2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
nem azért kérdeztemozsimiki írta:SzoktakBár én nem,mert csak,de azért vannak jópáran akik irogatnak.
Amúgy ha ez a kérdés azért jött,mert ide sok reálos ír,akkor csak úgy megjegyzem,ez a topic,NEKIK IS van.
Két évig még él a szerződése! Tévedsz, az edző mondja meg mit csináljon, Robinho a klub alkalmazottja. Mit szólnátok hozzá, ha Messi bejelentené, hogy távozni akar, a Chelsea kínál érte 30 gurigát, akkor a Barca-nak el kell fogadnia? Nem sokra becsülöm Eto'o-t, el akarták adni, nem volt érte megfelelő ajánlat, maradt és beállt a sorba és nem köpködte a vezetőséget, az edzőt.ozsimiki írta:Inkorrektségről szó sincs.
Egész nyáron azt halgathatta,h C.Roni így meg úgy kell, őt le sem szharták, el akar menni,szólt mindenkinek. Nehogy már egy edző mondja meg,h maradnia kell. Amúgy meg szntem magasról tesz rá,h lelátón kell ülnie,ő tudatta,h nem akar továbbra is itt játszani,nem értem mi ebben az inkorrekt. Különb szavakat is használtam volna a helyében,ha a szép szóból nem ért a tisztelt vezetőség,és edző.
Ja, hogy újból nyilatkozott. Azt még nem olvastam. Megteszem.Keelhaul írta:Tamás a nyilatkozat 10 perces, kétlem hogy lett volna róla szó
Leállították a mezek árusítását. Azt is olvashattad.maxilopez írta:Haverom Chelsea-s és olvasta a Chelcea-nek a Magyar fan oldalán hogy már árulják a Robinhos Chelsea mezeketKeelhaul írta:Annak örülök, hogy még nem csámcsogtok Robinho nyilatkozatán, pedig azon lenne mit. Óriási flame van, kíváncsi vagyok a véleményekre.
Már volt róla szó, nem is egyszer. Olvass vissza.Keelhaul írta:Annak örülök, hogy még nem csámcsogtok Robinho nyilatkozatán, pedig azon lenne mit. Óriási flame van, kíváncsi vagyok a véleményekre.
Nem kötekedésképpen, csak hogy legközelebb jól használd: nem ámblokk, hanem en bloc (latin): teljes egészébenNemcsak Francot, hanem úgy ámblokk..
Haverom Chelsea-s és olvasta a Chelcea-nek a Magyar fan oldalán hogy már árulják a Robinhos Chelsea mezeketKeelhaul írta:Annak örülök, hogy még nem csámcsogtok Robinho nyilatkozatán, pedig azon lenne mit. Óriási flame van, kíváncsi vagyok a véleményekre.
Igen. A rendszer hibás.petiamadridista írta:Mi van nálatok cenzúrázzák azt, hogy b.a.s.z.k![]()
30 éve volt.Colin írta:Teljesen kivert a víz hogy 2002ben VDV azt mondta hogy egyszer szivesen játszana a Barcában. Azta...MichaaBee írta:egy kis hidegzuhany a madridistáknak:![]()
http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=841805
Franco-t meg hagyjátok. Az 50 éve volt. Az, hogy Franco-ék csináltak belőlük nagycsapatot igaz, de az is igaz hogy mikor már ők sehol nem voltak akkor is ott voltunk.. a 70es 80as években. SzvSz fölösleges erről vitázni.
Este kezdődik az idény számunkra is, számotokra is, ez sokkal érdekesebb kérdés.![]()
Végre.
Teljesen kivert a víz hogy 2002ben VDV azt mondta hogy egyszer szivesen játszana a Barcában. Azta...MichaaBee írta:egy kis hidegzuhany a madridistáknak:![]()
http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=841805
Én ezzel a résszel tudok teljesen egyetérteni.Bestbarca írta: Szerintem zárjuk a témát, erről sokáig lehetne vitatkozni, tök fölöslegesen, nem is fírtattam volna tovább, csak válaszoltam.
A "nem tett az ellene" dologon van a hangsúly. Bár meggyőződésem, hogy más klubb is ugyan ezt tette volna, de attól még a madrid tette.Poreko írta:
Ez marha nagy ostobaság. A Real (az élen Bernabeúval) nem szolgálta ki Francót, de úgyanakkora hiba, hogy nem tett az ellen, hogy Franco segítse őket. De hangsúlyozom: Franco nem azért segített a Realnak, mert a Real a seggét nyaldosta, hanem mert Real drukker volt. A Madrid abban ludas, hogy nem utasított el ezt a segítséget.
Egy klub sikereinek meghatározója sajnos manapság(90-es évektől egyre inkább) a pénz. Aki többet költ, erősebb csapatot hoz össze. Azzal, hogy a Real nevét egyenlővé tették Spanyolországgal, rengeteg szimpatizánst szereztek, rengeteg szurkólójuk lett Európa szerte. Sok szurkoló, nagy érdeklődés a klub iránt=hatalamas összegekre rúgó Tv-s díjak, szponzori szerződések, nagy eladások(méz+stb.)...=sok pénz=megvehetünk mindenkit. Nem keveset profitáltak a korábbi idők miatti népszerűségből. Nem azt mondom, hogy csak ez a tényező játszott szerepet a Madrid 2000 körüli sikereiben, de nagy szerepe volt az fix.Poreko írta:
Az szintén iszonytos hülyeslg, hogy 2000-ig ebből élt volna a Real. A '70es évek végén, '80as évek elején óriási mélyrepülést élt át a csapat, aztán jött egy saját nevelésű aranygarnitúra, akik újabb sikereket hoztak a csapatnak (Sanchis, Michel, Martín Vazquez, Butragueno). Ez a generáció indította el azokat a sikereket, amiket a Real a közelmúltban ért el, nem a Franco idők.