2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Varga Tamás írta:Ott folytatjuk, ahol Krakkóban abbahagytuk. Teljes nihil.
Magyarázza már meg nekem valaki, hogy miért akarja két támadó átpréselni a labdát a betömörülő 6 numanciai védőn? Megint mindent középen erőltetünk, keveset mozgunk, semmi elképzelés. Ezért kár volt kirúgni Franket.
Ja, és ne mondja nekem Pep, hogy nem ezen a meccsen kell megnyerni a bajnokságot, mert főbe lövöm magam.
Na megint kezdődik! Ma én vagyok a feketebárány vagy mivan?Mosquito írta:offBogi63 írta:Hallod! Ezzel a képpel, meg a hsz-eiddel olyan okosnak tűnsz, hogy az félelmetes!De lehet, hogy tényleg mondasz valamit. Bár azt ne várd, hogy Messi lejöjjön. Max a végén.
Milyen képpel?
amennyiben az avataromra gondolsz, mond már meg milyen összefüggés van az ott látható énekes -ábrázata?(nem tudom ezzel van e bajod)- és a hszeim között?
Már nem azért, de ez nem egy rossz indulatú hsz volt Bogi-tól, nem tudom látod-e a smiletMosquito írta:offBogi63 írta:Hallod! Ezzel a képpel, meg a hsz-eiddel olyan okosnak tűnsz, hogy az félelmetes!De lehet, hogy tényleg mondasz valamit. Bár azt ne várd, hogy Messi lejöjjön. Max a végén.
Milyen képpel?
amennyiben az avataromra gondolsz, mond már meg milyen összefüggés van az ott látható énekes -ábrázata?(nem tudom ezzel van e bajod)- és a hszeim között?
van benne valami...Varga Tamás írta:Ott folytatjuk, ahol Krakkóban abbahagytuk. Teljes nihil.
Magyarázza már meg nekem valaki, hogy miért akarja két támadó átpréselni a labdát a betömörülő 6 numanciai védőn? Megint mindent középen erőltetünk, keveset mozgunk, semmi elképzelés. Ezért kár volt kirúgni Franket.
Ja, és ne mondja nekem Pep, hogy nem ezen a meccsen kell megnyerni a bajnokságot, mert főbe lövöm magam.
offBogi63 írta:Hallod! Ezzel a képpel, meg a hsz-eiddel olyan okosnak tűnsz, hogy az félelmetes!De lehet, hogy tényleg mondasz valamit. Bár azt ne várd, hogy Messi lejöjjön. Max a végén.
Okok. BocsiMyStiQ írta:Bogi63: Semmi lekezelő/rosszindulatú szándék nem volt az írásomban. Ha úgy jött le, hogy én egy mindentudó madridistaként jöttem ide, akkor tévedsz, mert nem így van.