sajnos ezt ők is gondolhatják rólunk, igaz hogy mi döntetlent játszottunk, de a Genoa erősebb talán mint a Racing.ozsimiki írta:Milán megint kikapott![]()
![]()
Jók lesznek idén is![]()
Genoa-Milan 2-0
Serie A / Coppa Italia
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
emberek, ez az Inter jobb mint akármejik olasz csapat, talán Milan dinho miatt, és én csak a látványra gondoltam. Quaresma érkezésénak örülök bár nálunk nagyobb szükség lett volna rá, de már mind1. ez a Mancini---Ibra---Quaresma támadótrió halálos lehet, habár együtt nem játszottak tegnap, én barcamecccs közben átkacsintgattam, amint vége volt lapoztam és olyan gyönyörű örömfocit láttam, ráadásul 10! emberrel, amit a mostani barca irigyelhet. 

Én csak pár percet néztem a Roma meccsből, azalatt a Palermo rugótt egy érvénytelen gólt, aztán egy érvényeset, aztán volt még vagy 4 ziccerük, a Roma meg 0.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Erősítés ide v oda, ne haragudj, de szerintem idén egyáltalán nem lesztek a tűz közelében. Tudom, hogy csak két forduló ment le, és hogy az elsőben a többiek is hibáztak, de van egy ilyen érzésem. Ez a játék nem valami biztató, ahogy az első fordulóé sem volt az.Boixos írta:hát ez több volt, mint csúnya...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Entrenador del Barça
Nem értem. Ezt egyébként látványosan csinálta a csapat 2-3 éve. Vezettek 2-3 góllal aztán x, és örülhettünk Roma-drukkerek, ha nem fordított az ellen. Miccolitól azonban várni lehet a gólt akár mikor, a kis bors nagy spíler.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

- danianevem
- Entrenador del Barça
Egy kérdés:
Miért állt le a Roma?
Az elején jól játszottak, aztán a vezetés után semmi... Összekaphatnák magukat...
Miért állt le a Roma?

Az elején jól játszottak, aztán a vezetés után semmi... Összekaphatnák magukat...
-
- Entrenador del Barça
És Baptista beköszönt! De, hogy Okakatól kapott labdával? Jól sikerülhetetett a fiatal olasznak a nyári alapozás és edzőmeccsek! Így legyen, tartsa meg formáját amíg csak bírja!
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.

- Primitive
- Entrenador del Barça
Részvétem barátomMeNnOn írta: hátja.eléggé..ha a barca kikap akkornemtudom..többet nem teszek

ON : Hát, eddig a 'nagyok' nem nagyon muzsikálnak...

Lazio meccsét néztem, ők se gyengék most az idén.
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
-
- Llegenda del Barça
napoletanok menni főváros:
http://www.repubblica.it/2006/05/galler ... li/21.html
http://www.repubblica.it/2006/05/galler ... eno/1.html
http://www.repubblica.it/2006/05/galler ... li/21.html
http://www.repubblica.it/2006/05/galler ... eno/1.html
PUYOL-XAVI-INIESTA
- MeNnOn
- Jugador del Barça
hátja.eléggé..ha a barca kikap akkornemtudom..többet nem teszekVarga Tamás írta:Akkor ez egy sikeres hétvége volt a számodra.MeNnOn írta:bassszus..
ilyen alapvető meccseken megy el a tipmixem..
a verder kikap 1 jelentéktelen csapattól.
a sztárokkal tele tüzdelt kikap a feljuto bolognátol
az még csak csak elfogadható hogy roma xelt..de basszus..ááá:(
meg inter isnem ezt vártam a világ eggyik legjobb edzöje vezette csapattól..

Asszem 1értelmű
Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Akkor ez egy sikeres hétvége volt a számodra.MeNnOn írta:bassszus..
meg inter isnem ezt vártam a világ eggyik legjobb edzöje vezette csapattól..

