2008.08.25. 17:43:08
Emberek, ti láttátok a meccset?
Mert elismerem, papíron nagy eredmény, de ahogy én láttam...
Ne mondja már nekem senki, hogy az a Valencia a pályán volt. (s nem azért, mert a Real lemosta). Mindenki sétált, olyan dolgokat csináltak, amik érthetetlenek, ívelgettek, szaladgáltak, aludtak, mintha valami majálison lettek volna, s azt sem tudták mi történik. 1-1-nél kaptak egy jogtalan gólt, utána De La Red gólját nem kell magyarázni, majd még jobban (na, ez csoda volt) összeroppantak. Ez nem csapat, egy 0 ellen minimum kiütéssel nyersz..., olyan érzésem volt, mint amikor Fifa-ban amatőr szinten játszok...
Valóban, szép eredmény, de miért nagy tett? Az Egri Csillagok, na az egy nagy tettről szól...
A tavalyi Barca ellen nagy feltámadásokat láthattunk, ez tény, mint ahogy az is, hogy minősíthetetlen volt az a csapat, az a játék. Ez igaz a Valenciara is. Mit jöttök itt azzal, hogy ez a Valencia mit csinált tavaly, 2000-ben BL döntőt játszottak, na és aztán. tegnap Nagy büdös lófaxt tettek le az asztalra. A Madrid pedig köszönte szépen, kihasználta. Ezért megérdemlik a kupát, de nem kellene ódákat zengeni a dicsőségükről...
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára
torrestoni 2008.08.25. 17:50:52-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton