Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
gekkodan
Director del Fútbol

2008.09.02. 14:45:00

d.OR!

Hogy miért? Mert nem akarták az egyik potenciális BL-ellenfelüket a csúcsra erősíteni. Scolari azért jó eséllyel nagy csapatot fog összerakni, bár a cselszki edddig is 4-ben volt a BL-ben immáron jó 2 éve.

Csak ezért.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
d.OR
Jugador d'estrella

2008.09.02. 14:43:21

Atyec írta:
grecki írta:Én is Drigóék véleményét osztom. A Madrid tényleg balek volt, lapot húztak tizenkilencre. Nem jött össze nekik Mr Suzuki. :D
Akkor viszont ne is csodálkozzanak, hogy Robinho nem Madridból akar visszavonulni. Egyébként meg nem tudom mit csodálkoztok a viselkedésén, amikor ugyanezt játszotta el a Santosszal is, hogy a Reálba igazolhasson. Ott is addig rinyált, amíg a brazilok kénytelenek voltak rábólintani a dologra. Csak hát, más perspektívából nézve tök más a leányzó fekvése, igaz kedves Madridisták?:D
Ja. Ez nagyon így van! Egyébként meg nem midegy hova megy ez a gyerek? Ennyi szót vesztegetni erre egy Barca oldalon!
mert miért ne?!
no comment.
d.OR
Jugador d'estrella

2008.09.02. 14:42:08

gekkodan írta:Tény, hogy jobb, mint Arshavin. Ha elvonatkoztatok a srácról kialakított emberi véleményemtől, nagyon sokat bukott a Madrid.

Végig szórakoztak a hisztikirállyal, bebukták, holott tudni lehetett, hogy Sir Alex nem válasza egyenlő a végeredménnyel. Ezek után addig járatták a korsót a kútra, amíg az szépen eltört. Nem mellesleg Calderon még Robinhot is kockára tette azzal, hogy jöttek a cikkek a cseréről. A kis brazilnak elege lett, bedurcizott és kierőszakolta az eladását. Viselkedése munkajogilag kritikus és elítélendő. De neki is van mire hivatkozni, így azt gondolom többen buktak a sztorin. Robinho mehet zsugázni az angol középmezőnybe, a Real pedig elbukta az egyik legjobb játékosát RÁADÁSUL nem tudott hozni senkit a helyére. Egyértelműen meggyengültek, van mint tanulnia a Pedrag-Calderon tengelynek. A kis VdV nem fog úgy száguldozni a helyén, Robben sem és Sneijder sem.

Vonja le a következtetést a Madrid, minden téren. Egyébként pedig benne van a pakliban, hogy az egész tranzakció mögött a Chelsea áll és 1-2 záradék van a szerződésben, amit nem láthat senki. Nem tartom kizártnak, hogy a brazil végül 1 éven belül ott köt ki.
teljes mértékben egyetértek.
bár azért van egy dolog, amit nem értek. miért nem a Chelsea-nek adták el? oké, hogy ők nem ajánlottak annyi pénzt, mint a City, de ha legalább egy KICSIT is érdekelte volna őket, hogy Robinho mit szeretne, akkor nem a City-nek adják. én nem hiszem, hogy ő egy olyan angol klubban szeretett volna játszani, amelyik 1968-ban nyert utoljára bajnokságot és 2002-ben jutott fel a másodosztályból. a BL küzdelmekbe hosszú évek óta bele se tud szólna, ahogy az UEFA-kupába se. legalább 40 éve nem nyertek SEMMIT ( ja boccs, a Championshipet megnyerték 2002-ben...-.-) ....
adok neki max 1 évet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára d.OR 2008.09.02. 14:44:05-kor.
Atyec

2008.09.02. 14:40:10

grecki írta:Én is Drigóék véleményét osztom. A Madrid tényleg balek volt, lapot húztak tizenkilencre. Nem jött össze nekik Mr Suzuki. :D
Akkor viszont ne is csodálkozzanak, hogy Robinho nem Madridból akar visszavonulni. Egyébként meg nem tudom mit csodálkoztok a viselkedésén, amikor ugyanezt játszotta el a Santosszal is, hogy a Reálba igazolhasson. Ott is addig rinyált, amíg a brazilok kénytelenek voltak rábólintani a dologra. Csak hát, más perspektívából nézve tök más a leányzó fekvése, igaz kedves Madridisták?:D
Ja. Ez nagyon így van! Egyébként meg nem midegy hova megy ez a gyerek? Ennyi szót vesztegetni erre egy Barca oldalon!
gekkodan
Director del Fútbol

2008.09.02. 14:35:28

Tény, hogy jobb, mint Arshavin. Ha elvonatkoztatok a srácról kialakított emberi véleményemtől, nagyon sokat bukott a Madrid.