- MeNnOn
- Jugador del Barça
bassszus..
meg inter is
nem ezt vártam a világ eggyik legjobb edzöje vezette csapattól..
meg inter is

Asszem 1értelmű
Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

- danianevem
- Entrenador del Barça
Kaká nélkül is tudniuk kell nyerni... Ha kidől fél évre, akkor imádkoznak???
-
- Llegenda del Barça
ezzel a focival a milan örülhet, ha odaér az első hatba.
ronaldinho ezen a meccsen semmi pluszt nem tett hozzá a bugihoz, akár gólpasszt adott, akár nem. talán ha kaká visszajön, vmivel eredményesebbek lehetnek, de jelen pillanatban még ugyanott tartanak, mint tavaly.
az ASR meccsét most inkább nem elemezgetném, a lényeg, még meg is éghettünk volna...
de lesz ez még jobb is.
ronaldinho ezen a meccsen semmi pluszt nem tett hozzá a bugihoz, akár gólpasszt adott, akár nem. talán ha kaká visszajön, vmivel eredményesebbek lehetnek, de jelen pillanatban még ugyanott tartanak, mint tavaly.
az ASR meccsét most inkább nem elemezgetném, a lényeg, még meg is éghettünk volna...
de lesz ez még jobb is.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- danianevem
- Entrenador del Barça
Akárhogy nézzük, ha télleg bajnokok akarnak lenni, akkor nyerniük kellene a Bologna ellen... Kaká-val, vagy Kaká nélkül...
-
- Director del Fútbol
Veszélyes játékot nyomott a Milan, kitámadtad, a Bologna szervezetten védekezett, de a Milan valami hasonlót csinált, mint mi tavaly. Hiába tartotta nyomás alatt a kaput, a végén teljesen tanácstalan volt, így a helyzetek kidolgozása is elmaradt.
Jó keretet raktak össze, de ehhez szezonhoz kevés lesz ez az öregecske védelem, Senderos önmagában nem elég, Zambrotta pedig nagy talány még mindig. Szóval egy kapus és néhány védő kellett volna, mert Maldini már akármennyire is lelkes, nem 30 éves formában játszik.
Jó keretet raktak össze, de ehhez szezonhoz kevés lesz ez az öregecske védelem, Senderos önmagában nem elég, Zambrotta pedig nagy talány még mindig. Szóval egy kapus és néhány védő kellett volna, mert Maldini már akármennyire is lelkes, nem 30 éves formában játszik.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Azért nem játszott rosszul a Milan,és tulajdonképp azt kell mondjam nem játszanak csúnya focit..Ráadásul Kaká nélkül...
na majd meglátjuk,számomra a lényeg hogy szórakoztató meccset lássak, és ez végül is az volt.
Ronaldinho pedig ugyanugy játszik mint tavaly,talán egy kicsit több kedvvel. Viszont az látszott hogy nem felejtett el focizni,ha a kondija meglenne hozzá, nem lenne rossz..
na majd meglátjuk,számomra a lényeg hogy szórakoztató meccset lássak, és ez végül is az volt.
Ronaldinho pedig ugyanugy játszik mint tavaly,talán egy kicsit több kedvvel. Viszont az látszott hogy nem felejtett el focizni,ha a kondija meglenne hozzá, nem lenne rossz..
igen, jó lesz. csak még össze kell forrniuk. számomra abszolút szimpatikusan játszottak, és semmivel sem voltak rosszabbak a Bologná-nál (az eredmény ellenére sem). jó lesz ez 

Hát azért egy döntetlent kinéztem a milánói "öregfiúkból".
Ronaldinho tavalyi formáját mutatja, nulla lendület, mozgás, a jó passzaival operál max.
Shevchenko elmúlt kétéves szenvedése után persze, hogy semmit nem tudott segiteni.
Nem értem Szaniszló kijelentését, mely szerint nem kell a Milan-drukkereknek aggódnia, ó dehogynem!
Nem lépték meg a fiatalitásokat, sőt tovább vásárolgatták a karrierjük csúcsán már rég túllévő játékosokat, igaz súlyos adósságokkal is küzdenek.
Komolyan, utolsó 15-20percben már alig birtak futni.
Ronaldinho tavalyi formáját mutatja, nulla lendület, mozgás, a jó passzaival operál max.
Shevchenko elmúlt kétéves szenvedése után persze, hogy semmit nem tudott segiteni.
Nem értem Szaniszló kijelentését, mely szerint nem kell a Milan-drukkereknek aggódnia, ó dehogynem!
Nem lépték meg a fiatalitásokat, sőt tovább vásárolgatták a karrierjük csúcsán már rég túllévő játékosokat, igaz súlyos adósságokkal is küzdenek.
Komolyan, utolsó 15-20percben már alig birtak futni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2008.08.31. 16:56:54-kor.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
szerencsétlen milán
maradt az 1-2
jó lesz ez a csapat,R10is felvette a fantasztikus ritmusát.

maradt az 1-2

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Ancelotti idegességében rágyújtott