Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
vale
Capitá del Barça

2008.09.02. 20:03:54

d.OR írta:
petiamadridista írta: Tavaly az elmúlt 4-5 év simán leggyengébb Barcaja JÁTÉKBAN simán, lazán felülmulta a "világlegerősebbcsapatamencseszterjánájtidet"..
ezzel azért vitatkoznék.
de inkább csöndben maradok :shock:
Ez tényleg igaz , vagy nem láttad a Bl mecset? (tom hogy MUs vagy ezért tényleg ne vitatkozzunk ugysem győzlek meg.)
Kép
vale
Capitá del Barça

2008.09.02. 20:01:29

petiamadridista írta:Vale ezt nem lehet eldönteni addig amíg nincs vége az idénynek.. Nah.. az említett 3 bajnokságban még szinte el sem kezdődött..
A nevek, csak nevek..
Még nem tudhatjuk, hogy mi lesz a következő 1 évben...

Messi az év játékosa?? Névre igen.. De mondom.. Ez még semmit sem jelent..
Azért ez a Liga még mindig nagyon erős.. Tavaly az elmúlt 4-5 év simán leggyengébb Barcaja JÁTÉKBAN simán, lazán felülmulta a "világlegerősebbcsapatamencseszterjánájtidet"..
A Real Madridnak se lehet olyan gyenge csapata, ha egyszer megnyert egy bajnokságot, rekordpontszámmal...
Az Atletico alázta a Schalket, a spanyol válogatott megnyerte az EB-t stb stb..
Hol ez a lIg a legerősebb, hol az..
2000-ben spanyol házi döntő.. 2003-ban olasz..
2008-ban angol.. Ez a 3 topliga között nincs nagy különbség...
És hát.. mad meglátjuk a 08-09-es szezonban.
Igazad van én most nem is gyengeségről beszéltem , csupán a nevekből , azok reklám média , csapat és bajnokság népszerüsítő hatásáról beszéltem gondolom te is találkoztál Galaktikus Real drukkerrel akinek a mostani nem kell , mit ahogy a Dream Barca is sok kirakatdrukkert vonzott akik most lehet hogy a Milánhoz pártolt vagy akárhova. Meg arról hogy szívesebben néznék egy olyan El Classicot ahol Zidan rúg gólt és nem Baptista ki már ott sincs és R10 válaszol rá és nem Keita vagy Guddy. És nem vagyok kirakat drukker vagy sztár "imádó" ha értitek mire gondolok de sokkal többet beszélek , gondolkozok arról hogyha Bekemnek vagy Ronaldonak szakad el a térdszalagja mint ha Sneijdernek.
Pusztán ezekre gondoltam , persze szerintem is , idén is lessz Spanyol csapat a legjobb 4 között a BLben , és remélem mi leszünk azok :D :twisted: Bár miattam a Real is ott lehet csak verjük meg.
Kép
d.OR
Jugador d'estrella

2008.09.02. 19:58:24

Komiszka írta:
ezzel azért vitatkoznék.
de inkább csöndben maradok
Ezzel minek vitatkozni Szerintem ez teljesen igaz :D

nem mondtam semmit!
Komiszka
Jugador del Barça

2008.09.02. 19:58:00

ezzel azért vitatkoznék.
de inkább csöndben maradok
Ezzel minek vitatkozni Szerintem ez teljesen igaz :D
vale
Capitá del Barça

2008.09.02. 19:55:14

Los Banditos írta: Nem lennék meglepődve, ha 1-2 év múlva már nálunk rúgná a bőrt. :)[/color]
Vagy Braziliába a vasutállomásn rúgná a bőrt , könnyen eltűnhet most.
Kép
d.OR
Jugador d'estrella

2008.09.02. 19:54:44

petiamadridista írta: Tavaly az elmúlt 4-5 év simán leggyengébb Barcaja JÁTÉKBAN simán, lazán felülmulta a "világlegerősebbcsapatamencseszterjánájtidet"..
ezzel azért vitatkoznék.
de inkább csöndben maradok :shock:
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.09.02. 19:51:47

maxilopez írta:Te most viccelsz? :lol: Méghogy barca szurkoló? :oops:
Ez a nap vicce :D Sőt Raúl is Barcás csak még nem tudja... :D
Ezzel is csak a tudatlanságodat bizonyítod. Ha hallgattál volna,... :wink:

A Santosos időszakában, amikor már nagyon elakart igazolni, mi is komoly esélyesek voltunk, és akkor is meg régebben is nyilatkozta, hogy a Barça a kedvenc csapata Európából.

