezett díjazott.
8 csapat ill. több esetén: Kupa, érmek, pezsgő és a győztes csapat számára 1 lasergame részvétel.
8 csapatnál kevesebb létszám esetén: Kupa, pezsgő, és a győztesnek lasergame részvétel.

Jelentkezni lehet:
- E-mailen: hbfoci@freemail.hu
- Telefonon: Bede Viktor: 06-30-317-32-22, Szabó Bence: 06-20-998-31-78
- A helyszínen (Fehérvári út 120)

A jelentkezéshez kell:
- Csapatnév
- Csapattagok nevei, születési dátuma
- Csapatkapitány elérhetősége
- 6.000Ft előleg (szeptember 3-ig)
- 6.000Ft hátralék (szeptember 6-án a helyszínen)
Természetesen szeptember 3-ig egy összegben is be lehet fizetni a nevezési díjat.

Csak azok a csapatok vehetnek részt a tornán, amelyek a jelentkezés feltételeit teljesítik.

Minden jelentkezőnek kötelessége a sportszerű magatartás!
Sportszerűtlen magatartást piros lappal vagy a csapat kizárásával büntetjük!

Mindenkinek kellemes sportolást kíván a HBF csapat!

A HELYSZÍNEN BÜFÉ VÁRJA A KEDVES SPORTOLÓKAT!

TÁMOGATÓNK: WWW.LASERGAME.HU
HONLAPUNK: WWW.HBFOCI.EXTRA.HU
barca99
Llegenda del Barça

2008.08.24. 18:11:48

Kezdhetném azzal is, hogy Fcuk MÁV, de nem teszem, mert végülis itthon vagyok. :D Valószínűleg mindig én leszek az utolsó, aki hazaér. :cry:

Amúgy istenkirály volt ez a tali is, köszi mindenkinek mindent. Külön élmény Atiékkal utazni oda-vissza. :D Meg Ördögnél aludni. Úgy, hogy a földön alszik. :D Vagy fosni az ellenőrtől, pedig megmondta, hogy csak lefelé ellenőríznek. És tényleg. Vagy ott lenni, amikor Kiki rájön, hogy jó az Olimpia. És semmivel nem lehet kizökkenteni a női kosárdöntő kommentálásából. :D Vagy hallani Korda Gyuri bácsit pókert közvetíteni. Értem? :lol:

Ezen kívül is volt egy csomó jó dolog, de ha elkezdeném sorolni, sosem fejezném be ezt a hszt... :)

A barcelonai tali meg nagyon nagy ötlet. =D>

Jah, az egyetlen dolog, amit nagyon sajnálok, hogy volt pár ember, akikkel alig tudtam beszélni. :?

ha eszembe jut még valami lehet beszerkesztem... :D
Vito
Llegenda del Barça

2008.08.24. 18:09:50

:lol:
nem én voltam

tényleg nem

Csabi! a videot én csináltam, majd lövöm
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.08.24. 17:54:37

Na,jah,mindenki bek..hogy nem engem szerettek a legjobban. :cry: :lol:

A tali természtesen császár volt,bár estére kicsit megfáradtam,de élveztem én is,a focit kiemelkedően. 8)

Köszönöm a szállást Csongornak és Zsunak,sikerült egy órával korábban felkelnem,mert elnéztem az időt és 105-ös busz nem is létezik. :lol:

Grecki pedig bizonyította,hogy szekszárdi.. :lol:

Nagyon zsír volt,örültem,hogy ott lehettem. :D
,,Azt hitted, hogy mi történt."
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.24. 17:24:46

Iván! Isten Éltessen Sokáig!

Sajnos pont akkor mentünk el Kraloékkal italutánpótlásért ( :D),amikor többiek felköszöntöttek :(

Nem volt semmi egy nap,másnap sem az :D

Azért a kora délelőtti 5 sör egyhuzamban kitartott majdnem délutánig, amúgy az a kertes hely ahol voltunk,na azt ajánlom mindenkinek, meglepően olcsó a whiskey cola, akárhogyis próbáltam inni,sose akart elfogyni, még páran voltunk így vele :o :D

Noszály Sanyi mekkora divatember :D , kicsit se bámultuk meg a nőjét O:) :-$ :lol:

Ordinek még1x köszönet a szállásért, anyukájának pedig az Isteni melegszenyákért,és tejért 8)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Benga
Entrenador del Barça

2008.08.24. 17:07:08

Nah így a beszámolókat olvasva már sajnálom, hogy nem mentem ( előtte is sajnáltam csak kevésbé :D ) szóval remélem jövőre én is el tudok menni.
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.08.24. 16:48:05

