Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
torrestoni írta:Total Skill Index, azaz a játékos Skill mutatója, ami a játékos tulajdonságaira utal, illetve a fejlődési képességére, azaz minél nagyobb, annál jobb a játékos, annál jobb képességeket lehet elérni vele.Varga írta:Mi az a TSI? Még csak most kezdtem el játszani ( 5 perce).
Akkor az a teendő, hogy tartasz nekik néhány általános (forma) edzést.depth írta:
Csak sajna az elején még össze-vissza vásárolgattam és nem figyeltem a TSI -t meg a formát, ennek a gyereknek pedig katasztrófális formája van, ami a legrosszabb.
2 180CFirpo3 írta:Nektek milyen a legmagasabb TSI-jű játékosotok?
Nekem 2000 TSI je van és 21 éves.
1 990
Gondolom alapból kap mindenki az elején egy pár ilyen erős játékost.
Ezt fogom tenni. Köszönöm a tanácsokat.torrestoni írta: Nos, akkor azt tudom mondani, hogy a 20 évest add el, s keress cserének egy fiatal kapust. (17-18 )
Másrészt a gyors sikerhez elsősorban a jó középpálya a lényeg, tehát a középpályádon legyenek megfelelő, jó játékszervezésű játékosok, akiknek még legalább egy képessége megfelelő (elsősorban erőnlét, védekezés, átadás, gólszerzés)
2 180CFirpo3 írta:Nektek milyen a legmagasabb TSI-jű játékosotok?
Ha nem lenne ilyen [auto_cenzúra] [auto_cenzúra] a gépem meg tudnám mondani.CFirpo3 írta:Nektek milyen a legmagasabb TSI-jű játékosotok?
Nos, akkor azt tudom mondani, hogy a 20 évest add el, s keress cserének egy fiatal kapust. (17-18 )depth írta:
1. kapusom:
- 21 éves...
2.kapusom:
- 20 éves...
És igen, 7. osztályMost kezdtem, és egy olyan csapatot vettem át ami utolsó helyen áll még ott is. Plusz, a gólyatábor előtt igényeltem és mire visszaértem már egy meccset le is játszottunk. Szóval egyelőre nem túl rózsás a helyzet, most próbálom helyrerakni a csapatot.
Teljes készségindex. Sok szerencsét a játékhoz!Varga írta:Mi az a TSI? Még csak most kezdtem el játszani ( 5 perce).
1. kapusom:torrestoni írta: Az nem rossz, de milyen képességű? Sztem sok védés edzéssel jó szintig könnyen emelheted a védését onnan már a TSI-je miatt is nehezen fejlődhet.
Csak viszonításképp: az én 20 éves kapusom TSI-je 3200, védése:jó, s fizetése 510eFt/hét, tehát van különbség a két kapus között, kb. egy szint. Egy 7., 6. osztályba megéri, aztán eladod szerintem, de a te döntésed.
Total Skill Index, azaz a játékos Skill mutatója, ami a játékos tulajdonságaira utal, illetve a fejlődési képességére, azaz minél nagyobb, annál jobb a játékos, annál jobb képességeket lehet elérni vele.Varga írta:Mi az a TSI? Még csak most kezdtem el játszani ( 5 perce).
Az nem rossz, de milyen képességű? Sztem sok védés edzéssel jó szintig könnyen emelheted a védését onnan már a TSI-je miatt is nehezen fejlődhet.depth írta:A 20 éves kapusomnak 820 a TSI je és 245 eFt/hét a fizetése. Jó lesz?torrestoni írta: Én inkább hagyom, hoy akit érdekel, az licitákljon érte, mivel nálam már nem tud fejlődni, ha nem kap edzést. És a fizetése is magas (régebben még onnan lehetett tudni, ki lesz a legnagyobb klasszis, hogy megnézted a fizetését fiatalon, ha már akkor magasabb volt a többinél, akkor tudtad) Nah mára már nem ilyen nyilvánvaló, de köze van hozzá, s neki ilyen.
Hát, igen, meglepődnék, ha ennyiért kelne el, nálam jól teljesített, s nagyon mutatós a gólátlaga, szóval bizonyosan megér 5000eFt-ot is, majd meglátjukMessiFan írta:Toni. János Bor-ra licitáltak. de ráadtam még 200-at így most 2400 1800 helyett. de ilyenek az átigazolások...
