Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Rendben, összeállítom az erre vonatkozó szabályokat, s kiegészítem az eredeti szabályzatot. (ez ideiglenes lesz, a következő kiírásra visszaáll az eredeti formájára) Mivel már 7 várakozási listás van, ezért csak a jövőhét közepéig lehet jelentkezni. Utána megnézzük hány csapat jelentkezett, s az alapján (nem feltétlenül 4-es) csoportokat készítek, kisorsolom, ahogy a menetrendet is, s ezek értelmében (ha szabadidőm is engedi) foglalkozni fogok vele, amennyit csak lehet. Plusz munka, de ha lehet, akkor miért ne, elvégre az a cél, hogy jó kupa legyen. Amit mg megjegeznék: mindenkitől kérem, hogy ezentúl ha nem ért valamit, olvassa el a szabályzatot, jelentkezésével együtt elfogadja, tehát nincs értelme reklamálni. Ha problémája van a szab.-tal kapcsolatban, akkor még a jelentkezés előtt jelezze. Minden más ötletet, észrevételt (ahogy azt az oldalon is feltüntettem több helyen) a megadott címen lehet eljuttatni hozzám. Én minden jelentkezővel barátságos, s tisztelettudó, valamint segítőkész voltam (legalábbis úgy érzem), ezért ezt én is elvárom másoktól, elvégre nem csak hobbiból csinálom, ezzel szívességet is teszek.depth írta:Én benne lennék, ezért is írtam. Persze csak akkor, h ha annyira nem nagy fáradtság és megoldható.
Én issocio66 írta:igen,én is.depth írta:Én benne lennék, ezért is írtam. Persze csak akkor, h ha annyira nem nagy fáradtság és megoldható.
ez már kettő.
igen,én is.depth írta:Én benne lennék, ezért is írtam. Persze csak akkor, h ha annyira nem nagy fáradtság és megoldható.
torrestoni írta:Fiúk, ha a jelenlegi résztvevők közül legalább 5-en egyetértenek, hogy ha összejönne 4 csoport, akkor csak jövőhéten kezdjünk, s meglesz a 16 csapat még ma estig, akkor rendben!
Risu, köszönöm hogy így megdicsértél. Mindenhol a kompromisszumot kerestem, sajnálom. A szabályzatban le volt írva, amikor jelentkeztél, hogy vagy 8, vagy 16 csapat. Ezt miért most jelzed, miért nem egy héttel korábban, vagy minimum a jel. idő lejárta előtt?risubarcafan írta:amúgy azt nem értem ha még volt két csapat a várakozólistán miért nem tudtad betenni és akkor 5 csapat lett volna egy csoportba.. és akko rugyanúgy 2 jut tovább.. na mindegy, remélem a következőt, kicsi tnormálisabban megszervezitek...
A döntő november 26.-án lesz, szóval min. 3 hónap a következő kiírásig.bty írta:és a következő kiírás mikorra várhato körül belül?baguvixXx írta:Indulhatsz a következő kiírásban vagy ha szinte mindenki visszamondja akkor jöhetsz beugrónak de erre kb semmi esély.
Ez jó ötlet. Vagy úgy lehetne csinálni, hogy ők is lejátszanak egy bajnokságot és a kettő bajnokság győztese játssza egymás ellen a döntőt.depth írta:Érdeklődnék, h ha a várólistásokból is összejön a 8 ember, akkor miért ne indulhatna még 2 négyes csoport? Max. lenne egy hét csúszásunk. Én nem látok be a kupa szervezése mögé, szóval nemtudom mennyire lenne ez megterhelő vagy mennyire hülyeség ez az ötlet. Csak egy felvetésnek szánom.
thx kkor várok:baguvixXx írta:Toni az illetékes de szerintem minimum 7 hét szóval még elég sok idő.bty írta:és a következő kiírás mikorra várhato körül belül?
és a következő kiírás mikorra várhato körül belül?baguvixXx írta:Indulhatsz a következő kiírásban vagy ha szinte mindenki visszamondja akkor jöhetsz beugrónak de erre kb semmi esély.
Hát, belépsz a Hattrickre, s ott a csapatod neve mellett.bty írta:HT azonositot hol találom?