Nem lennék meglepődve, ha 1-2 év múlva már nálunk rúgná a bőrt. :)
in to exile
petiamadridista
Madridista

2008.09.02. 19:51:13

Vale ezt nem lehet eldönteni addig amíg nincs vége az idénynek.. Nah.. az említett 3 bajnokságban még szinte el sem kezdődött..
A nevek, csak nevek..
Még nem tudhatjuk, hogy mi lesz a következő 1 évben...

Messi az év játékosa?? Névre igen.. De mondom.. Ez még semmit sem jelent..
Azért ez a Liga még mindig nagyon erős.. Tavaly az elmúlt 4-5 év simán leggyengébb Barcaja JÁTÉKBAN simán, lazán felülmulta a "világlegerősebbcsapatamencseszterjánájtidet"..
A Real Madridnak se lehet olyan gyenge csapata, ha egyszer megnyert egy bajnokságot, rekordpontszámmal...
Az Atletico alázta a Schalket, a spanyol válogatott megnyerte az EB-t stb stb..
Hol ez a lIg a legerősebb, hol az..
2000-ben spanyol házi döntő.. 2003-ban olasz..
2008-ban angol.. Ez a 3 topliga között nincs nagy különbség...
És hát.. mad meglátjuk a 08-09-es szezonban.
HALA MADRID
Komiszka
Jugador del Barça

2008.09.02. 19:49:23

"Olaszországban a legnagyobbak a csapatok bevételei"

Hát ebbe nem vagyok bisztos ha jól emlékszem volt egy lista a a csapatok bevételei alapján.

Real, Manchester, Barca volt a sorrend.

Az Olasz bajnokság messze nem a legerősebb, sztem nem az ott játszó sztárok alapján döntik ezt el. Jah igaz érkezett egy kiégett Ronaldinho egy Sevcsenkó aki nagy [auto_cenzúra] volt az Angol bajnokságban és egy Quaresma aki zsákbamacske és semmiképp sem említhető még a sztárok között.

Az Olasz foci még mindíg gyenge (sztem). A nézőket sem vonza az unalmas kontrajáték. Nálam a topligák sorrendje: Premier league Spanyol bajnokság Bundes Liga és Serie A.

Lehet sokan nem értik miért van a harmadik helyen a Bundes liga de én speciel sokkal szívesebben nézek egy Bayer München meccset mint egy Olasz bajnokit...
d.OR
Jugador d'estrella

2008.09.02. 19:43:04

vale írta:Nem egészen ide való de nem tudom hova írni.
Szerintem a Spanyol bajnokság lecsúszott idén a 3. helyre a rangsorban , ahoz képest hogy 2000-2006 ig szvsz a legerősebb bajnokság volt óriási nevekkel , aki tehette ideigazolt , ezt a korszakot a mi BL győzelmünk koronázta meg. Aztán kipukkadt a lufi , a Real klasszisokkal telehalmozott kerete széhullott , az utólsó ember Robinho is eltávozott , Zizu , Figo , Bekem , Ronaldo , robinho helyett most VDV-k meg Sneijderek szaladgálnak , ez összehasonlíthatatlan szvsz. Most pedig mi hullottunk szét , Dinho , Deco (majdnem Etoo) távozása után Keitát és Hlebet sikerült igazolnunk , Henry vszinüleg jövőre távozik , ha nem nyerünk semmit Etoo is. És akkor mi is egy fapados kerettel foglyuk kezdeni a szezont. Ma a spanyol bajnokság egyetlen igazi nagy sztárja Messi a többiek úgymond nem szólnak bele egy Év játékosa szavazásba. Viszont szvsz az Angol bajnokság rövid uralkodása után idén lecsúszott az 1. helyről amit az olaszok vettek át ahova Seva Dinho Baptista Quaresma Menez (?) szintű nevek , tehetségek igazoltak , Ibra , Totti , Derossi , Kaka, mellé, óriásit lendítve az olasz foci szinvonalán és nézettségét érdekeltségét a világon. Persze a pénz még mindig Angliában a legtöbb aztán a Spanyoloknál de ez csak az erős gazdaságuk miatt van , Olaszországban a legnagyobbak a csapatok bevételei.
érdekes. mindenképp elgondolkodtató. nem tudom miért van, de szerintem ez évről-évre változik.
d.OR
Jugador d'estrella

2008.09.02. 19:40:58

Zozzy 5 írta: Na de sztem ezt lassan át is vihetjük a premier líg topikba :)
Barca vs. Real topic :lol:
sebaj.
vale
Capitá del Barça

