2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azt hol adják?breywol írta:kíváncsi vagyok a holnapi "ifi" meccsünkre is nagyon. L. Enrique-t is rég láttam már
SINCE 1899 írta:Nem zavar,hogy nem ma lessz hanem 13.-án?Carles Puyol Saforcada írta:MA KÖZVETÍTI VALAMELYIK ADÓ A BARCA-RACINGOT???
Köszi az infót, hasznos volt, és egy érdekességet is találtam:baguvixXx írta:http://en.wikipedia.org/wiki/UE_Sant_Andreu
Itt van a Sant Aendru-ról egy rövid leírás ha vkit érdekel. Bár de nem sok mindenre de gondoltam azért belinkelem.
Drigo írta:Nem pozitív, hanem hazai és idegenbeli...A semleges pálya azt jelenti, hogy nem a Camp Nouban lesz a meccs, és nem is a Sant Andreu pályáján, persze ettől még lehet Barcelonában, ugyanis mindkét gárda barcelonai.
Nem pozitív, hanem hazai és idegenbeli...A semleges pálya azt jelenti, hogy nem a Camp Nouban lesz a meccs, és nem is a Sant Andreu pályáján, persze ettől még lehet Barcelonában, ugyanis mindkét gárda barcelonai.Ilúvatar írta:Ezt valaki magyarázza meg LÉCCI:
FC Barcelona - Sant Andreu
Szeptember 9. Kedd (22:00)
Katalán Kupa elődöntő
A meccset semleges pályán rendezik <<<---- WTF?!
mit jelent az h semleges pálya? :O volt pozitív s negatív pálya, amiről én nem tudtam? :O
nem vágom
ez hülyeség... ilyen szinten nincs olyan ,hogy valaki nem akar játszani ..! NEM azér kapja a heti nemtom hány millioját,hogy átkocogjon 1 BL selejtezőt...norbert55 írta:Én azt mondom h ebből a meccsből nem lehet következtetni.Az egész előszezonban jók voltunk a Boca ellen Pep kisérletezett most pedig látszott h a játékosok sem akartak ma nagyott nyújtani.A Numancia ellen bizots vaygok h jók leszünk.Sőt.Egész szezonban.Hajrá fiúk!
Messze jobbak voltak nálunk? Nah, gyengék voltunk nagyon, a Wisla megérdemelte, de nem azért, mert annyival jobbak lettek volna nálunk. Ők is elég gyengék voltak, sokat hibáztak, kihagytak helyzeteket.Bogi63 írta:Sikítás, taps-taps, és fiúfütty a Wislának! El kell ismerni messze jobbak voltak most. Nem tudom hogy lehetett ennyi helyzetet kihagyni! áááá
a TVE asszem csak a barátságos meccseket adta meg a Gampert.Capon írta:csak arra alapozom, hogy mikor két hete írta valaki hogy TVE adja a meccsünket akkor megnéztem a port-on és nem láttam, hogy ki lett volna írva. Elképzelhető persze, hogy nem adják.