Na én is hazaértem. Nagyon jó volt, király szervezés.
Foci is jó volt, bár kicsit sokan voltunk, de okosan megoldottuk... :)

Csongornak külön köszönet, hogy elkísért a metróig.. :)

VISCA EL EUROBARCA!!!
PCsabi
aka Game90

2008.08.24. 16:39:52

Perrero írta:semmi baj, cserébe küldd el ennio morriconetól a profi cimü film zenéjét -nekem csak 1 részlet van meg
http://www.zshare.net/audio/17559884ecb14e5b/
PCsabi
aka Game90

2008.08.24. 16:01:09

Perrero írta:Csabi, szivesen h nézhetted a meccset
Bocs, hogy kihagytalak. Természetesen köszi neked is!

http://www.youtube.com/watch?v=QZC1VZPBybo
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.08.24. 15:56:52

Sziv Csabi.
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2008.08.24. 15:49:45

ja igen, és bocs, hogy nem mentem reggel meccset nézni, nem tudtam magam rávenni, hogy felkeljek
PCsabi
aka Game90

2008.08.24. 15:47:07

Vito írta:ja! és köszönöm Csabinak is a segítséget. most először hajigáltam pénzt nyerőgépbe és nyertem 200-ból, 700-at!
Nagyon szivesen :D

Ordog!
Viszont ha én nyerek, akkor legyen a nyereményem 2 csoki... :D Sőt, emelem a tétet 3 káposztára :lol:

Ki kamerázott akkor, amikor Danival és Ákossal szívószállal ittuk a sört? Visszaakarom nézni azokat a csodás pillanatokat, amikor a két puhányt lenyomtam 8) :D

Na, összefoglalva a napot:
1. Idáig ez volt a legfszább fórumtali!
2. Kár, hogy Krojf és Sharky nem tudott eljönni.
3. Ha stoppolsz, és egy Ati nevezetű forma megáll, akkor NE szállj be az autóba... :D
4. Csongornak még mindig illatos...

És végül :
- Marci, köszi a szállást
- Ati & Iván, köszi a fuvart
- Zsu, köszi a sütit, finom volt
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2008.08.24. 15:46:11

Na én is
köszi mindenkinek mindent, Marcinak a jeleneteit, VV-nek a zsetont, Viktornak a paródiákat, Ördinek a képeket, Zsunak a sütit, Vitonak hogy láthattam, ahogy nyer 500ft-ot, stb stb

viszont azon sürgősen változtatni kéne, hogy ilyen messze laktok...kevés ez az 1 tali/év

Én már egy másik topicban megígértem - a most sajnos hiányzott Krojf kérésére - , hogy a jövő nyárra megszervezek csoportos barcelonai utat. Megkeresem a lehető legolcsóbb és egyben legjobb szállásokat, illetve az utazási lehetőséget. Erre készüljön mindenki, spóroljon ezerrel, mert csak gondoljatok bele, hogy ha egy nap ilyen jó együtt, akkor milyen lenne egy valamivel hosszabb buli, meccsel együtt, ráadásul ott Smile
ÖSTEN!!! remélem összejön

Kambekk!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.08.24. 15:42:47

La Pulga írta:
Tim írta: Kép
Marcié nem? Bár a cukorkából nem kérek :D
Nekem formásabb a fencim, igazi foghagymagerezd. :)
Asszem az első képet én követtem el. :lol:

Szerk.:

Csongor, ki az a jóképű fiatalember az avatarodon? :wink:
Z. Iván
Adminisztrátor

2008.08.24. 15:25:24

Üdv :)
Nagyon nagy volt a tali, élveztem minden percét, a focis meg az ivós szakaszt is. És én úgy mondhatom, hogy óriási buli volt az egész, hogy nem ittam semmit, szóval abszolút mérvadó a véleményem :D Igazán nem is érdemes meg nem is lehet fölsorolni, hogy mennyi jó arc van ebben a brigádban, annyi nagy taggal el lehetett dumálni. :)

Külön köszönet, hogy köszöntöttetek is, bevallom nem számítottam a dologra, pedig már a Dani pedzegetett valamit, mikor megérkeztünk. :D Egy ilyen táska ráadásul már kellett jó ideje, szóval nagyon jó szolgálatot fog tenni :) Úgyh ezer köszönet mindenkinek, aki részt vett az akcióban!

