Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mert miért ne?!Atyec írta:Ja. Ez nagyon így van! Egyébként meg nem midegy hova megy ez a gyerek? Ennyi szót vesztegetni erre egy Barca oldalon!grecki írta:Én is Drigóék véleményét osztom. A Madrid tényleg balek volt, lapot húztak tizenkilencre. Nem jött össze nekik Mr Suzuki.![]()
Akkor viszont ne is csodálkozzanak, hogy Robinho nem Madridból akar visszavonulni. Egyébként meg nem tudom mit csodálkoztok a viselkedésén, amikor ugyanezt játszotta el a Santosszal is, hogy a Reálba igazolhasson. Ott is addig rinyált, amíg a brazilok kénytelenek voltak rábólintani a dologra. Csak hát, más perspektívából nézve tök más a leányzó fekvése, igaz kedves Madridisták?:D
teljes mértékben egyetértek.gekkodan írta:Tény, hogy jobb, mint Arshavin. Ha elvonatkoztatok a srácról kialakított emberi véleményemtől, nagyon sokat bukott a Madrid.
Végig szórakoztak a hisztikirállyal, bebukták, holott tudni lehetett, hogy Sir Alex nem válasza egyenlő a végeredménnyel. Ezek után addig járatták a korsót a kútra, amíg az szépen eltört. Nem mellesleg Calderon még Robinhot is kockára tette azzal, hogy jöttek a cikkek a cseréről. A kis brazilnak elege lett, bedurcizott és kierőszakolta az eladását. Viselkedése munkajogilag kritikus és elítélendő. De neki is van mire hivatkozni, így azt gondolom többen buktak a sztorin. Robinho mehet zsugázni az angol középmezőnybe, a Real pedig elbukta az egyik legjobb játékosát RÁADÁSUL nem tudott hozni senkit a helyére. Egyértelműen meggyengültek, van mint tanulnia a Pedrag-Calderon tengelynek. A kis VdV nem fog úgy száguldozni a helyén, Robben sem és Sneijder sem.
Vonja le a következtetést a Madrid, minden téren. Egyébként pedig benne van a pakliban, hogy az egész tranzakció mögött a Chelsea áll és 1-2 záradék van a szerződésben, amit nem láthat senki. Nem tartom kizártnak, hogy a brazil végül 1 éven belül ott köt ki.
Ja. Ez nagyon így van! Egyébként meg nem midegy hova megy ez a gyerek? Ennyi szót vesztegetni erre egy Barca oldalon!grecki írta:Én is Drigóék véleményét osztom. A Madrid tényleg balek volt, lapot húztak tizenkilencre. Nem jött össze nekik Mr Suzuki.![]()
Akkor viszont ne is csodálkozzanak, hogy Robinho nem Madridból akar visszavonulni. Egyébként meg nem tudom mit csodálkoztok a viselkedésén, amikor ugyanezt játszotta el a Santosszal is, hogy a Reálba igazolhasson. Ott is addig rinyált, amíg a brazilok kénytelenek voltak rábólintani a dologra. Csak hát, más perspektívából nézve tök más a leányzó fekvése, igaz kedves Madridisták?:D
Én simán elképzelném szélen. Jobb mint Arshavin. Madrid sztem bukott, bár ezzel mindenki így van.Nastradamus írta:Nem kell
sztem ez a hasonlat a legjobb erre a szityuléjsönre.én nagyon sajnálom hogy Robinho elment, a csapatból ő volt az egyik sőt a kedvenc Madrid játékos, de én megértem hogy elhúzott!LG írta:Nem, de ez olyan, mintha a barátnőd le akarna cserélni egy jobb pasira, de nem jön össze neki, aztán azt mondaná: maradhatsz. Te maradnál
Lényeg a lényeg! Madridgrecki írta:Én is Drigóék véleményét osztom. A Madrid tényleg balek volt, lapot húztak tizenkilencre. Nem jött össze nekik Mr Suzuki.![]()
Nem kellLG írta:Sztem ha a Cityvel nemtud eredményeket elérni, akkor nem marad majd ott sokáig. És igy még arra is van esély, h 1x a Barcába jöjjön, mert igy már nem lenne akkora botrány, mintha egyenesen Madridból jött volna. Persze igy sem valoszinű, h látjuk majd blaugrana mezben, de igy már nem kizárt.barca99 írta:
Itt Robinho lehet a legnagyobb vesztes, mert sose fog nagy eredményeket elérni.