A 20 éves kapusomnak 820 a TSI je és 245 eFt/hét a fizetése. Jó lesz?torrestoni írta: Én inkább hagyom, hoy akit érdekel, az licitákljon érte, mivel nálam már nem tud fejlődni, ha nem kap edzést. És a fizetése is magas (régebben még onnan lehetett tudni, ki lesz a legnagyobb klasszis, hogy megnézted a fizetését fiatalon, ha már akkor magasabb volt a többinél, akkor tudtad) Nah mára már nem ilyen nyilvánvaló, de köze van hozzá, s neki ilyen.
Én inkább hagyom, hoy akit érdekel, az licitákljon érte, mivel nálam már nem tud fejlődni, ha nem kap edzést. És a fizetése is magas (régebben még onnan lehetett tudni, ki lesz a legnagyobb klasszis, hogy megnézted a fizetését fiatalon, ha már akkor magasabb volt a többinél, akkor tudtad) Nah mára már nem ilyen nyilvánvaló, de köze van hozzá, s neki ilyen.bty írta:ilyenkor szoktam azt csinálni hogy irreálisan magas árér kirakom és elviszik legalábbis nekem
Tudom én, de van egy még jobb, és az akadémián van egy, akinek hamarosan remek lehet a védése, így nincs helye, mivel ha nem játszik, nem kap edzést.bty írta:nem akarok okoskodni de a 17éves kapusodat ne add el inkább koncentrálj rá és fejleszd ki egy két bajnoki szezon és milliokat keresel rajtatorrestoni írta: 1 kapus (17) TSI: 930 -> (középszerű forma, erőnlét, és védés, szerintem nagyon nagy tehetség), kb. 10000eFt-ot szeretnék érte
nem akarok okoskodni de a 17éves kapusodat ne add el inkább koncentrálj rá és fejleszd ki egy két bajnoki szezon és milliokat keresel rajtatorrestoni írta:Eladó néhány játékosom, áron alul!
Akik többe kerülnek, nyilván azért, mert jobbak:
1 csatár (27 éves) TSI:1500 ->(jó erőnlét, jó forma, jó gólszerzés, megfelelő játékszervezés) - kb. 40000eFt-t szeretnék érte kapni.
1 középpályás (25 éves) TSI: 3300 ->(remek erőnlét, jó játékszervezés, jó átadás, megfelelő gólszerzés), kb. 120000eFt-ot szeretnék érte.
1 kapus (20 éves) TSI:3200 -> (jó védés, középszerű erőnlét és forma), kb. 40000eFT-ot szeretnék érte
Olcsóbb, megfelelő játékosok:
1 csatár (20) TSI:800 -> (megfelelő forma, megfelelő gólszerzés, jó erőnlét, középszerű védekezés) -> kb. 6000eFT-ot szeretnék érte
1 csatár (24) TSI: 820 -> (remek erőnlét, jó átadás, középszerű gólszerzés, és szélsőjáték) kb. 5000eFt-ot szeretnék érte
1 szélső(31) TSI: 330 -> (megfelelő forma, megfelelő erőnlét, megfelelő szélsőjáték, középszerű védekezés) kb. 4000eFT-ot szeretnék érte
1 védő (19) TSI:600 (megfelő védekezős, megfelelő forma, jó erőnlét, középszerű gólszerzés), kb. 7000eFT-os szeretnék érte
1 kapus (17) TSI: 930 -> (középszerű forma, erőnlét, és védés, szerintem nagyon nagy tehetség), kb. 10000eFt-ot szeretnék érte
hát lassan egy éve játszom sőt több mint egy éve de gyorsabban is mehetne a fejlődés ha a nyomorult szurkolok jönnéek a meccseimre mert féli töltik csak meg a stadiont meg a szponzor is kevés pénzt ad mostanában de majd most fogok én sokat fejlődni remélhetőleg és a következő bajnoksába feljutok remélemMessiFan írta:oké megértem. te biztos nem ma kezted és nagyon jó a csapatod. de ez van. 16 napja kezdtem szerintem egész jó csapatom van