2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Pont erről van szó , Argentinában , Brazíliában ezek a gyerekek a rongylabdát rúgják és ez a "bandázás" fociznak , mert nincs pénzük bandázni... és mert persze ezzel kitörhetnek a nyomorból , régen nálunk is ez volt.socio66 írta: Ezenkívül nem lehet megvetni azt a szülőt aki nem akar vagy nem tud 150 ezret kifizetni egy évben gyermeke sportolására. És ennek megfelelően nem szabad megvetni azt a gyereket sem,aki az utcákon bandázik a haverjaival,mert lehet hogy egyszerűen nincs lehetősége sportolni...
Ez az én véleményem.
Leírom én is a véleményem:fcbarcelonazsombi írta:Hát abban egyet értek én is amikor én kicsi voltam mindig focizni jártam le. Most mindenki tényleg csak bandázgatni megy a fiatalok közül.
Viszont ahhoz, hogy valaki profi sportoló legyen igenis beleszólnak az anyagiak és a körülmények.
Régebb azért több pénz volt a sportban arányaiban a többi országhoz képest mint most. Ez sajnos az igazság
Gyermekként, úgy 5-6 éven keresztül teniszeztem, hobbi szinten. Azóta csupán az úszás, a jó kis séták, és a ritka kocogás jelenti a sportot. Ja, meg a biciklizés. De, többet is mozoghatnék, ezt bevallom férfiasan. Na, meg persze, kis pályán fociztam, focizok. Most már egyre ritkábban, a bal térdem ugyanis eléggé odavan.fcbarcelonazsombi írta:
Tamás ez egy személyes kérdés. Semmi rossz, indulat nincs mögötte. Te mit sportoltál (sportolsz)?
Ha nem akarsz nem kell válaszolnod.
ja,ez a baj!nálunk is jövöre heti 1 óra lex,helzette ijen filozofia meg ijen fasságok lexnek!pedig lehetne napi 1 óra,igaz én nem járnék be mert tesi helyett eddzésre megyek,de a többieknek faxa lenne,h kiszellőztessék a fejüket attol a sok [auto_cenzúra] amit a suliba nyomatnak órákon(mert az órák 50%a tiszta hülzeség)tagore írta: Tetszik vagy nem: a testnevelés válságban van Magyarországon. (Lejjebb vitték az óraszámot, ilyesmik.)
Tamás ez egy személyes kérdés. Semmi rossz, indulat nincs mögötte. Te mit sportoltál (sportolsz)?Varga Tamás írta:Ez nem így van.ultrasur írta:Írnék egy kis szöszenetet az olimpiáról..
Elöször is gratulálok az egész Magyar csapatnak föleg az érmes és helyezéses sportolóknak.
De most előszőr nem lehet elmenni a magyar sportolási lehetőségek és minősége mellet(edzés lehetőség stb. Magyarország mindig sport és tudományos nagy hatalom volt de mind morálisan,gazdaságilag és most sportban is mélyen van. Ennek 1 igazi oka van mert a Magyar gyerek nem sportol---> DE nem azért nem sportol mert lusta azért nem sportol mert nem tehetik meg azt hogy havi X tízezreket fizessenek az egyesületnek, a felszerelést,utaztatást és a tornákon az ellátást fizessék és ezekután az edzőnek +boritékokat adjon vastag pénz köteggel hogy ő játszon.
A magyar gyerek azért nem sportol, mert puhány, mert a számítógép rabja. Amennyit hülyeségekre kidobnak a szülők, abból lehetne sportolni vinni a gyerkőcöt, és még egészségesebb is lenne. 20-30 évvel ezelőtt sokkal több pénze volt a munkás-paraszt embereknek, igaz?
Ez egy hülyeség. Apám mezítláb rúgta a rongylabdát, mégis mindennap kiment focizni. A pénz megvan, csak az akarat nincs, meg a kitartás.
"rengeteg kis Gazdagék Gyereke van, akik b.sznak még csak átöltözni is tesiórára, mert lesz.rják az egészet. És ők vannak többségben. Hazamennek, leülnek a gép elé, aztán szevasz. Utálnak sportolni, mozogni. "tagore írta: Ja, csak azt felejtitek el, hogy rengeteg kis Gazdagék Gyereke van, akik b.sznak még csak átöltözni is tesiórára, mert lesz.rják az egészet. És ők vannak többségben. Hazamennek, leülnek a gép elé, aztán szevasz. Utálnak sportolni, mozogni.