Sztem ha a Cityvel nemtud eredményeket elérni, akkor nem marad majd ott sokáig. És igy még arra is van esély, h 1x a Barcába jöjjön, mert igy már nem lenne akkora botrány, mintha egyenesen Madridból jött volna. Persze igy sem valoszinű, h látjuk majd blaugrana mezben, de igy már nem kizárt.barca99 írta:
Itt Robinho lehet a legnagyobb vesztes, mert sose fog nagy eredményeket elérni.
nem személyeskedésből írom, csak szigorúan a példánál maradok:aronba írta:ha normálisan le lehet ülni és megbeszélni naná, persze attól függ hogy mennyire szeretem a barátnőm. Jelen esetben nem volt alkalmas a hasonlat. binhoval nyugodtan nem lehetett tárgyalni, s at hiszem a szeretet is hiányzott.LG írta:Nem, de ez olyan, mintha a barátnőd le akarna cserélni egy jobb pasira, de nem jön össze neki, aztán azt mondaná: maradhatsz. Te maradnál
Örülök,h másik is ugyanígy látják: Drigo,LG,chi omega,stb...ozsimiki írta:Jajjj, mintha a legtöbb madridista nem rühellné a vezetőségüket..mindjárt megsiratom szegényeket. időrendi sorrendet kellene nézni,ki kezdte előbb?!
Robinho aki ott mozog,él a madriddal,csak jobban érzékelte,h calderon úracska mennyire számított rá,amikor cr seggét nyaldosták![]()
![]()
szerinte semennyire,pedig azért nem ezt érdemelte volna. ezek után el akart onnan jönni,és ez inkább a vezetőségről egy elég éles vélemény Robinho részéről,h még egy noname mcitybe is elment,csak ne kelljen maradni a Madridnál.
U.i.: természetesen a zsé is több, dehát ha van eszük madridéknál, alapból megemelik a fizuját a tavalyi szezon után, és nem azért mert éhenhalna, hanem,h ezzel is kifejezzék,h sokat tett a csapatért,és elégedettek vele. hát nem ez történt...
Nem azért, de az, hogy elszakadsz egy meccsen nincs semmilyen összefüggésben az erőnléteddel(Az meg, hogy Dinnye akkora lett, mint amilyen, az az ő felelőssége). De ezek szerint a többivel egyetértesz, mivel abba nem kötöttél bele.aronba írta:hahaha pont a Barcában beszélnek erőnléti edzésről ez jó. ettől értelmesebb hozzászóásod még nem volt. Grat
ha normálisan le lehet ülni és megbeszélni naná, persze attól függ hogy mennyire szeretem a barátnőm. Jelen esetben nem volt alkalmas a hasonlat. binhoval nyugodtan nem lehetett tárgyalni, s at hiszem a szeretet is hiányzott.LG írta:Nem, de ez olyan, mintha a barátnőd le akarna cserélni egy jobb pasira, de nem jön össze neki, aztán azt mondaná: maradhatsz. Te maradnál
hahaha pont a Barcában beszélnek erőnléti edzésről ez jó. ettől értelmesebb hozzászóásod még nem volt. GratDrigo írta:Nem tudom honnan jött ez a kebab, meg az arabok, de az én ismereteim szerint Thaiföldnek nem sok köze van hozzá. Márpedig a City tulajdonosa onnan jött...
Mindenki fel van háborodva Robinhon, ha a Realon múlt volna már régen a MU-ban lenne Miss Hisztiánoért cserébe, ezek után szerintem nincs miről beszélni. Calderon tavaly nyáron, sőt már azelőtt is s.gget csinált a szájából a Kaka üggyel, majd Diegoval, aki szerinte az új Kaka, most meg új kedvencet talált magának a nyárra. De Manchester első számú primadonnája beintett neki, ő meg ha ló nincs jó a szamár alapon egy kicsivel többet ajánlott Robinhonak, majd világgá kürtölte, hogy nem etikus ilyen későn bejelenteni a távozást...Na persze, ha esélye lett volna akár tegnap 23:59-kor is átadta volna Robinhot a MU-nak...
És LG-nek igaza van, egy focista nem csak gép, hanem ember is.
Meg mennyit köszönhet a Madridnak. Istenem egy tizenéves játékos nézzen úgy ki, mint Arnold, vagy mi? Csak nagyon kevesen születnek olyan fizikai adottságokkal, amelyeket ilyen fiatalon már kamatoztatni tudnak (lsd.: Rooney), Robinho ezt bármelyik európai csapatba megkapta volna, mindenhol vannak erőnléti edzők és más szakemberek...
Másrészt nem értem mit sírnak Madridban azért az a 42 millió nem kis pénz...
Hmm én azt hittem még mindig az a thaiföldi mágus van ott, aki Ronaldinhot akarta megszerezni, úgy látszik így megviselte a dolgot, kicsit még le voltam maradva, kössz az infót, így már értem a kebabot isLG írta:DrigoNemrég megvették az arabok a Cityt
Calderonnal kapcsolatba viszont igazad van. Egy hazug ember...ő is tegnap az utolsó pillanatokig kapart Villáért.
Meg a fenét. Kitolt sajátmagával. Látszik hogy nem olvastad a hozzászólásaimat. Mint írtam amúltban sokkal nagyobb sztárok sokkal több alázatot mutattak a Madrid iránt, olyanok akik már akkor sztárok voltak mikor a Madridba jöttek.LG írta:AronbaNem érted, h itt nemcsak a pénzről volt szó. Robinhot megalázták