Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
WP, Robinho, ide vagy oda, nem fognak 4-be kerülni és van ott még pár csapat aki nagyon komolyan odavághat nekik. Gondolok itt a Tottenhamre és társaira. Tavaly is vezettek még Eriksson keze alatt a rajtnál, nem kell megijedni a tabellától:)CFirpo3 írta:Ezt azért nem mondanám, most, 3 forduló után 3.-ok és Robinhoval együtt csak még jobbak lettek. A középmezőnynél sokkal többre is képesek.gekkodan írta:cityhez a középmezőnybe.
Ezt azért nem mondanám, most, 3 forduló után 3.-ok és Robinhoval együtt csak még jobbak lettek. A középmezőnynél sokkal többre is képesek.gekkodan írta:cityhez a középmezőnybe.
Félreértesz. Pont azt írtam, hogy ha Robinho menni akar, akkor fizetnie kell, de itt a futballban, a vásárló csapat megteszi ezt a játékos helyett. A Realnak természetesen semmiféle anyagi kötelezettsége nincs.Varga Tamás írta:Ákos!
Tévedsz. Nem Robinho is hibás, hanem Robinho az EGYEDÜLI ÉS KIZÁRÓLAGOS HIBÁS!
Senor Calderon is megmondta: Robinho mehet, ha kifizeti annak költségeit.
Ha Robinho mond fel, akkor a Klubnak semmilyen anyagi kötelezettségei nincsenek Robinhóval szemben. Ezt jó ha tudod. Mert nem Calderon mutatott neki ajtót, hanem Robinho mondott fel. Tehát: a Real Madridnak semmit sem kellene fizetnie Robinhónak.
Gondolod röhejes? (egyébként j-vel írják, de no probléma). Menj el dolgozni és csapkodjad az asztalt ha nem kapsz elég pénzt, majd tagadd meg a munkád, balhézz a főnököddel úgy, hogy érvényes a szerződésed, amit TE ÍRTÁL ALÁ. Nem hiszem, hogy sok keresnivalód lesz azon a helyen. Robinho legalább annyit köszönhet a Madridnak, mint fordítva. Azért mert nyert 2 bajnokit és jól ment a játék, nem hisztizhet a több lóvéért. Ha csendben dolgozott volna és játszik, megkapta volna az emelést magától is, ebben biztos lehetsz. De ő a hiszti útját választotta. És még akkor sem viselkedhet így, ha a cserealapba bekerült CéRoni kapcsán, főleg, hogy a Jóisten sem tudja igazolni annak a pletykának mennyi alapja volt. Az újságokat ugyanis el kell adni....fcjoc írta:jaj istenem.. ez a hogy viselkedett a klubjával dolog annyira röhelyes. ez a munkája, amiért pénzt kap. ő ilyen, hogy több és több pénzt akar. azt hiszitek hogy a barca-nal senki nem ilyen?gekkodan írta:...robinho a tudása miatt simán megéri a 42 milliót ha azt nézzük hogy mi csak egy védőért fizett 35 milliót.
totál igaza volt. csak idő kérdése hogy mikor ment el. simán jól tette.. jó pénzért..
amúgy meg nem vagyok a komád
óó, igen, emlészem.gekkodan írta:A West Ham és a Manchester mizériájára Tevez leigazolása kapcsán. A WHU csak a játékos felét vette meg, a másik fele egy cég, pontosabban egy személy tulajdona maradt, így nehéz volt átvinnie a Manchesterhez. Ezt csak arra mondtam, hogy megnézném a kis brazil szerződését és a tulajdonlás záradékait. Nem adok 1 évet és megy tovább.d.OR írta:mire gondolsz?gekkodan írta:Valahogy ez a Tevez-sztori jut eszembe rögtön. Emlékeztek?
A West Ham és a Manchester mizériájára Tevez leigazolása kapcsán. A WHU csak a játékos felét vette meg, a másik fele egy cég, pontosabban egy személy tulajdona maradt, így nehéz volt átvinnie a Manchesterhez. Ezt csak arra mondtam, hogy megnézném a kis brazil szerződését és a tulajdonlás záradékait. Nem adok 1 évet és megy tovább.d.OR írta:mire gondolsz?gekkodan írta:Valahogy ez a Tevez-sztori jut eszembe rögtön. Emlékeztek?
biztos nem.Subinho írta:a Real direkt adta el Robinhot a MC-be, szivatásból!!! El akarsz menni, tessék menj! De a cselszibe ha megfeszülsz sem mehetsz!!! Ennyi!
én örülök egyébként hogy elment, mert a real csak gyengült vele!!!
és ne féljetek, nem lesz sokáig a MC focistája, garantálom, hogy scolari azonal hívta Robit, hogy nyugi, az első adandó alkalommal kihozlak onnan!!! addig is szokjad az angol ligát!!! nem véletlenül írta alá a kis srác....
jaj istenem.. ez a hogy viselkedett a klubjával dolog annyira röhelyes. ez a munkája, amiért pénzt kap. ő ilyen, hogy több és több pénzt akar. azt hiszitek hogy a barca-nal senki nem ilyen?gekkodan írta:...
mire gondolsz?gekkodan írta:Valahogy ez a Tevez-sztori jut eszembe rögtön. Emlékeztek?
értem.gekkodan írta:d.OR!
Hogy miért? Mert nem akarták az egyik potenciális BL-ellenfelüket a csúcsra erősíteni. Scolari azért jó eséllyel nagy csapatot fog összerakni, bár a cselszki edddig is 4-ben volt a BL-ben immáron jó 2 éve.
Csak ezért.