Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.zshare.net/audio/17559884ecb14e5b/Perrero írta:semmi baj, cserébe küldd el ennio morriconetól a profi cimü film zenéjét -nekem csak 1 részlet van meg
Bocs, hogy kihagytalak. Természetesen köszi neked is!Perrero írta:Csabi, szivesen h nézhetted a meccset
Nagyon szivesenVito írta:ja! és köszönöm Csabinak is a segítséget. most először hajigáltam pénzt nyerőgépbe és nyertem 200-ból, 700-at!
ÖSTEN!!! remélem összejönÉn már egy másik topicban megígértem - a most sajnos hiányzott Krojf kérésére - , hogy a jövő nyárra megszervezek csoportos barcelonai utat. Megkeresem a lehető legolcsóbb és egyben legjobb szállásokat, illetve az utazási lehetőséget. Erre készüljön mindenki, spóroljon ezerrel, mert csak gondoljatok bele, hogy ha egy nap ilyen jó együtt, akkor milyen lenne egy valamivel hosszabb buli, meccsel együtt, ráadásul ott Smile
Nekem formásabb a fencim, igazi foghagymagerezd.La Pulga írta:Marcié nem? Bár a cukorkából nem kérekTim írta:
Ne szerénykedj,nekem is lőttél egy gólt. Igaz azt hittem egy csapatban vagyunkOrdog írta: A Foci kumma jó volt srácok, igaz hogy kissé sokan voltunk, de sztem sikerült megoldani okosba így is... 1-2 becsúszásomra nagyon büszke vagyok, többet nem naon tudok úgysem kiemelni a játékomból:D