Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak képeket találtam.Barcaforever írta:Youtube-ra felmész és sztem találsz vagy 20 videót.maxilopez írta:Valaki tud egy linket a Bolt 100 m es futásáról a bohóckodással együtt? előre is köszi![]()
Végig gondoltátok, h Kína átlagban több érmet szerzett egy nap, mint ma az egész Olimpián?![]()
Hát azért az állami kitüntetéseket a legritkább esetben szokták a kertészek, az utcaseprők, vagy az ápolónők átadni.lionelmessi19 írta:Hát igen, lassan közelednek a választások...
Amúgy megérdemlik, de szerintem mind1ik 1000 különb embert tudna felsorolni, hogy kitől szeretné megkapni. Nem pedig bármely politikustól.
j, csak kínában annyi sportoló van, mint nálunk az egész népesség. amúgy Kínába sok pénzt ölnek a sportba, meg is van az eredménye, de nálunk mindenki panaszkodik, hogy szarok a körülmények, amit el is hiszek.Barcaforever írta:Végig gondoltátok, h Kína átlagban több érmet szerzett egy nap, mint ma az egész Olimpián?![]()
Hát igen, lassan közelednek a választások...
Youtube-ra felmész és sztem találsz vagy 20 videót.maxilopez írta:Valaki tud egy linket a Bolt 100 m es futásáról a bohóckodással együtt? előre is köszi
Baranyi János súlyemelőnk sérülése még sem súlyos! A nyíregyházi versenyző könyöke kificamodott, amit helyre raktak és gipszbe tettek. A tervek szerint, augusztus 19-én tér haza, és majd csak a hazai vizsgálatokat követően derül ki, hogy mikor folytathatja pályafutását.LG írta:Azért ez durvaLett vmi baja a gyereknek
Sztem ott sok mindennek el kellett szakadnia, de egyik barátom azt mondta, h csak vissza kellett rakni a helyére.Csak..,meg ki tudja.LG írta:Azért ez durvaLett vmi baja a gyereknek
De nyert. Az is látszik,h a szerb már nem tempózik hanem siklik jó ideje,míg Phelpsnek vmi kumma jól jött ki az utcsó tempó,és szinte egyszerre érintik meg. De azt is eltudom képzelni,h azért számít az erő is,h milyen erővel nyúlsz ahhoz az izéhez, az meg tisztán látszott,h ki csap lendületesebben rá. Jelenthet ez is 1századot...Diego10 írta:
A képeket elnézve sztem a szerb nyert nem Phelps.
4 éve ha jól emlékszem, utólag elvettek egy aranyat vivásban, mert a franciák óvtak...Ugyanezt megcsinálták a csigazabálók a szlovákokkal vadvizi evezésben.elprat írta:Phelpsről:
Jajj most mi vaaaaaaaaan?
Megdöbbentek ezen?
Nekünk is elcsaltak egy csomó mindent és érdekel valakit?
jaja durva és hol a vége?!