A másik részében igazatok van: ha valaki valamiben tehetséges, azt meg a tanárok sz.rják le, ők meg ahhoz lusták, hogy individuálisan, személyre szabottan tartsák meg a tesiórákat, vagy legalább a tehetséggondozásra ügyet vetnének.
És a középút: példa: VAJDA ATTILA gyerekkorában GYŰLÖLTE A VIZET, A VÍZISPORTOKAT, NEM SZERETETT KENUZNI. Az édesanyja viszont éppen ezért erőltette, hogy járjon el edzésekre. Pedig ő focizni szeretett, NAGYON. Most mi van? OLIMPIAI BAJNOK. Szóval lehet nyafogni, orrba-szájba fikázni a tesitanárokat, de sz.rból (gépező, csipsz-zabáló, elkényeztetett nyivászta gyerekekből) nem lehet várat építeni...
Ja, csak azt felejtitek el, hogy rengeteg kis Gazdagék Gyereke van, akik b.sznak még csak átöltözni is tesiórára, mert lesz.rják az egészet. És ők vannak többségben. Hazamennek, leülnek a gép elé, aztán szevasz. Utálnak sportolni, mozogni.chi omega írta:ez így van. ilyen piti arcok a tesitanárok meg edzők, akik hatalomra vágynak, de mivel bénák, ezért max idáig jutnak.MeNnOn írta:
ez a legnagyobb igazság amit itt az eurobarcán hallottam...
idén maradtam ki ált. iskola 8. osztályából
Tesi tanár minden tesi órán leüvöltötte a FIÚK fejét..csak a fiúkét..pl: azért mert nem kerültük meg a bokrot kooperben..
Elvitt minket kézizni ,holott tudta ,hogy utáljuk játszani ,mi nem akartunk menni,de azzal fenyegetőzött ,ha nem megyünk el,nem visz minket soha foci tornákra..elmentünk 3 csapatból 2. lettünk...kijutottunk a régiós döntőre,ahol MKB Veszprém,Dunaujváros,Tatabánya,és még 1-2 kisseb csapattal játszottak a srácok,mivel én nemmentem el ,mert apum beírta az ellenörzőbe ,hogy nem enged el..a tanár csak így értette meg( utána hetekbe tesi órán olyanokat mondott rám hogy idiota meg stb..)
akik voltak régioson kék-zölden jöttek haza..100 golt kaptak,10 et dobtak..megalázták őket..
és ilyen emberekkel van tele a utánpótlás..
amikor valahogy elvitt minket focitornára,megnyertük..annyit mondott :
ezt is a szakvezetésnek köszönhetitek..mást nem csinált csak nemzetisportot olvasott...undorító az egész..szerencsére már többet nem kell elviselnem ...
bocs,hogy hosszúra sikerült,de ezt lekellett írnom..talán 1 kicsit OFF,de mindenképp ez is lehet annak az oka,hogy mér tart itt a magyarsport...
szerk: ja és mielőtt valaki azt írja h megfutamodtam a régios döntö elött,
a cserepadon ültem 30 percböl, 20 at, és fenn voltam a pályán csak kiabált és szidott.mivel semmilyen sportághoz nem értek csak a focihoz ...töbibe nagyon bénavagyok![]()
az összes tanárom egy paraszt volt, aki nem, az sem tehetett semmit, mert TANMENET.
mondjuk én alapból egy lusta girnyó népmuvészeti cserépedény vagyok, szóval nem akarom felmenteni magam, de focizni, vagy pingpongozni bármikor bármennyit, amíg bele nem döglök.
amúgy nem az a baj, hogy olyat kell csinálni, amit nem szeretsz, hanem hogy meg sem próbálják megszerettetni veled. emlékszem amikor tanítottak minket kézizni, vagy kosarazni, én nem értettem, hogy ezekben mi a jó, ma meg már ott tartok, hogy kifejezetten szeretem a kézilabdát
gusztustalan azért, hogy ez téma, hogy valaki alig fél nappal a válogatott győzelme után már fel is hántorgatta.torrestoni írta:Most láttam, miként díjazzák az olimpikonjainkat.
