DaveN írta:miért kellett Jeffren-t visszaküldeni a B csapathoz?![]()
![]()
Nem tom de én nagyon mérges vok hogy vissza küldte sztem job mint pedrito de mind1 ez van.
Így van, nem kell tovább olvasni ezt sok baromságot, amit itt egyesek összehordanak.barca99 írta:Akkor végre bezár ez az állatkert?Bestbarca írta:Végleg le lehet zárni a találgatásokat, Pep és Txiki is megerősítette, nem lesz több igazolás.
forrás:www.sport.es
barca99 írta:Akkor végre bezár ez az állatkert?Bestbarca írta:Végleg le lehet zárni a találgatásokat, Pep és Txiki is megerősítette, nem lesz több igazolás.
Akkor végre bezár ez az állatkert?Bestbarca írta:Végleg le lehet zárni a találgatásokat, Pep és Txiki is megerősítette, nem lesz több igazolás.
én értem ezt a teles dolgot, de addigra akár ki is eshetünk a bl-ből, olyat úgyse igazolhatunk, aki már játszott bl-ben, és a bajnokság is elúszhat akár fél év alatt. persze ezek sz.tem nem fognak bekövetkezni, rajt cél győzelmet várokMQuC írta:Sztem se igazoljunk senkit. Hameg nem válunk be így, akkor majd télen. Bizalmat kell adni. Nem rossz a keret, és a hozzáállásukkal sincs semmi baj.
Ehh, ez most sziven ütött...Mottát belevenni ebbe a körbe.LG írta:De az EB egy nagyon jó csapat volt, és egy nagyon jó csapatba könnyebb jól játszani, mint a vérszegény Valenciába. Példának: Amikor a Barca nagyon jó volt, mikor BLt nyertünk, még azok a játékosok és jók voltak, akik amugy nem vmi nagy számok, pl. Oleguer, Motta, Edmilson. Az uccsó két évbe meg még azok se villogtak, akiktől vártuk.
De az EB egy nagyon jó csapat volt, és egy nagyon jó csapatba könnyebb jól játszani, mint a vérszegény Valenciába. Példának: Amikor a Barca nagyon jó volt, mikor BLt nyertünk, még azok a játékosok és jók voltak, akik amugy nem vmi nagy számok, pl. Oleguer, Motta, Edmilson. Az uccsó két évbe meg még azok se villogtak, akiktől vártuk.Atyec írta:Nekem kifejezetten tetszett a játéka az EB-én is. Hasznosan és szépen futbalozott, ahogy a Valenciában tán soha előtte.Replay írta:Silvát akárhányszor láttam, nagyon jól játszott a Valenciában, EB-n annyira nem ment neki,
Nekem kifejezetten tetszett a játéka az EB-én is. Hasznosan és szépen futbalozott, ahogy a Valenciában tán soha előtte.Replay írta:Silvát akárhányszor láttam, nagyon jól játszott a Valenciában, EB-n annyira nem ment neki,
Silvát akárhányszor láttam, nagyon jól játszott a Valenciában, EB-n annyira nem ment neki, egyébként is: akkor miért ragaszkodik annyira hozzá a Valencia szurkolókkal együtt?depth írta:De komolyan, mégis kit kéne igazolni? Azt a Silvat, aki eddig szinte csak ígéretes tehetség? De már most hihetetlen magas ára van? Nem mondom, h pont Arshavin kell, de ő EB -n jól játszott, meg az egész UEFA kupában. Silva EB -n nem volt rossz, bajnokságban viszont semmi kiemelkedő. Ha adnak valahol nézzetek meg egy pár Valencia meccset, inkább Mata játszott a bal oldalon és sokkal veszélyesebb is volt. Csak ő persze nincs annyira felfújva. Az meg, h alig tettünk valamit Silvaért, hülyeség. Csak ne ugráljunk úgy, ahogy a Valencia fütyül.
Nézzenek szét gyengébb bajnokságokban? Ezzel egyetértenék, de gondolj bele a szurkolók mit művelnének, ha egy ismeretlenebb név jönne. Itt már sokaknak Hleb se volt elég, mert őt se rajongta körbe sose annyira a média.
De komolyan, mégis kit kéne igazolni? Azt a Silvat, aki eddig szinte csak ígéretes tehetség? De már most hihetetlen magas ára van? Nem mondom, h pont Arshavin kell, de ő EB -n jól játszott, meg az egész UEFA kupában. Silva EB -n nem volt rossz, bajnokságban viszont semmi kiemelkedő. Ha adnak valahol nézzetek meg egy pár Valencia meccset, inkább Mata játszott a bal oldalon és sokkal veszélyesebb is volt. Csak ő persze nincs annyira felfújva. Az meg, h alig tettünk valamit Silvaért, hülyeség. Csak ne ugráljunk úgy, ahogy a Valencia fütyül.Replay írta: Ehhez képest David Silvaért alig tettünk vmit, Arsavin nem ér többet 15milliónál. Tény most már zárva a piac, illetve nehezen lehet Barca-szintü játékost keresni, de mélyebben zsebbe kellene nyúlni és szétnézni olyan bajnokságokban, mint a portugál, francia, esetleg német, talán argentin.
Ha Pedro tudja azt hozni amit az előkészületi meccseken, akkor eleve jobb, mint R10 az előző szezonban. Hleb, ha felveszi a spanyol liga ritmusát, akkor detto.Replay írta: Elment Deco, R10 és Gio...
Giot, h kellett volna kezelni szerinted?menczel írta:jeffrent miért küldték vissza??? Gio után öt is rosszul kezelik szerintem a vezetők
Elment Deco, R10 és Gio...CFirpo3 írta:Azért az túlzás, hogy senki nem jött a helyükre![]()
Deco helyére Hleb. És jött Pedro és Sanchez.