Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kösz, akkor meg fogom venni! ja és nem tudod melyik boltban jó vásárolni?danianevem írta:8-11 ezer körül lesz...MichaaBee írta:kösz. az ára mennyi szokott lenni?
8-11 ezer körül lesz...MichaaBee írta:kösz. az ára mennyi szokott lenni?
kösz. az ára mennyi szokott lenni?potike1 írta:Október 31. a hivatalos dátuma a játék kiadásának.
Ez engem is érdekelne... Szerintem olyan október környékén.MichaaBee írta:valaki tudna segíteni abban, h a Football Manager 09 mikor jelenik meg boltokban, illetve hol és mennyiért tudnám megvenni?
Majd még meglátom. Amúgy utcsó meccseken nemtom mi van a csatáraimmal, de már 4 forduló óta csak a középpályások, meg védők lőnek/fejelnek gólokat...potike1 írta:Adrianot padra ültetni luxusMessa írta:Adrianót padra vettem, Bojant kölcsönadom valszeg, Agüerot meg nem csatárnak, hanem tkp-nak fogom használni, sokoldalú játékos. Így azért már nem is olyan sok. Nemde?Elképesztően jól tolja. Viszont szvsz Barcanal akár 3 csatárral is tolhatod
www.fmhungary.hu a letöltések menüpontnál lesznek edzéstervek, onnan kibírod következtetni...lopakodo írta:nem tudjátok hogyan lehet egy edzéstervet beimportálni a játékba?
Hát igen ez a FIFAlangpeter14 írta:2. szezon:cél-->bentmaradás, igazoltam 4 védöt(mindet 1. osztályu csapatbol)...olyan jo lett a csapat h a másodosztályt is megnyertem...1 ponttal elöztem meg geráékat...2év alatt 2 osztályt ugrottam,viszont a szezon végén kirugtak, mert 3millával tulléptem az igazolásokra szánt keretet...
Szólás szabadság vanpotike1 írta:Veszekedni? Hm...én csak elmondtam a véleményem.
És tényleg nem muszáj elhinni. Sry, de nem is hiszem.....első évben....ez ami érdekes...ha az lenne a helyzet, h 3. v 4. év, ak még ok, benne van. Első évben nincs. Szvsz. Dicsértessék a Jézus Krisztus.
Veszekedni? Hm...én csak elmondtam a véleményem.Victor_Valdes írta:Figy, nem akarok veszekedni veled, mert mindenki azt hisz amit akar. Nem muszáj elhinni. Még nálam se történt ilyen. Ámen.potike1 írta: Aki kicsit avatottabb az FM-ben, az már tudja, h a Real nem igazol igy.....és esélytelen Robinhot ilyen olcsón elhozni....![]()
Nemmellékesen nem is hiszem, h elmenne a Pompeyba.
Figy, nem akarok veszekedni veled, mert mindenki azt hisz amit akar. Nem muszáj elhinni. Még nálam se történt ilyen. Ámen.potike1 írta: Aki kicsit avatottabb az FM-ben, az már tudja, h a Real nem igazol igy.....és esélytelen Robinhot ilyen olcsón elhozni....![]()
Nemmellékesen nem is hiszem, h elmenne a Pompeyba.
Aki kicsit avatottabb az FM-ben, az már tudja, h a Real nem igazol igy.....és esélytelen Robinhot ilyen olcsón elhozni....Victor_Valdes írta:Egyik sem. Egyszerűen a madridnak pénz kellett, hogy egyenesbe jöjjön, én meg segítettem rajtuktorrestoni írta:Ez vicc? Vagy belepiszkáltál?Victor_Valdes írta: Legnagyobb fogásom egyértelműen Robinho, akit a Real csődje miatt tudtam elhozni.. Ugyanis Fabregast meg Agüerot igazolták 120misiért és elég nagy minuszba mentek.
Egyik sem. Egyszerűen a madridnak pénz kellett, hogy egyenesbe jöjjön, én meg segítettem rajtuktorrestoni írta:Ez vicc? Vagy belepiszkáltál?Victor_Valdes írta: Legnagyobb fogásom egyértelműen Robinho, akit a Real csődje miatt tudtam elhozni.
Ez vicc? Vagy belepiszkáltál?Victor_Valdes írta: Legnagyobb fogásom egyértelműen Robinho, akit a Real csődje miatt tudtam elhozni.
Hozzám is eljött volna, ha még nem kapott volna felnőtt szerződést.lopakodo írta:henri saivet miért olyan drága?Victor_Valdes írta:....hozzám mindig eljön 400.000 fontért...
Beállitások - Kép és hang - Egyedi azonositók mutatása résznél ne legyen pipa.converse írta:Tudjátok amiko irja a bajnokság nevét, alatta leirja h ki a cimvédő.
De nekem ott számokat ir, ienko mi lehet a probléma?
Vki segitsen, előre is köszi:)