A legmegdöbbentőbb: A Kammerer - Kucsera páros fejenként 16 millió HUF-tal gyarapodott, ezzel nincs gond, vagyis van, mivel a 4.;5. helyezésért ezt sokallom, ellenben a Magyar Vízilabda Válogatott fejenkénti 12 milliós juttatásával, mely a fantasztikus aranyérem mellett...
Érdekes.
Kovács Kati is 10 millióval többet tesz zsebre, mint Janics... ezt sem tudom megérteni.
Legalább azzal maximálisan egyetértek, hogy Cseh Laci 54 millió HUF , Vaja Attila 20 millió HUF honoráriumot kap, ezzel nem is vitatkoznék.
Korábban (pár hónapja) volt erről szó egy Heti Helyzetben, akkor nem figyeltem fel rá. Akkor valamivel próbálták megmagyarázni, hogy a csapatban sportolók miért kapnak kevesebbet..., ezt szerintem nem lehet..., egy aranyérem nem ennyit ér.
ez így van. ilyen piti arcok a tesitanárok meg edzők, akik hatalomra vágynak, de mivel bénák, ezért max idáig jutnak.MeNnOn írta:
ez a legnagyobb igazság amit itt az eurobarcán hallottam...
idén maradtam ki ált. iskola 8. osztályából
Tesi tanár minden tesi órán leüvöltötte a FIÚK fejét..csak a fiúkét..pl: azért mert nem kerültük meg a bokrot kooperben..
Elvitt minket kézizni ,holott tudta ,hogy utáljuk játszani ,mi nem akartunk menni,de azzal fenyegetőzött ,ha nem megyünk el,nem visz minket soha foci tornákra..elmentünk 3 csapatból 2. lettünk...kijutottunk a régiós döntőre,ahol MKB Veszprém,Dunaujváros,Tatabánya,és még 1-2 kisseb csapattal játszottak a srácok,mivel én nemmentem el ,mert apum beírta az ellenörzőbe ,hogy nem enged el..a tanár csak így értette meg( utána hetekbe tesi órán olyanokat mondott rám hogy idiota meg stb..)
akik voltak régioson kék-zölden jöttek haza..100 golt kaptak,10 et dobtak..megalázták őket..
és ilyen emberekkel van tele a utánpótlás..
amikor valahogy elvitt minket focitornára,megnyertük..annyit mondott :
ezt is a szakvezetésnek köszönhetitek..mást nem csinált csak nemzetisportot olvasott...undorító az egész..szerencsére már többet nem kell elviselnem ...
bocs,hogy hosszúra sikerült,de ezt lekellett írnom..talán 1 kicsit OFF,de mindenképp ez is lehet annak az oka,hogy mér tart itt a magyarsport...
szerk: ja és mielőtt valaki azt írja h megfutamodtam a régios döntö elött,
a cserepadon ültem 30 percböl, 20 at, és fenn voltam a pályán csak kiabált és szidott.mivel semmilyen sportághoz nem értek csak a focihoz ...töbibe nagyon bénavagyok![]()
ez a legnagyobb igazság amit itt az eurobarcán hallottam...chi omega írta:jobban kéne noszogatni, persze. ha meg nem akarnak, akkor üssük is?ultrasur írta: Bocsi 20-30 éve teljesen ingyen tudtál sportolni ...
Még 1 hiba van az Iskolákban a testnevelés orán is jobban kéne a gyerekeket noszogatni és az iskolában kéne délutáni sportedzéseket tartani.
Elhiszed nekem ha minden kerületben lenne egy normális focipálya,uszoda ingyen és a gyerekeket támogatná az álam a sportban akkor más lenne a helyzet.pl egyik haverom jégkorongozni akart menni mert nagydarab volt és tudott korizni de mivel a hoki cucc 70-80 rongy igy nem tudott elkezdeni sportolni.
a gyerek azért nem megy sportolni, mert rohadtul nincs kedve. mert kevés a jó edző, a jó pedagógus, mert az iskolai tesiórák szarok, kevés a játék, túl sok a dögunalmas fárasztó, és a gyengébb gyerekeket megalázó feladat.
tudjátok miért csappant meg drasztikusan a focizni járó srácok száma anno, amikor a mélyrepülés elkezdődött? mert valami vadbarom kitalálta, hogy fussunk többet, játszunk kevesebbet. na ez a komplett baromság.