torrestoni írta:Ráakadtam egy animációs sorozatra, melyet az AXN SCIFI sugároz. Ezt megtoldották azzal, hogy készítettek egy weblapot a sorozat számára, ahol szintén a magyar szinkronos változat premier előtti részeit töltik fel, folyamatosan, jó minőségben. Emellett az oldal szolgáltatásai közé tartozik még néhány extra is.
Magáról a műről: az én tetszésem nem nyerte el. Epizódonként csak 3 perc, s maga a műfaj sem az ízlésem. Azonban a történet elég jól sikerült az eddig látott részek alapján. Félreértés ne essék, nem a sorozat miatt említem meg, hanem az ötelet díjaznám, az AXN ötletét.
Ilyen jellegű oldalakat szívesen látogatnék, azonban nincs tudomásom hasonló próbálkozásról. Ezért hozzátok fordulok: ismer valaki hasonló kezdeményezést?
Nemrég ráakadtam egy nagyon jó kis streamelős oldalra. Jó minőségű divx videók vannak rajta (legújabb mozik, tv műsorok, animék), és akár le is lehet tölteni őket. Mióta megtaláltam az oldalt, lényegesen kevesebbet torrentezek.

Ráadásul sokkal gyorsabban is lejönnek a filmek.
Igaz hogy nem éppen legális (mert ugye jogvédett cuccokról van szó) mint az általad említett AXN kezdeményezés, és nem is magyar a dolog, de nekem nagyon bejön.