fcbarcelonazsombi írta:
Tamás ez egy személyes kérdés. Semmi rossz, indulat nincs mögötte. Te mit sportoltál (sportolsz)?
Ha nem akarsz nem kell válaszolnod.
Gyermekként, úgy 5-6 éven keresztül teniszeztem, hobbi szinten. Azóta csupán az úszás, a jó kis séták, és a ritka kocogás jelenti a sportot. Ja, meg a biciklizés. De, többet is mozoghatnék, ezt bevallom férfiasan. Na, meg persze, kis pályán fociztam, focizok. Most már egyre ritkábban, a bal térdem ugyanis eléggé odavan.
De, tudod, amikor én tizenéves voltam, hazajöttem a suliból, gyorsan megtanultam, és lementem focizni, bringázni, elmentem uszodába (ismeretség miatt ingyen bementem). Ma, meg a gyerekek lemennek ugyan az udvarra, de csak bandába verődve beszélgetnek, tizenévesen cigiznek, sört isznak. Ne mondd, hogy nem így van, látom. Elég kinéznem az ablakunkon, aztán látom a valóságot.
Biztos, a testnevelés óra si számít. Az én időmben heti 2, ill. 3 óra volt tesi. Ott értelmes dolgokat csináltunk: magasugrás, távolugrás, kislabda-hajítás, kosár, foci, futás, akadályversenyek, lövész szakkör stb.
És nem a pénz az oka mindennek. Amikor teniszoktatásra jártam, heti 2 alkalomért, havi 1500Ft-ot fizettek a szüleim, 15 évvel ezelőtt.