Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez tényleg igaz , vagy nem láttad a Bl mecset? (tom hogy MUs vagy ezért tényleg ne vitatkozzunk ugysem győzlek meg.)d.OR írta:ezzel azért vitatkoznék.petiamadridista írta: Tavaly az elmúlt 4-5 év simán leggyengébb Barcaja JÁTÉKBAN simán, lazán felülmulta a "világlegerősebbcsapatamencseszterjánájtidet"..
de inkább csöndben maradok
Igazad van én most nem is gyengeségről beszéltem , csupán a nevekből , azok reklám média , csapat és bajnokság népszerüsítő hatásáról beszéltem gondolom te is találkoztál Galaktikus Real drukkerrel akinek a mostani nem kell , mit ahogy a Dream Barca is sok kirakatdrukkert vonzott akik most lehet hogy a Milánhoz pártolt vagy akárhova. Meg arról hogy szívesebben néznék egy olyan El Classicot ahol Zidan rúg gólt és nem Baptista ki már ott sincs és R10 válaszol rá és nem Keita vagy Guddy. És nem vagyok kirakat drukker vagy sztár "imádó" ha értitek mire gondolok de sokkal többet beszélek , gondolkozok arról hogyha Bekemnek vagy Ronaldonak szakad el a térdszalagja mint ha Sneijdernek.petiamadridista írta:Vale ezt nem lehet eldönteni addig amíg nincs vége az idénynek.. Nah.. az említett 3 bajnokságban még szinte el sem kezdődött..
A nevek, csak nevek..
Még nem tudhatjuk, hogy mi lesz a következő 1 évben...
Messi az év játékosa?? Névre igen.. De mondom.. Ez még semmit sem jelent..
Azért ez a Liga még mindig nagyon erős.. Tavaly az elmúlt 4-5 év simán leggyengébb Barcaja JÁTÉKBAN simán, lazán felülmulta a "világlegerősebbcsapatamencseszterjánájtidet"..
A Real Madridnak se lehet olyan gyenge csapata, ha egyszer megnyert egy bajnokságot, rekordpontszámmal...
Az Atletico alázta a Schalket, a spanyol válogatott megnyerte az EB-t stb stb..
Hol ez a lIg a legerősebb, hol az..
2000-ben spanyol házi döntő.. 2003-ban olasz..
2008-ban angol.. Ez a 3 topliga között nincs nagy különbség...
És hát.. mad meglátjuk a 08-09-es szezonban.
Komiszka írta:Ezzel minek vitatkozni Szerintem ez teljesen igazezzel azért vitatkoznék.
de inkább csöndben maradok
Vagy Braziliába a vasutállomásn rúgná a bőrt , könnyen eltűnhet most.Los Banditos írta: Nem lennék meglepődve, ha 1-2 év múlva már nálunk rúgná a bőrt.[/color]
ezzel azért vitatkoznék.petiamadridista írta: Tavaly az elmúlt 4-5 év simán leggyengébb Barcaja JÁTÉKBAN simán, lazán felülmulta a "világlegerősebbcsapatamencseszterjánájtidet"..
Ezzel is csak a tudatlanságodat bizonyítod. Ha hallgattál volna,...maxilopez írta:Te most viccelsz?Méghogy barca szurkoló?
Ez a nap vicceSőt Raúl is Barcás csak még nem tudja...
érdekes. mindenképp elgondolkodtató. nem tudom miért van, de szerintem ez évről-évre változik.vale írta:Nem egészen ide való de nem tudom hova írni.
Szerintem a Spanyol bajnokság lecsúszott idén a 3. helyre a rangsorban , ahoz képest hogy 2000-2006 ig szvsz a legerősebb bajnokság volt óriási nevekkel , aki tehette ideigazolt , ezt a korszakot a mi BL győzelmünk koronázta meg. Aztán kipukkadt a lufi , a Real klasszisokkal telehalmozott kerete széhullott , az utólsó ember Robinho is eltávozott , Zizu , Figo , Bekem , Ronaldo , robinho helyett most VDV-k meg Sneijderek szaladgálnak , ez összehasonlíthatatlan szvsz. Most pedig mi hullottunk szét , Dinho , Deco (majdnem Etoo) távozása után Keitát és Hlebet sikerült igazolnunk , Henry vszinüleg jövőre távozik , ha nem nyerünk semmit Etoo is. És akkor mi is egy fapados kerettel foglyuk kezdeni a szezont. Ma a spanyol bajnokság egyetlen igazi nagy sztárja Messi a többiek úgymond nem szólnak bele egy Év játékosa szavazásba. Viszont szvsz az Angol bajnokság rövid uralkodása után idén lecsúszott az 1. helyről amit az olaszok vettek át ahova Seva Dinho Baptista Quaresma Menez (?) szintű nevek , tehetségek igazoltak , Ibra , Totti , Derossi , Kaka, mellé, óriásit lendítve az olasz foci szinvonalán és nézettségét érdekeltségét a világon. Persze a pénz még mindig Angliában a legtöbb aztán a Spanyoloknál de ez csak az erős gazdaságuk miatt van , Olaszországban a legnagyobbak a csapatok bevételei.
