Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
nézd meg a csapatomMQuC írta:Nekem csak 18 playám van. Nekem küldhettek értékes játékosokat, megnézésreKöszi
Segáz... nekem 30 jtékosom van. szal elkéne adni vagy 10-et.Diego10 írta:...
MessiFan írta:Egyébként én 43-at adtam volna 1 törökértDiego10 írta: Az lehet de a valós értéke 30 000 eft.Szal azt elvileg meg kell adniuk.
Egyébként nem akarom eladni csak ha valaki jó pénzt ad érte vagy amennyit tényleg megér.
Egyébként én 43-at adtam volna 1 törökértDiego10 írta: Az lehet de a valós értéke 30 000 eft.Szal azt elvileg meg kell adniuk.
Egyébként nem akarom eladni csak ha valaki jó pénzt ad érte vagy amennyit tényleg megér.
MessiFan írta:Nekem nem kell szerintem ennyi pénzért nem sokan adnakDiego10 írta:Szal az én játékosom sokkal többet ér a tiednél.![]()
Nekem nem kell szerintem ennyi pénzért nem sokan adnakDiego10 írta:Szal az én játékosom sokkal többet ér a tiednél.![]()
MessiFan írta:olyan másfél körülDiego10 írta:hány csillagos??
olyan másfél körülDiego10 írta:hány csillagos??
MessiFan írta:19 éves Dangiras valaki (:D) 680 TSI 4200-ért a matyié lesz 29-én valszeg.Diego10 írta:650.De mivel fiatal és elég jó korához képest ráadásul nálam fejlődött
35 000 eft alatt nem adom.
Na erre mit mondasz?:D:D
19 éves Dangiras valaki (:D) 680 TSI 4200-ért a matyié lesz 29-én valszeg.Diego10 írta:650.De mivel fiatal és elég jó korához képest ráadásul nálam fejlődött
35 000 eft alatt nem adom.
a kettonek rohadtul semmi koze sincs egymashoz, nem is tudom h tudtal ilyen baromsagot beszelni, helyedben hallgattam volna.Hát ebbe rendesen belekötnék:
1. Miből vesz olyan edzőt aki 9 kapusedzőt tud kezelni ?
TSI?Diego10 írta:Diego10 írta:Na akkor lenne egy ajánlatom.
Mivel nekem nagyon kell most a pénz felteszek egy jó játékost az értékénél egy picivel többért átadólistára.
20 éves,jó játékszervezés,középszerű átadás,megfelelő erőnlét,átlagban 2.5 csillagot kap.Ha valaki megveszi 40 000eftért felrakom átadólistára.![]()
Na valaki esetleg megveszi???
Na szal akkor valaki elviszi???
Ha sokalljátok akkor lehet szó 35 000eftről is.
Diego10 írta:Na akkor lenne egy ajánlatom.
Mivel nekem nagyon kell most a pénz felteszek egy jó játékost az értékénél egy picivel többért átadólistára.
20 éves,jó játékszervezés,középszerű átadás,megfelelő erőnlét,átlagban 2.5 csillagot kap.Ha valaki megveszi 40 000eftért felrakom átadólistára.![]()
Na valaki esetleg megveszi???
Hát ebbe rendesen belekötnék:mindorokke_barca írta:kezdo hattrickesnek 1 dologra kell koncenralnia... hogy legyen alap tokeje...vagyis az elso dolgod az h veszel egy jobb edzot(megfelelot) es veszel melle 2 db 17 max 18 eves kapust... es ezt a kettot edzed... termeszetesen emelle kell venni 9 kapusedzot h legyen hatasa.... ebbol a ket kapusbol viszonylag hamar kb 3 szezon alatt jo penzt tudsz nyerni.... amibol megkezdheted a kozeppalyasok edzeset....... cask ugy tudszket kapust edzeni ha mind2 jatszik 1 heten... vagyis egyik baratsagos meccsen, a masik a bajnokin.... ha nem igy kezded a hattricket vagy hamar csodbe jutsz, vagy nem fejlodik semmit a csapatod, ha nem edzel jatekosokosokat, penzed sem lesz, ami nelkul nem lehet hattrickezni..... akinek kerdese van tegye fel nyugodtan, megprobalok segiteni