2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
na sikerult megoldanom a problemat, a suritett levego volt a megoldas:) egy fel kilonyi port sikerult kifujnom a coolerbol, most mar stabilan mukodik a rendszertorrestoni írta:Sűrített levegő, hogy kifújd a port? Az már régen rossz egy laptopnál, ha ilyen.
Az mkv egyre elterjedtebb,bár még kevés asztali lejátszó tudja kezelni.Gauchomester írta:hello mindenkinek!
Szükségem van a segítségetekre. Letöltöttem a Forrest Gump c. filmet, s a kicsomagolás után a fájl .mkv formátumú. Ezt ráírtam egy dvd-re, de egyik dvd-lejátszó sem ismeri fel. Nem igazán tudom, hogyan lehet megváltoztatni a formátumot, anélkül, hogy a video mérete ne változzon. Ha valakinek esetleg valamilyen ötlete akad, vagy csak szimolán tudja a megoldást, légyszi segítsen. Köszönöm!
Hát, én a GÉK-en vagyok, de menedzserRaulito írta:Hali![]()
csak 1 kérdés: van itt vki,aki a Miskolci Egyetemre jár?
és azon belül esetleg gépész?:)
Amennyire utanna olvastam ez a porosodas Dell jelenseg. Az en gepem cask ugy semmi hibajelzes nelkul kikapcsol, s utanna el sem indul amig ki nem hult egy picit, es a cooler sem mukodik rendesen, hallatszik, ahogy erolkodik.torrestoni írta:Sűrített levegő, hogy kifújd a port? Az már régen rossz egy laptopnál, ha ilyen.
Én még nem hallottam, hogy üzletben csak úgy kis, nagy kiszerelésben árulnának, esetleg iparit tudsz venni valamilyen lerakatból.kennyke írta:szerintetek hol tudnek suritett levegot venni?vagyis milyen uzletben, aruhazban? A laptopbol szeretnem a port kifujni, mivel a sok portol nem mukodik a cooler, s ezert allandoan tulmelegszik es lefagy.
ezt én sem tudtam..lopakodo írta: kösz.amúgy nem is tudtam h guardiolat 4 hónapra eltiltották dopping miatt
kösz.amúgy nem is tudtam h guardiolat 4 hónapra eltiltották dopping miattsocio66 írta:Ez egy anabolikus szteroid,ami az utóbbi években elég elterjedt doppingszer.lopakodo írta:pls valaki segitsen!!magyarul mit jelent ez:Nandrolon(németül van).Guardiola életét fürkészem ,csak nem tudom ,hogy mi ez.(valamilyen doppingszer ,vagy drog)
előre is kösz!!
Ez egy anabolikus szteroid,ami az utóbbi években elég elterjedt doppingszer.lopakodo írta:pls valaki segitsen!!magyarul mit jelent ez:Nandrolon(németül van).Guardiola életét fürkészem ,csak nem tudom ,hogy mi ez.(valamilyen doppingszer ,vagy drog)
előre is kösz!!
Pontosíts egy kicsit, ha még aktuális. Hova szeretnéd a képet (pl. weboldalra, egy cikkbe, vagy...)? Egyébként ez a fórum php motorral működik, ergo a -tag nem html.Perrero írta:hülye kérdés...
szal itt van eurobarcán -s cucc, de ez html.. nekem ez kéne csak phpben