Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezek szerint nem jutottam ki ak upára?CFirpo3 írta:Mindenkinek lesz holnap Gamper Kupa meccse.
Félreértettél. Azt írtad, h 20e -ért raktad ki, pedig nem. 20000e -ért raktad ki. Én meg ezért odaírtam, h 200e a minimum.MessiFan írta:Már nem tudom lekicsinyíteni a licitet
De hát 200e a minimum ár, nem?MessiFan írta:Konstantin Ernestinen (198043746)
24 éves és 83 napos, gyenge forma, egészséges
Kedves fickó, aki higgadt és egyenes.
Tapasztalata katasztrofális, és gyenge vezetői képessége van.
Következő születésnap: 2008-09-24
Ország: Deutschland
TSI: 140
Fizetés: 100 eFt/hét (beleértve a 20%-os prémiumot)
Tulajdonos: Utcai Mezlitlábas Csapat
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: jó Védés: pocsék
Játékszervezés: pocsék Átadás: csapnivaló
Szélsőjáték: megfelelő Védekezés: pocsék
Gólszerzés: csapnivaló Pontrúgás: jó
Gólok száma: 0
Mesterhármasok száma: 0
Szezonban lőtt bajnoki gólok: 0
Szezonban lőtt kupagólok: 0
20ezer az ára mert az árbecslésben 40-et írt ki
Sztem mindenki kap ilyen játékosokat csak fel kell edzeni vagy csak formába kell hozni. Pl: nálam két ilyen is van: Fülöp Kothencz és Máté Bozóky.Diego10 írta:Van egy nagyon jó kis zsugásod.Őt szívesen megvenném.
Miksa Fülep.Nem értem hogy lehetett ekkora mákod h alapcsapatodba kaptál egy ilyen jó játékost.4530 TSI,4 csillag.
Diego10 írta:Miksa Fülep.Őt szívesen megvenném.
fUtBoLiStA írta:Kitettem 3 játékosom az átadólistára!
Csekkoljátok meg, abszolút olcsón adom őket! Kinnt van egy szélső középpályás aki csatárként is bevethető, továbbá van egy középpályás őt sajnos nem játszattam sokat így elég gyengusz, aztán van még egy csatár aki létszámon felülivá vált, de nem rossz főleg amennyit kérek érte...akik meg csak most kezdték el a játékot azoknak tökéletes![]()
A csapatom az FC Savaria Knights, ott megtaláljátok őket!