Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ja, igen, az oldal címét elfelejtettem.kudu írta:Hogy tudok oda jelentkezni?bocsi a gagyi kérdésekért, de még csak most tanulom a hattrick rejtelmeittorrestoni írta: egyébként, ha van kedved, s időd, nézd meg a kupánk oldalát, HT - Joan Gamper Kupa. Melyre ha akarsz, te is jelentkezhetsz.
itt a honlap:kudu írta:Hogy tudok oda jelentkezni?bocsi a gagyi kérdésekért, de még csak most tanulom a hattrick rejtelmeittorrestoni írta: egyébként, ha van kedved, s időd, nézd meg a kupánk oldalát, HT - Joan Gamper Kupa. Melyre ha akarsz, te is jelentkezhetsz.
Köszi, az észrevételt is, kijavítottamCFirpo3 írta:Én odaírtam a végére zárójelben.torrestoni írta:Uhh elfelejtettem..., kijavítom... A baguvixXx-é az első, a többiek várjanak 5-6 percet.CFirpo3 írta:Az interjúnál a csapat nevét hova kellett íni?
Hogy tudok oda jelentkezni?bocsi a gagyi kérdésekért, de még csak most tanulom a hattrick rejtelmeittorrestoni írta: egyébként, ha van kedved, s időd, nézd meg a kupánk oldalát, HT - Joan Gamper Kupa. Melyre ha akarsz, te is jelentkezhetsz.
Én odaírtam a végére zárójelben.torrestoni írta:Uhh elfelejtettem..., kijavítom... A baguvixXx-é az első, a többiek várjanak 5-6 percet.CFirpo3 írta:Az interjúnál a csapat nevét hova kellett íni?
Uhh elfelejtettem..., kijavítom... A baguvixXx-é az első, a többiek várjanak 5-6 percet.CFirpo3 írta:Az interjúnál a csapat nevét hova kellett íni?
Nem hülye kérdés, csak sokan már ismerik a csapatom: Falconídas CF, a játékos Tony MilliganPerrero írta:valami nevet nem mondanálbocs ha hülye a kérdés
ha nem te vagy,akk adj egy nevet és számot(vagy mit:D) és akk köv téged hívlak kiPerrero írta:kihivtalak kudu
kudu írta:benne vagyok, én is kezdő vagyok mégmatyi02 írta: egyikhaverom ma kezdte el és barit akar játszani de velem nem tud mert én ma játszok beszéljek vele h hivjon ki
benne vagyok, én is kezdő vagyok mégmatyi02 írta: egyikhaverom ma kezdte el és barit akar játszani de velem nem tud mert én ma játszok beszéljek vele h hivjon ki