Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
a theba.hu-n találtam Neked, Te visztáslopakodo írta:vistám van ,nem tom mi van rajta...vki mesélje már el
Zozzy 5 írta:Tavaly mi másodikok lettünk Pesten. Én most nem megyek, de a haverok igen.lopakodo írta:indul vki 4v4-re?(http://www.4v4.hu/)remélem idén bejutunk pestre.tavaly nem sikerültegyik haverom csapata bejutoot ,és találkoztak pár focistával ,híres emberrel.
Tavaly mi másodikok lettünk Pesten. Én most nem megyek, de a haverok igen.lopakodo írta:indul vki 4v4-re?(http://www.4v4.hu/)remélem idén bejutunk pestre.tavaly nem sikerültegyik haverom csapata bejutoot ,és találkoztak pár focistával ,híres emberrel.
barca99 írta:Én annyit kérdeztem, hogy a 4.744.238.423-jára tárgyalt felállás miként kapcsolódik az adott topichoz. Semmi többet.manuel írta:Úgyérzem az én kötelességem hogy a felelőségett átválaljam mert az én figyelmetlenségemből keletkezett ezek szerint a konfliktus.Bocsánat Barca99!!!igy megfelel???Egyébként megnem kell a másikatt egyből kioktatgatni és kötekedni eléglett volna ha annyit mondtál volna Gyurinhónak és nekem hogy figyeljetek jobban oda.Nehéz lett volna???
Nem kötekedtem, nem oktattam ki senkit. Nem én kezdtem el sértődött hülyegyerekbe lemenni és Mesterezni.
Ennyi.
Én annyit kérdeztem, hogy a 4.744.238.423-jára tárgyalt felállás miként kapcsolódik az adott topichoz. Semmi többet.manuel írta:Úgyérzem az én kötelességem hogy a felelőségett átválaljam mert az én figyelmetlenségemből keletkezett ezek szerint a konfliktus.Bocsánat Barca99!!!igy megfelel???Egyébként megnem kell a másikatt egyből kioktatgatni és kötekedni eléglett volna ha annyit mondtál volna Gyurinhónak és nekem hogy figyeljetek jobban oda.Nehéz lett volna???
A szakkommentátorról nem is beszélve. Először túl halk, aztán hangosítottak a hangján és még mindig 0 hangereje volt. Néha-néha bemondott valami "okosságot". Pl. nagyszerűen vezeti a játékvezető a meccset. Jah. Csak nem adott meg egy szögletet és egy tizenegyest.fUtBoLiStA írta:...én is észrevettem!Drigo írta:Rtl Klub, no comment.
Bal felső sarok óra:
59:57, 59:58, 59:59, na és most jön a szenzáció következő másodpercben 1:00:00, komolyan ez annyira szánalmas egy focimeccsen, azóta már javították magukat, de beletelt 3-4 percbe, mire leesett nekik is...Már az is emberkínzás, hogy az RTL-en kell nézni a meccset, hát még az, hogy ezt a kritikán aluli Léderert kell hallgatni...
...én is észrevettem!Drigo írta:Rtl Klub, no comment.
Bal felső sarok óra:
59:57, 59:58, 59:59, na és most jön a szenzáció következő másodpercben 1:00:00, komolyan ez annyira szánalmas egy focimeccsen, azóta már javították magukat, de beletelt 3-4 percbe, mire leesett nekik is...
Mér ne lenne az?maxilopez írta:Hali!
Annyi lenne a kérdésem, hogy a nap képe komolyan Messi új haja?
Elkezdi a Star Wars 4-et de írásjelekkel, vonalakkal és nagyon jólopakodo írta:vistám van ,nem tom mi van rajta...vki mesélje már el
Részvétem.Los Banditos írta:...