Én már egy másik topicban megígértem - a most sajnos hiányzott Krojf kérésére - , hogy a jövő nyárra megszervezek csoportos barcelonai utat. Megkeresem a lehető legolcsóbb és egyben legjobb szállásokat, illetve az utazási lehetőséget. Erre készüljön mindenki, spóroljon ezerrel, mert csak gondoljatok bele, hogy ha egy nap ilyen jó együtt, akkor milyen lenne egy valamivel hosszabb buli, meccsel együtt, ráadásul ott :)

No ez még a jövő, de remélem összejön. A tegnap viszont nagyon ott volt, abba bele sem merek gondolni mi folyt még le a másik kocsmában :D
Minden jót mindenkinek!
Rapika
Entrenador del Barça

2008.08.24. 14:32:09

Sziasztok!

Jó kis foci volt,sajnálom,h olyan korán el kellett búcsúznom.
Örülök,h jól éreztétek magatokat.
A képek most jönnek lefelé,kíváncsian várom őket. :)
Kép
Kép
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2008.08.24. 14:30:54

Tim írta: Kép
Marcié nem? Bár a cukorkából nem kérek :D
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.08.24. 14:30:12

Remek képek :D Csak kár hogy Ivánon és Badin kívül senkit se tudok beazonosítani :D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Tim
Mezei fórumozó

2008.08.24. 14:29:01

Jók lettek a képek Ördi bá! De úgy emlékszem nem csak te fotóztál..
Ezért a képért nem tudom kit kell dicsérni :lol:
Kép

Aki megfejti kinek a hátsórésze látható a képen,az kap Badi különleges cukorkájából!
Kép
Kép
elprat
Capitá del Barça

2008.08.24. 14:14:17

Nnnna,akkor én is írok egy kis szösszenetet...

Sajnos a meló miatt csak az esti bulira tudtam menni,de örülök hogy csatlakoztam.(Köszönet érte kolléganőmnek is,mivel számomra kedvező beosztást csinált:Köszikösziköszi Barbi...)

Az eső nem kellett volna,durva, ma már megint jó idő van.
Riboo örülök hogy megjelentél megint,nagy arc vagy.
Szandi sajnálom a rosszullétet,hallom/olvasom már jól vagy :wink:
Itt meg kell jegyezzem,nagyon kedves gesztus volt a lm Andrástól :), hogy pátyolgatta és hazakísérte/ill egy dbig elkísérte kedvenc női védőnket mikor rosszul lett!!!

MARCI CICA (ezentúl ez lesz a neved,számíts rá....)jól bemákoltál,meg kellett volna örökíteni alakításaidat az utókor számára....sebaj majd legközelebb,sztem lesz még rá példa...bleeeeeeeeee 8)
Amúgy csak azt nem értem,miért a saját lóvédat verted el piára?
A pólók miatt elvileg min. 20 sörre meg voltál hívva,neked egy petákot sem kellett volna költeni :wink:

Vito:én azt hittem kemény páleszt nyomtok,nem pedig "holmi" mézes löttyöt?! 8) Mennyi lett a vége? 10ig képben voltam...

Szívesen a sütit!
Zozzy elfelejtettem mondaniezzel kapcs.-ban,szégyelld magad amiért "elvitte a róka",pedig minőségi cucc volt :wink:

Scorpion Viktor! Tök jó hogy eljöttél,sztem te mindig egy különleges "fűszere" vagy a megmozdulásoknak...de persze ezzel nem azt akarom mondani,hogy te vagy az egyik főfő mókamester.... :D
A bulit pedig majd összehozzuk,meg feldob6nánk fórumon is az ötletet ha aktuális lesz!

Zárszóként annyit,hogy 2 embert hiányoltam személy szerint nagyon:
Krojf és Sharky ill. Sharky és Krojf :cry:
Nagy kár,hogy nem jöttetek,remélem azért mihamarabb láthatjuk a búrátokat!

Ja és most legalább !fincsi! volt hazafelé a gyros,nem úgy mint tavaly 8)
Csak kevés volt :cry:

Na jó regenerálódást az érintetteknek 8)
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Tim
Mezei fórumozó

2008.08.24. 14:04:06

Ordog írta: A Foci kumma jó volt srácok, igaz hogy kissé sokan voltunk, de sztem sikerült megoldani okosba így is... 1-2 becsúszásomra nagyon büszke vagyok, többet nem naon tudok úgysem kiemelni a játékomból:D
Ne szerénykedj,nekem is lőttél egy gólt. Igaz azt hittem egy csapatban vagyunk :lol:
A Badi féle fogadásban nem szerepel egy Újpest bérlet is?! Mintha valami ilyesmi lett volna...
Kép
Válasz küldése