ozsimiki írta:Inkorrektségről szó sincs.
Egész nyáron azt halgathatta,h C.Roni így meg úgy kell, őt le sem szharták, el akar menni,szólt mindenkinek. Nehogy már egy edző mondja meg,h maradnia kell. Amúgy meg szntem magasról tesz rá,h lelátón kell ülnie,ő tudatta,h nem akar továbbra is itt játszani,nem értem mi ebben az inkorrekt. Különb szavakat is használtam volna a helyében,ha a szép szóból nem ért a tisztelt vezetőség,és edző.
Két évig még él a szerződése! Tévedsz, az edző mondja meg mit csináljon, Robinho a klub alkalmazottja. Mit szólnátok hozzá, ha Messi bejelentené, hogy távozni akar, a Chelsea kínál érte 30 gurigát, akkor a Barca-nak el kell fogadnia? Nem sokra becsülöm Eto'o-t, el akarták adni, nem volt érte megfelelő ajánlat, maradt és beállt a sorba és nem köpködte a vezetőséget, az edzőt.
Robinho már a Santosnál is zsarolta a munkaadóját. Jellemtelen ember!
Ne azért adjatok neki igazat, mert örültök,hogy elmegy a Madridból.
Itt minden a pénzről szól, évi 7 millió juró nagy pénz. Angliában ketté fogják törni amikor tíz másodperc alatt 20 biciklicselt csinál.
Nem csinálhatják a játékosok azt amit akarnak. Nem fikázni akartam Robinhot, de én elsősorban a Real Madridot szeretem nem a játékosait.
Elvárom, hogy a játékosaink "haljanak" meg a csapatért a pályán.