Végig szórakoztak a hisztikirállyal, bebukták, holott tudni lehetett, hogy Sir Alex nem válasza egyenlő a végeredménnyel. Ezek után addig járatták a korsót a kútra, amíg az szépen eltört. Nem mellesleg Calderon még Robinhot is kockára tette azzal, hogy jöttek a cikkek a cseréről. A kis brazilnak elege lett, bedurcizott és kierőszakolta az eladását. Viselkedése munkajogilag kritikus és elítélendő. De neki is van mire hivatkozni, így azt gondolom többen buktak a sztorin. Robinho mehet zsugázni az angol középmezőnybe, a Real pedig elbukta az egyik legjobb játékosát RÁADÁSUL nem tudott hozni senkit a helyére. Egyértelműen meggyengültek, van mint tanulnia a Pedrag-Calderon tengelynek. A kis VdV nem fog úgy száguldozni a helyén, Robben sem és Sneijder sem.

Vonja le a következtetést a Madrid, minden téren. Egyébként pedig benne van a pakliban, hogy az egész tranzakció mögött a Chelsea áll és 1-2 záradék van a szerződésben, amit nem láthat senki. Nem tartom kizártnak, hogy a brazil végül 1 éven belül ott köt ki.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.09.02. 14:22:41

Nastradamus írta:Nem kell :twisted:
Én simán elképzelném szélen. Jobb mint Arshavin. Madrid sztem bukott, bár ezzel mindenki így van.
Tavaly amikor nem makkolták a meccsüket, akkor azt Robinho hozta nekik. Sztem. Túl sok meccsüket nem láttam mondjuk.

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
d.OR
Jugador d'estrella

2008.09.02. 14:21:38

csak most jutottam géphez és most tudtam meg, hogy Robinho a City-é.
alig hiszem el, szegény gyerek....sokkal de sokkal többre hivatott....adja az ég, hogy ne legyen sokáig a citybe...szegény :shock: szerintem elég rosszul jött ki a dologból.
a Real meg az egyik legjobbját veszítette el. én tényleg sajnálom, Robinho-t mindig is nagyon bírtam.
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.09.02. 14:06:36

LG írta:Nem, de ez olyan, mintha a barátnőd le akarna cserélni egy jobb pasira, de nem jön össze neki, aztán azt mondaná: maradhatsz. Te maradnál :?:
sztem ez a hasonlat a legjobb erre a szityuléjsönre.én nagyon sajnálom hogy Robinho elment, a csapatból ő volt az egyik sőt a kedvenc Madrid játékos, de én megértem hogy elhúzott!
Nastradamus
Jugador del Barça

2008.09.02. 13:36:17

Lényeg a lényeg! Madrid :P
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.09.02. 13:33:29

Én is Drigóék véleményét osztom. A Madrid tényleg balek volt, lapot húztak tizenkilencre. Nem jött össze nekik Mr Suzuki. :D
Deus
Boixos Nois

2008.09.02. 13:27:53

most mivan? :shock: kicsit levagyok maradva... Robinho -t eladta a Madrid? vagy még a Madridban van, csak baszakszik vele?
KépKép
Nastradamus
Jugador del Barça

2008.09.02. 13:13:22

LG írta:
barca99 írta:
Itt Robinho lehet a legnagyobb vesztes, mert sose fog nagy eredményeket elérni.
Sztem ha a Cityvel nemtud eredményeket elérni, akkor nem marad majd ott sokáig. És igy még arra is van esély, h 1x a Barcába jöjjön, mert igy már nem lenne akkora botrány, mintha egyenesen Madridból jött volna. Persze igy sem valoszinű, h látjuk majd blaugrana mezben, de igy már nem kizárt.
Nem kell :twisted:
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.09.02. 13:09:20

barca99 írta:
Sztem ha a Cityvel nemtud eredményeket elérni, akkor nem marad majd ott sokáig. És igy még arra is van esély, h 1x a Barcába jöjjön, mert igy már nem lenne akkora botrány, mintha egyenesen Madridból jött volna. Persze igy sem valoszinű, h látjuk majd blaugrana mezben, de igy már nem kizárt.
barca99
Llegenda del Barça