2008.09.02. 19:40:46

Nem egészen ide való de nem tudom hova írni.
Szerintem a Spanyol bajnokság lecsúszott idén a 3. helyre a rangsorban , ahoz képest hogy 2000-2006 ig szvsz a legerősebb bajnokság volt óriási nevekkel , aki tehette ideigazolt , ezt a korszakot a mi BL győzelmünk koronázta meg. Aztán kipukkadt a lufi , a Real klasszisokkal telehalmozott kerete széhullott , az utólsó ember Robinho is eltávozott , Zizu , Figo , Bekem , Ronaldo , robinho helyett most VDV-k meg Sneijderek szaladgálnak , ez összehasonlíthatatlan szvsz. Most pedig mi hullottunk szét , Dinho , Deco (majdnem Etoo) távozása után Keitát és Hlebet sikerült igazolnunk , Henry vszinüleg jövőre távozik , ha nem nyerünk semmit Etoo is. És akkor mi is egy fapados kerettel foglyuk kezdeni a szezont. Ma a spanyol bajnokság egyetlen igazi nagy sztárja Messi a többiek úgymond nem szólnak bele egy Év játékosa szavazásba. Viszont szvsz az Angol bajnokság rövid uralkodása után idén lecsúszott az 1. helyről amit az olaszok vettek át ahova Seva Dinho Baptista Quaresma Menez (?) szintű nevek , tehetségek igazoltak , Ibra , Totti , Derossi , Kaka, mellé, óriásit lendítve az olasz foci szinvonalán és nézettségét érdekeltségét a világon. Persze a pénz még mindig Angliában a legtöbb aztán a Spanyoloknál de ez csak az erős gazdaságuk miatt van , Olaszországban a legnagyobbak a csapatok bevételei.
Kép
vale
Capitá del Barça

2008.09.02. 19:23:34

Zozzy 5 írta:
vale írta: Nem azt mondtam hogy jövőre , vagy idén . De 5 éven belül odaérhetnek a legjobb 4 be a BL-ben mint ahogy a cselzi is csinálta , ami 1 milliárdos nélkül nem jönne össze nekik. Mi tudjuk mit számít a pénz egy halomra vásárolt cselzi 2004-05 ben kiszórt minket , még ha vitatható körülmények között is.
Azért a cselszi már Abra előtt is esélyesnek számított az angol bajnokságban, asszem kekkel is dicsekedhet a klub...
Így van , de a City sem egy Reading szintű csapat. "Bérelt" helye van az utóbb időben a PremierLben. De mint ahogy a cselzi nek is a BL csoportkör
túláláse egy álom volt , eddig.(lehet persze kacsa) De ha azt nézüük az arabok őrültek , van ott egy olyan csapat , akiknek a tulaja egyszer felhúzta magát hogy nem játszott Dinho meg Messi és ezért vett egy csapatot aminek a kezdőjét a honlapon szavazással döntik el a szurkolók. Most az egyiknek a focihoz támadt kedve , a pénz meg nem tényező.
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.09.02. 19:19:23

vale írta: Nem azt mondtam hogy jövőre , vagy idén . De 5 éven belül odaérhetnek a legjobb 4 be a BL-ben mint ahogy a cselzi is csinálta , ami 1 milliárdos nélkül nem jönne össze nekik. Mi tudjuk mit számít a pénz egy halomra vásárolt cselzi 2004-05 ben kiszórt minket , még ha vitatható körülmények között is.
Azért a cselszi már Abra előtt is esélyesnek számított az angol bajnokságban, asszem kekkel is dicsekedhet a klub...

VT: Mark Hughes.

Na de sztem ezt lassan át is vihetjük a premier líg topikba :)
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.02. 19:19:01

Zozzy 5 írta:
Tavalyhoz képest jóval erősebb keretük van, edző is más :wink:
Most ki az edzőjük?
Kép
vale
Capitá del Barça

2008.09.02. 19:16:58

Zozzy 5 írta: Ezek ígéretek, most nem fogok hanyattesni enesós cikkektől meg turbános emberek nyilatkozataitól.
Nem tudom, hogy kiket visznek még oda és ki megy el, de azért egy BL-het jóval több kell, mint pénz. A Chelseanél is mióta ott van már Abra, sőt, oda még egy klasszis edzőt is vittek, mégse sikerült. A bajnokságban szerintem lassan szövögethetnek merész álmokat, mert ott elég a kiscsapatokat is legyőzni a 3 ponthoz, de a BL-ben már a csoportkörben Európa legjobbjaival kell felvenni a harcot. Azt a szintet meg, amin már ezek a csapatok vannak nem lehet elérni csupán azzal, hogy x milliárd fityinget fektetek be.
Nem azt mondtam hogy jövőre , vagy idén . De 5 éven belül odaérhetnek a legjobb 4 be a BL-ben mint ahogy a cselzi is csinálta , ami 1 milliárdos nélkül nem jönne össze nekik. Mi tudjuk mit számít a pénz egy halomra vásárolt cselzi 2004-05 ben kiszórt minket , még ha vitatható körülmények között is.
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.09.02. 19:14:54