Barca vs. Real topicZozzy 5 írta: Na de sztem ezt lassan át is vihetjük a premier líg topikba
Így van , de a City sem egy Reading szintű csapat. "Bérelt" helye van az utóbb időben a PremierLben. De mint ahogy a cselzi nek is a BL csoportkörZozzy 5 írta:Azért a cselszi már Abra előtt is esélyesnek számított az angol bajnokságban, asszem kekkel is dicsekedhet a klub...vale írta: Nem azt mondtam hogy jövőre , vagy idén . De 5 éven belül odaérhetnek a legjobb 4 be a BL-ben mint ahogy a cselzi is csinálta , ami 1 milliárdos nélkül nem jönne össze nekik. Mi tudjuk mit számít a pénz egy halomra vásárolt cselzi 2004-05 ben kiszórt minket , még ha vitatható körülmények között is.
Azért a cselszi már Abra előtt is esélyesnek számított az angol bajnokságban, asszem kekkel is dicsekedhet a klub...vale írta: Nem azt mondtam hogy jövőre , vagy idén . De 5 éven belül odaérhetnek a legjobb 4 be a BL-ben mint ahogy a cselzi is csinálta , ami 1 milliárdos nélkül nem jönne össze nekik. Mi tudjuk mit számít a pénz egy halomra vásárolt cselzi 2004-05 ben kiszórt minket , még ha vitatható körülmények között is.
Most ki az edzőjük?Zozzy 5 írta:
Tavalyhoz képest jóval erősebb keretük van, edző is más
Nem azt mondtam hogy jövőre , vagy idén . De 5 éven belül odaérhetnek a legjobb 4 be a BL-ben mint ahogy a cselzi is csinálta , ami 1 milliárdos nélkül nem jönne össze nekik. Mi tudjuk mit számít a pénz egy halomra vásárolt cselzi 2004-05 ben kiszórt minket , még ha vitatható körülmények között is.Zozzy 5 írta: Ezek ígéretek, most nem fogok hanyattesni enesós cikkektől meg turbános emberek nyilatkozataitól.
Nem tudom, hogy kiket visznek még oda és ki megy el, de azért egy BL-het jóval több kell, mint pénz. A Chelseanél is mióta ott van már Abra, sőt, oda még egy klasszis edzőt is vittek, mégse sikerült. A bajnokságban szerintem lassan szövögethetnek merész álmokat, mert ott elég a kiscsapatokat is legyőzni a 3 ponthoz, de a BL-ben már a csoportkörben Európa legjobbjaival kell felvenni a harcot. Azt a szintet meg, amin már ezek a csapatok vannak nem lehet elérni csupán azzal, hogy x milliárd fityinget fektetek be.
Tavalyhoz képest jóval erősebb keretük van, edző is másVarga Tamás írta:Zoli ezen véleményével nagyrészt egyet tudok érteni. Azt kivéve, hogy City beleköphet a nagyok levesébe. Tavaly is nagy volt a fogadkozás, aztán 10. hely lett belőle.Zozzy 5 írta:Ne írjuk le ennyire a szitit. Nagyon erős a keretük, és ha valóban olyan iszonyatos mértékű pénzt fognak még ezután is beléjük pumpálni, mint amennyit most ígérnek, akkor szerintem könnyen beleköphetnek valamelyik nagy előzetes terveibe. Igazából egy klasszis edzőt hiányolok csak.
Ettől függetlenül persze nyilvánvaló, hogy Robinho nem oda szeretett volna menni, és egy BL trófea sem egy reális dolog.
Gyanítom nem 1 évre szól a szerződése.d.OR írta:[
idén még biztos nem.
Ezek ígéretek, most nem fogok hanyattesni enesós cikkektől meg turbános emberek nyilatkozataitól.vale írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=198109 dehogynemZozzy 5 írta:Ne írjuk le ennyire a szitit. Nagyon erős a keretük, és ha valóban olyan iszonyatos mértékű pénzt fognak még ezután is beléjük pumpálni, mint amennyit most ígérnek, akkor szerintem könnyen beleköphetnek valamelyik nagy előzetes terveibe. Igazából egy klasszis edzőt hiányolok csak.
Ettől függetlenül persze nyilvánvaló, hogy Robinho nem oda szeretett volna menni, és egy BL trófea sem egy reális dolog.
idén még biztos nem.vale írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=198109 dehogynemZozzy 5 írta:Ne írjuk le ennyire a szitit. Nagyon erős a keretük, és ha valóban olyan iszonyatos mértékű pénzt fognak még ezután is beléjük pumpálni, mint amennyit most ígérnek, akkor szerintem könnyen beleköphetnek valamelyik nagy előzetes terveibe. Igazából egy klasszis edzőt hiányolok csak.
Zoli ezen véleményével nagyrészt egyet tudok érteni. Azt kivéve, hogy City beleköphet a nagyok levesébe. Tavaly is nagy volt a fogadkozás, aztán 10. hely lett belőle.Zozzy 5 írta:Ne írjuk le ennyire a szitit. Nagyon erős a keretük, és ha valóban olyan iszonyatos mértékű pénzt fognak még ezután is beléjük pumpálni, mint amennyit most ígérnek, akkor szerintem könnyen beleköphetnek valamelyik nagy előzetes terveibe. Igazából egy klasszis edzőt hiányolok csak.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=198109 dehogynemZozzy 5 írta:Ne írjuk le ennyire a szitit. Nagyon erős a keretük, és ha valóban olyan iszonyatos mértékű pénzt fognak még ezután is beléjük pumpálni, mint amennyit most ígérnek, akkor szerintem könnyen beleköphetnek valamelyik nagy előzetes terveibe. Igazából egy klasszis edzőt hiányolok csak.
Ez a nap vicceIlúvatar írta:ZS10 írta:Robinho egyébként Barca szurkoló, jövőre balszélre kíváló lenne!
Te most viccelsz?Méghogy barca szurkoló?