2008.09.02. 12:48:33

Örülök, hogy sokakkal egy véleményen vagyok, viszont meglepődve tapasztalom, hogy sokak szemében ő a féreg. :shock:

Addig oké, hogy nem nevezhető teljesen korrektnek a viselkedése, de nagyon jól írta Balinho. Ok-okozat! Miért viselkedett végül így? Mert a Real is bszakodott vele. Innentől kezdve a 'ki volt a nagyobb kecseg' versenyben nálam a Real (vezetősége) indul hendikeppel. Gondolom ez megint jól jön Calderon és Schuster kapcsolatában. :twisted:

Mellesleg sztem így is a Real járt jól, 42 millió az eszméletlen nagy pénz. Bőven az értéke felett adták el.

chi omega
Entrenador del Barça

2008.09.02. 12:47:01

aronba írta:
LG írta:Nem, de ez olyan, mintha a barátnőd le akarna cserélni egy jobb pasira, de nem jön össze neki, aztán azt mondaná: maradhatsz. Te maradnál :?:
ha normálisan le lehet ülni és megbeszélni naná, persze attól függ hogy mennyire szeretem a barátnőm. Jelen esetben nem volt alkalmas a hasonlat. binhoval nyugodtan nem lehetett tárgyalni, s at hiszem a szeretet is hiányzott.
nem személyeskedésből írom, csak szigorúan a példánál maradok:
ha a barátnőd azt mondja, más srác kell neki, téged fel sem hív hónapokig, majd miután köztudottá válik, hogy nem jött össze neki, felhív, és azt mondja, vesz egy frankó bőrcuccot, és naponta 5ször megdughatod 2 hónapon keresztül, akkor rég nem az a kérdés, hogy te mennyire szereted. hanem hogy mennyire vagy balek.
ha ezek után új csajod lesz, akit naponta 6szor dughatsz meg, akkor hogy esne, ha azt mondanák, téged csak a pina érdekel?
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.09.02. 12:39:07

ozsimiki írta:Jajjj, mintha a legtöbb madridista nem rühellné a vezetőségüket..mindjárt megsiratom szegényeket. időrendi sorrendet kellene nézni,ki kezdte előbb?!

Robinho aki ott mozog,él a madriddal,csak jobban érzékelte,h calderon úracska mennyire számított rá,amikor cr seggét nyaldosták :idea: :idea: :idea: szerinte semennyire,pedig azért nem ezt érdemelte volna. ezek után el akart onnan jönni,és ez inkább a vezetőségről egy elég éles vélemény Robinho részéről,h még egy noname mcitybe is elment,csak ne kelljen maradni a Madridnál.

U.i.: természetesen a zsé is több, dehát ha van eszük madridéknál, alapból megemelik a fizuját a tavalyi szezon után, és nem azért mert éhenhalna, hanem,h ezzel is kifejezzék,h sokat tett a csapatért,és elégedettek vele. hát nem ez történt...
Örülök,h másik is ugyanígy látják: Drigo,LG,chi omega,stb...
mindig érdekes számomra,h egy azon véleményt,hányféleképpen lehet leírni :D sportújságírói tanfolyamon majd jól jön vmikor 8)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Drigo
Eurobarca Staff

2008.09.02. 12:28:06

aronba írta:hahaha pont a Barcában beszélnek erőnléti edzésről ez jó. ettől értelmesebb hozzászóásod még nem volt. Grat :D
Nem azért, de az, hogy elszakadsz egy meccsen nincs semmilyen összefüggésben az erőnléteddel(Az meg, hogy Dinnye akkora lett, mint amilyen, az az ő felelőssége). De ezek szerint a többivel egyetértesz, mivel abba nem kötöttél bele.

De most komolyan, szerinted ha máshova megy Robinho a Santosból, akkor még mindig 20 kiló lenne vasággyal együtt? A mostani 30-35 helyett? :D

Jó játékos lett Robinhoból ezt nem vitatom, de ezt az eredményt más csapat is ugyanúgy el tudta volna érni.

LG, ez a hasonlat nagyon találó.

Robinhoval lehetett volna tárgyalni 2 hónappal ezelőtt, nem pedig Hisztiáno s.ggét nyalni...

