Azt én is szoktam...idén sajna nem tudtam ellógni, anyámék nem engedték, de tavaly szóltam az osztályfőnöknek, h endedjen el egy rokonom ballagására. Elengedett. Mivel anyámék is ugy tudták, h oda megyek, igy el is kellett mennem. Be is utaztam Komáromba, de ott bementem egy pizzériába, kajáltam egy jót, aztán elmentem haza. Persze anyámék megtudták, h ne voltam ott, és idén nem engedték, h ellógjak.
Az alapsulin a saját ballagásom is egy érdekes történet. Nálunk évekig nem is volt ballagás, aztán vmi hülye kitalállta, h nekünk legyen. Persze én ettől nagyon bepöccentem, és hevesen tiltakozni kezdtem. Aztán szavaztunk, és sajnos a józan ész alulmaradt.
Ezután a fél osztállyal igen csunyán összevesztem, meg az osztályfőnökkel is. A próbára természetesen nem mentem el, vagy ha igen, kártyáztunk a haverokkal, amig a többiek próbáltak, beszólogattunk, mutogattunk nekik közben, persze a tanár, aki felkészitett kumma ideges volt, de nekünk jó móka volt. szóval a műsorból, meg az énekekből egy szót se tudtam. Ja, meg büntetésből az igazgatónővel kellett ballagnom, igy kibaxni velem

Igen rossz volt amugy, 40 fok volt, folyott rólam a viz, minden egyes osztályba bekellett ballagni, persze valahol a gyerkőcök nem rakták össze a padokat, igy nem lehetett elférni, mivel én elől mentem az igazgató nénivel nekem kellett arrébrugdosni a székeket, meg ilyenek. Szóval fos volt.