Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Annyi lenne, hogy szerkesztgettem kicsit a kupa lapját, hogy átláthatóbb legyen. Új formát adtam a jelentkezésnek. Ezt kellene kipróbálni. Emellett megnézni, hogy számodra így milyen lett.baguvixXx írta:Én ráérek.torrestoni írta:Sziasztok!
Diego10, a segítségedet kérném. Van 5 perced?
(a kupával kapcsolatos)
Illetve bárki más, aki már résztvevő a Gamper kpában
Tivadar Majorostorrestoni írta:Milyen játékosod van (képesség)?
Egyébként MessiFan, ugye eddig nem tudtál e-mail-en jelentkezni, s így elérni sem nagyon tudtalak, elsősorban ezért tettelek várakozási listára.
Most megreformáltam a jelentkezést, amit a kupa oldalán a jelentkezés menüben elérhetsz. Ha elküldenéd, azért hálás lennék, mert jó lenne, ha egy helyen lenne az összes csapaté. Ez CFirpo3-ra is vonatkozik.
MessiFan írta:Na majd szolj ha kell játékos mert van pár eladó. És játszunk majd 1 barátságost ha belejöttél?:Dmatyi02 írta:Na én kipróbálom ha segítség kell akkor majd szolok
Milyen játékosod van (képesség)?MessiFan írta:Na majd szolj ha kell játékos mert van pár eladó. És játszunk majd 1 barátságost ha belejöttél?:Dmatyi02 írta:Na én kipróbálom ha segítség kell akkor majd szolok
Na majd szolj ha kell játékos mert van pár eladó. És játszunk majd 1 barátságost ha belejöttél?:Dmatyi02 írta:Na én kipróbálom ha segítség kell akkor majd szolok
Diego10 írta:stefanl10 írta:hol lehet ezzel a hatrickell játzsani?? és tulajdonképpen milyen játék ez?
www.hattrick.org
Netes menedzserjáték.Regisztrálsz kapsz egy csapatot és neked kell irányítáni a csapatot.
stefanl10 írta:hol lehet ezzel a hatrickell játzsani?? és tulajdonképpen milyen játék ez?
Hát én is nagyon remélem. Szükségem lenne rá!Diego10 írta:Azért remélem te viszed el!
Az a baj velem hogy eléggé "fukar" vagyok, tehát olyan sokat nem áldozok játékosra ha nem muszáj. Aki megtetszett a játékosaid közül és még árba is jó lenne számomra az René Duvoisin. Azonban annyira nem érzem létszükségletnek a megszerzését, + 31 éves (én a fiatal játékosok megszerzését részesítem inkább előnyben, a 31 nekem kicsit sok).torrestoni írta:Nézd meg a csapatom adatlapján a játékosokat, kitettem őket listára
fUtBoLiStA írta:Oké!Diego10 írta:fUtBoLiStA!
Figyelmeztetlek egyébként asszem holnap 13:04kor jár le a licit.Majd itt fórumon írok ha megemelik a licitet.Ezer kösz, igyekszem figyelni azért!
13:04hát az gáz, mert olyan fél 1ig vagyok itthon holnap...
Na mindegy majd lesz valahogy, talán az égiek rendesek lesznek hozzám.
Oké!Diego10 írta:fUtBoLiStA!
Figyelmeztetlek egyébként asszem holnap 13:04kor jár le a licit.Majd itt fórumon írok ha megemelik a licitet.
Jót, s olcsón! Ezt az elvet követem!torrestoni írta:Vito15, nekem is van védőm, aki csak cserepados, így ha elmondod, milyen képességűt szeretnél, s mennyiért (persze reálisan), találunk megoldást
CFirpo3 írta:Helllo!
Nem kellene valakinek egy 17 éves középpályás?
Adatai:
név: Koert van Wonderen
megfelelő forma, megfelelő játékszervezés, középszerű erőnlét.
Nekem nem jött be, mert nem illeszkedett be vmi jól...