Egyébként meg úgysem fogjuk meggyőzni egymást szerintem, ez a Robinho ügy jó ok arra, hogy megint vitatkozhassanak a Madridisták és a Barçások. :D
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.09.02. 12:27:50

Akkor meg mindenkinek igy lett jó. Én mindenesetre sok sikert kivánok a Cityben neki. Ezzel azért jelentősen gyengült a Madrid, főleg, h nincs helyettese. DE ha mi nem javulunk nagyon jelentőset, ez is kevés lesz.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.09.02. 12:26:19

Hát kérem! Úgy gondolom, a madrid rendesen vágja a fát maga alatt, ezt pedig illene kihasználnunk. Eladták az előző két bajnoki címük egyik fő letéteményesét, gratula hozzá. Nekünk össze kell szedni magunkat, és ezt kihasználni. Nem gondoltam volna, hogy calderon ekkora ökör.
Rivaldo-A Legnagyobb.
aronba
Jugador d'estrella

2008.09.02. 12:24:28

ha normálisan le lehet ülni és megbeszélni naná, persze attól függ hogy mennyire szeretem a barátnőm. Jelen esetben nem volt alkalmas a hasonlat. binhoval nyugodtan nem lehetett tárgyalni, s at hiszem a szeretet is hiányzott.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.09.02. 12:22:01

Nem, de ez olyan, mintha a barátnőd le akarna cserélni egy jobb pasira, de nem jön össze neki, aztán azt mondaná: maradhatsz. Te maradnál :?:
aronba
Jugador d'estrella

2008.09.02. 12:21:57

Drigo írta:Nem tudom honnan jött ez a kebab, meg az arabok, de az én ismereteim szerint Thaiföldnek nem sok köze van hozzá. Márpedig a City tulajdonosa onnan jött...

Mindenki fel van háborodva Robinhon, ha a Realon múlt volna már régen a MU-ban lenne Miss Hisztiánoért cserébe, ezek után szerintem nincs miről beszélni. Calderon tavaly nyáron, sőt már azelőtt is s.gget csinált a szájából a Kaka üggyel, majd Diegoval, aki szerinte az új Kaka, most meg új kedvencet talált magának a nyárra. De Manchester első számú primadonnája beintett neki, ő meg ha ló nincs jó a szamár alapon egy kicsivel többet ajánlott Robinhonak, majd világgá kürtölte, hogy nem etikus ilyen későn bejelenteni a távozást...Na persze, ha esélye lett volna akár tegnap 23:59-kor is átadta volna Robinhot a MU-nak...

És LG-nek igaza van, egy focista nem csak gép, hanem ember is.

Meg mennyit köszönhet a Madridnak. Istenem egy tizenéves játékos nézzen úgy ki, mint Arnold, vagy mi? Csak nagyon kevesen születnek olyan fizikai adottságokkal, amelyeket ilyen fiatalon már kamatoztatni tudnak (lsd.: Rooney), Robinho ezt bármelyik európai csapatba megkapta volna, mindenhol vannak erőnléti edzők és más szakemberek...

Másrészt nem értem mit sírnak Madridban azért az a 42 millió nem kis pénz...
hahaha pont a Barcában beszélnek erőnléti edzésről ez jó. ettől értelmesebb hozzászóásod még nem volt. Grat :D
Drigo
Eurobarca Staff

2008.09.02. 12:20:30

LG írta:Drigo :!: Nemrég megvették az arabok a Cityt :!:
Calderonnal kapcsolatba viszont igazad van. Egy hazug ember...ő is tegnap az utolsó pillanatokig kapart Villáért.
Hmm én azt hittem még mindig az a thaiföldi mágus van ott, aki Ronaldinhot akarta megszerezni, úgy látszik így megviselte a dolgot, kicsit még le voltam maradva, kössz az infót, így már értem a kebabot is :)
aronba
Jugador d'estrella

2008.09.02. 12:18:11

LG írta:Aronba :!: Nem érted, h itt nemcsak a pénzről volt szó. Robinhot megalázták :!:
Meg a fenét. Kitolt sajátmagával. Látszik hogy nem olvastad a hozzászólásaimat. Mint írtam amúltban sokkal nagyobb sztárok sokkal több alázatot mutattak a Madrid iránt, olyanok akik már akkor sztárok voltak mikor a Madridba jöttek.
Binho a Madridban vált igazi nagy játékossá ezt ne felejtsük el. Cannavaro RvN már azelőtt is azok voltak mikor idekerültek.
Robinho nyilatkozataival csak magának ártott.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.09.02. 12:17:42

Drigo :!: Nemrég megvették az arabok a Cityt :!:
Calderonnal kapcsolatba viszont igazad van. Egy hazug ember...ő is tegnap az utolsó pillanatokig kapart Villáért.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2008.09.02. 12:19:20-kor.
Lezárt