Varga Tamás írta:
Zozzy 5 írta:Ne írjuk le ennyire a szitit. Nagyon erős a keretük, és ha valóban olyan iszonyatos mértékű pénzt fognak még ezután is beléjük pumpálni, mint amennyit most ígérnek, akkor szerintem könnyen beleköphetnek valamelyik nagy előzetes terveibe. Igazából egy klasszis edzőt hiányolok csak.
Ettől függetlenül persze nyilvánvaló, hogy Robinho nem oda szeretett volna menni, és egy BL trófea sem egy reális dolog.
Zoli ezen véleményével nagyrészt egyet tudok érteni. Azt kivéve, hogy City beleköphet a nagyok levesébe. Tavaly is nagy volt a fogadkozás, aztán 10. hely lett belőle.
Tavalyhoz képest jóval erősebb keretük van, edző is más :wink:
vale
Capitá del Barça

2008.09.02. 19:14:09

d.OR írta:[

idén még biztos nem.
Gyanítom nem 1 évre szól a szerződése.
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.09.02. 19:13:27

vale írta:
Zozzy 5 írta:Ne írjuk le ennyire a szitit. Nagyon erős a keretük, és ha valóban olyan iszonyatos mértékű pénzt fognak még ezután is beléjük pumpálni, mint amennyit most ígérnek, akkor szerintem könnyen beleköphetnek valamelyik nagy előzetes terveibe. Igazából egy klasszis edzőt hiányolok csak.
Ettől függetlenül persze nyilvánvaló, hogy Robinho nem oda szeretett volna menni, és egy BL trófea sem egy reális dolog.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=198109 dehogynem :roll:
Ezek ígéretek, most nem fogok hanyattesni enesós cikkektől meg turbános emberek nyilatkozataitól.
Nem tudom, hogy kiket visznek még oda és ki megy el, de azért egy BL-het jóval több kell, mint pénz. A Chelseanél is mióta ott van már Abra, sőt, oda még egy klasszis edzőt is vittek, mégse sikerült. A bajnokságban szerintem lassan szövögethetnek merész álmokat, mert ott elég a kiscsapatokat is legyőzni a 3 ponthoz, de a BL-ben már a csoportkörben Európa legjobbjaival kell felvenni a harcot. Azt a szintet meg, amin már ezek a csapatok vannak nem lehet elérni csupán azzal, hogy x milliárd fityinget fektetek be.
d.OR
Jugador d'estrella

2008.09.02. 19:09:14

vale írta:
idén még biztos nem.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.02. 19:08:51

Zoli ezen véleményével nagyrészt egyet tudok érteni. Azt kivéve, hogy City beleköphet a nagyok levesébe. Tavaly is nagy volt a fogadkozás, aztán 10. hely lett belőle.
Kép
vale
Capitá del Barça

2008.09.02. 19:07:59

Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.09.02. 19:05:33

Ne írjuk le ennyire a szitit. Nagyon erős a keretük, és ha valóban olyan iszonyatos mértékű pénzt fognak még ezután is beléjük pumpálni, mint amennyit most ígérnek, akkor szerintem könnyen beleköphetnek valamelyik nagy előzetes terveibe. Igazából egy klasszis edzőt hiányolok csak.
maxilopez
Jugador d'estrella

2008.09.02. 18:59:48

Ilúvatar írta:
ZS10 írta:Robinho egyébként Barca szurkoló, jövőre balszélre kíváló lenne! :D

Te most viccelsz? :lol: Méghogy barca szurkoló? :oops:
Ez a nap vicce :D Sőt Raúl is Barcás csak még nem tudja... :D
vale
Capitá del Barça

2008.09.02. 18:58:22

Calderón: "Schuster szerint jó döntés volt eladni Robinhót 42 millió euróért. Cazorlára és Villára mi mondtunk nemet."
Villa ügynöke: "Ramón Calderón egy hazug! Csak ma vagy 50-szer érdeklődött Villa iránt, de nem tudott megállapodni a Valenciával."
Az a vicc hogy olvasgattam este a Madridos fórumot és poénnak irták az ilyeneket , hogy mit fog mondani Calderon a végén , "ha 1 percel hosszabb az átigazolási időszak akkor leigazolom Fabregast , CR7et , Kaka-t... de az órám késett 1 percet." hát majdnem igazuk lett , nagy simlis arc ez a Calderon. Azt a szót hogy Hibáztam még nem hallotta szerintem.
Kép
Lezárt