Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még szerencse, mivel az első forduló van.soadroli írta:Ronie nagy kedvel játszik,de 1-0 a Bologna-nak!
nem hiszem. ez nem az első tré meccsetek volt mostanában.LG írta:Semmi gond, tavaly is döntetlennel kezdtünk. Ettől még természetesen meg fogjuk nyerni a bajnokságot.
LG írta:Semmi gond, tavaly is döntetlennel kezdtünk. Ettől még természetesen meg fogjuk nyerni a bajnokságot.
CFirpo3 írta:Jó lenne, ha egy jó szoros bajnokságot hozna össze a Juve, Milan, Inter, Roma és talán még a Fiorentinával is számolni kell.
Egyébként szerintem az Inter nyeri a bajnokságot. Idén elég nagyok a célkitűzéseik: BL győzelem és bajnokság. Ebből a bajnokság az ami reális.
Inter vagy RomaVarga írta:Gyurinho írta: Szerintetek ki nyeri idén a Serie A-t????
Az Inter.
Gyurinho írta: Szerintetek ki nyeri idén a Serie A-t????
Én a Romára szavazok.Megint sikerült egy ugyanolyan erős keretet összehozni mint a tavalyi.Gyurinho írta:SZERINTETEK KI NYERI IDÉN A SERIE A-T???
SZERINTETEK KI NYERI IDÉN A SERIE A-T???danianevem írta:A bajnoksághoz sem elég erős... Az Inter kerete nagyon kemény...Gyurinho írta:Szerintetek a Juve idén nyer valamit? Szerintetek a Bl-ben meddig jut???
Szerintem a bajnokságot nyerheti de a Bl-hez még kevés...