Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nincs mit. Sajnos a Gamper kupa az egyik kezdőjátékosomat követelte áldozatul. Azért hirdetem, mert szeretném ha az ára 40000eFt körül, inkább felett lenne, ha nem, akkor a licit végén megemelem, s megveszem magamnak, az a két-három hét már mindegy, így azonban túl veszteséges.Markyto írta:Én licitáltam rá.(Para FCB Team)
Köszi a tippet!
Ment is ! A szurkoló klub nevét ne röhögd ki annak az utcának a nevéből jön amelyikbe lakoktorrestoni írta: Rendben, jöhet
Rendben, jöhetbaguvixXx írta:Akkor jó lesz így Toni ?baguvixXx írta: Lövésem sincs hogy kell ilyen "bonyolult" dolgokat csinálni Vistával () szóval simán belemásolom a mailbe és úgy küldöm el ok ? Nem lesz csatolt fájl.
És ha nem nagy kérés a címert ne rakd ki készül az új verzió gondolom tudod miért
még van 1 szabad hely éés nem tudom. hogy énzzem majd meg?torrestoni írta:Hány csapatos, s mikor kezdődne?CFirpo3 írta:Valaki nem akar csatlakozni MessiFan ifibajnokságához??? Már csak egy hely van és jó lenne, ha betelne. Mezitlábas Bajnokság (258187)
Hány csapatos, s mikor kezdődne?CFirpo3 írta:Valaki nem akar csatlakozni MessiFan ifibajnokságához??? Már csak egy hely van és jó lenne, ha betelne. Mezitlábas Bajnokság (258187)
Hüle aki megveszi...torrestoni írta:Viszonyításképp találtam egy szinte ugyan olyan játékost, csak az erőnléte jobb..., hehe, nem tudom mit gondol.
Andrej Rančić 100 000 eFt (nyitó ár)
Csapata: Hakurit
Életkora: 35 éves
TSI: 10
Pontrúgás: varázslatos
Lövésem sincs hogy kell ilyen "bonyolult" dolgokat csinálni Vistával (torrestoni írta: Azért nem, mert nem tudtam megnyitni sehogy sem. Ezt mail-ben már jeleztem. Szóval nem tudom miért, valószínűleg a számomra ismeretlen formátum miatt: *.docx
Szóval küldd el mégegyszer, s ha lehet sima .doc legyen a kiterjesztése
Sehogy. de mid1. De remélem többet nem licitál rá senki.socio66 írta:Jaj,bocs véletlenül rálicitáltamCFirpo3 írta:Hát a pontrúgáson kívül tényleg nem tud semmit. Lehet, hogy megveszem. 1000 eFt az nem sok.![]()
hogy lehet visszavonni?
Jaj,bocs véletlenül rálicitáltamCFirpo3 írta:Hát a pontrúgáson kívül tényleg nem tud semmit. Lehet, hogy megveszem. 1000 eFt az nem sok.
A tiédMessiFan írta:Toni. János Bor kié lett? most nem tudom megnézni mert laptopon vok