Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Kiettem, egyébként nem is természetfeletti, még jobb, varászlatos. A többi értékétől nem fogsz hasra esni, nem mai gyerekCFirpo3 írta:Jó lenne, ha kiraknád a listára. megnézem és ha jó akkor megveszem.
Olyant sajnos nem lehet. Különben ha túl olcsón adod el vagy túl drágán az csalásnak számít.socio66 írta:Olyat nem lehet csinálni,hogy egy kifejezett személynek adod el a játékost?
csak mert olvasom itt hogy ajánlgatnak sokan sok jó játékost,nade egyáltalán nem biztos hogy az hozzám is kerül,ha kiteszed a piacra. (főleg ha nincs sok pénzem éppen)
Azért nem, mert nem tudtam megnyitni sehogy sem. Ezt mail-ben már jeleztem. Szóval nem tudom miért, valószínűleg a számomra ismeretlen formátum miatt: *.docxbaguvixXx írta:
Szerk.: Toni hogyhogy nem raktad ki a leírásom ? Nem mintha annyira várnám hogy kiröhögjék a címerem
Ahogy baguvixXx is írta, beteszed pl. csatárnak, s a pontrúgásokat szépen bevarrja, illetve odateszi, ahova kell. Kidobjam listára?CFirpo3 írta:Ez az öreg róka ez érdekelne. Miket tud?torrestoni írta:Sziasztok!
Illetve van egy természetfeletti pontrúgás képességű öreg rókám, aki meccsenként egy gólt pontrúgásból elér, főleg VII. osztályban, őt 5000eFt körül adnám.
Akit érdekel, az szóljon, Falconídas CF.
Nekem pont egy ilyen kéne. A 7. osztályban biztos jó lenne.baguvixXx írta:Én is egy ilyenfajta "öreg rókát" vettem az elején csak ajánlani tudom még hatodban is megrúgja a meccsenkénti kötelező gólját (néhány kivétellel de van olyan amikor 2-őt).torrestoni írta: Illetve van egy természetfeletti pontrúgás képességű öreg rókám, aki meccsenként egy gólt pontrúgásból elér, főleg VII. osztályban, őt 5000eFt körül adnám.
Én is egy ilyenfajta "öreg rókát" vettem az elején csak ajánlani tudom még hatodban is megrúgja a meccsenkénti kötelező gólját (néhány kivétellel de van olyan amikor 2-őt).torrestoni írta: Illetve van egy természetfeletti pontrúgás képességű öreg rókám, aki meccsenként egy gólt pontrúgásból elér, főleg VII. osztályban, őt 5000eFt körül adnám.
Ez az öreg róka ez érdekelne. Miket tud?torrestoni írta:Sziasztok!
Illetve van egy természetfeletti pontrúgás képességű öreg rókám, aki meccsenként egy gólt pontrúgásból elér, főleg VII. osztályban, őt 5000eFt körül adnám.
Aha, gondoltam, h valami ilyesmi. Akkor nálam még mindig az a hiba van, amit írtak, h nem tudok csatlakozni egy bajnoksághoz sem.MessiFan írta: Ha rácsekkolsz 1 ifibajnokságra álltalábon az van hogy csatlakozás.
Csatlakoznál a Bajnokságomhoz? Mezitlábas Bajnokság (258187)
Megleszünk mind a négyen és leköthetjük a meccseket!
Ha rácsekkolsz 1 ifibajnokságra álltalábon az van hogy csatlakozás.depth írta:Ifibajnoksághoz, h lehet csatlakozni?
1.000 kösziCFirpo3 írta:Beléptem.MessiFan írta:258187
Haverom priváttá tette a bajnokságot szóval azért nem tudtál jelentkezni aaz utolsó két hely le van foglalva.matyi02 írta:baguvixXx
Tegnap én se tudtam sehova belépni majd holnap újra megpróbálja remélem fent marad az az egy hely![]()