Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.09.07. 16:16:15

Varga Tamás írta:
gekkodan írta:Szerencse, hogy egyre többen látják, tavaly nem Alonso volt a főtróger, hanem a feka gyerek. Rá lett varva minden a spanyolra, de most aztán Ferraris, BMW-s, mindenki láthatja, Hamilton egy emberi nulla.

Kimit kummára sajnálom, holott nem vagyok Ferrari-drukker.
Lassan kezdem én is ezt gondolni, pedig tavaly még Alonsót láttam sárosabbnak. Viszont, amit a brit megenged magának az idén, azt még MS se engedte meg magának az 5. VB-cím után sem. Remélem, letörik a szarvát, ennek a nagyképű majomnak. Valahogy nem tud illedelmesen, tisztességesen viselkedni az ürge.
Hűha ehhez nincs mit hozzá tenni teljesen egyetértek Tamással.
Amúgy igazából szerintem arról van szó Hamilton esetében hogy ugyan jó versenyző ezt senki sem vitathatja de apja nagyon sok pénzt belerakott a versenyeztetésébe és szerintem ilyen autóban Kubica is ilyen sikereket érhetett volna el számomra ő is hatalmas tehetség csak nincs igazán ütőképes autója a végső győzelmekre....
Marci
Capitá del Barça

2008.09.07. 16:14:44

Én elismerem hogy Hamilton bunkó, hogy a mostani Ferrarisok sokkal szimpatikusabbak, de az eredmény szempontjából lényegtelen hogy ki mennyire osztja az észt. Ez kicsit olyan mint a foci, ott is lehet a vesztes csapat sokkal jobb de az edzőnek végül azt kell mondania, hogy "nem voltunk elég jók, valamit még ki kellett volna találni", és nem állhat le sírni, hiszen ott is csak az eredmény számít.

Egyébként mit nyilatkoztak a végén? Most már kíváncsi vagyok :)
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
gergo9
Director del Fútbol

2008.09.07. 16:14:26

cps46 írta:Mák, Mák, Mák!
Most már tutira Hamilton nyeri a vb-t, mert Massa kevés lesz ehhez. Kimi még esélyes lenne arra, hogy a maradék 5-ből legalább 4-et nyerjen, de a 23 pont az már sok.
A Palik-Czollner hülyeségeknek meg nem kéne bedőlni, mert ezek kb óvodás szinten nézik a forma 1-et, és már arra is ráélveznek, ha valaki elfordítja a kormányt egy kanyarban. :oops:

Heidfeld király volt. :lol:

Ui: dobok még egy lasztit a Kimi-fanoknak: amikor Hami úgy előzte meg Kimit, hogy levágta a kanyart és utána visszaengedte maga elé, azért vigyázott arra, hogy szélárnyékban maradjon, majd a következő kanyarban meg is előzte Kimit, ergo végül is előnyt kovácsolt a kanyar levágásából, ami valószínűleg így már nem szabálytalan, de csöppet unfair. :?

BMW FOREVER!!!
Az első részben egyetértek veled második az már sántít. A sikánnál teljesen egymás mellet voltak Kimi nem hagyott helyet Hamiltonnak így nem tudott mit csinálni mert ha fékez Kimibe csúszik bele így csak levágni tudta a kanyart visszaengedte Kimit-t de csak pont annyira hogy elég legyen a szabályok nem határozák meg hogy mennyire kell elengednie, így is teljesen mögé került. Teljesen sportszerű volt amit Hamilton csinált mivel a sikánban még egymás mellett voltak. Az meg hogy utána Kimi belement a falba az meg már nem Hamiltonon múlt. Klasszisokkal jobb versenyző Hamilton mint Raikönen. Kimi a vb címe ellenére egy vesztes maradt......
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.07. 16:12:33

gekkodan írta:Szerencse, hogy egyre többen látják, tavaly nem Alonso volt a főtróger, hanem a feka gyerek. Rá lett varva minden a spanyolra, de most aztán Ferraris, BMW-s, mindenki láthatja, Hamilton egy emberi nulla.

Lassan kezdem én is ezt gondolni, pedig tavaly még Alonsót láttam sárosabbnak. Viszont, amit a brit megenged magának az idén, azt még MS se engedte meg magának az 5. VB-cím után sem. Remélem, letörik a szarvát, ennek a nagyképű majomnak. Valahogy nem tud illedelmesen, tisztességesen viselkedni az ürge.
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.09.07. 16:11:00

Huu a mindenit, nem volt gyengus az utolsó 3-4 kör. :) Szerintem egyébként ennek a büntetésnek annyira nincs értelme, meccsben dőlt el az egész, de mielőtt leesett volna az eső, valahogy Hami odaért Kimi mögé. :? Talán meglehetett volna húzni egy box kiállást Massának és most győzött volna, de elég kockázatos lett volna gondolom.. :?
Hamilton egész hétvégén jól ment, végén szerintem meccsben dőlt el a győzelem.

A két Torro Rosso viszont nagyon kellemes csalódás volt, stabilan gyorsan tartották a lépést a "nagyobbakkal". Bourdaist sajnálom, hogy dobogója nem lett meg.

Ferrarinál innentől kezdve nem kérdés a csapat sorrend. :roll:
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.09.07. 16:09:19

Marci írta:Ilyenkor mindig olyan jó nézni, hogy mi mindent ki nem találnak a Ferrarisok, hogy levezessék a csalódásukat... ha nem ezt csinálnátok akkor nem ovisoznának titeket. Nem vonom kétségbe, hogy lehetett egy kis szerencséje Hamiltonnak (nem láttam a futamot, és nézőpont kérdése - ő jobban ment a vizes pályán, miért, az nem tartozik a versenyhez?), de ezért nem kell szidni.
Ha nem láttad a futamot akkor nincs miről beszélnünk amúgy meg Hamilton majd akkor nevezze spotszerűtlennek Raikönnent ha ő egyszer se hibázott volna Kimi kárára....amíg pedig ő is hibás volt korábban addig meg ne ossza az észt arról nem beszélve hogy Raikönnen kicsit többet tett le az asztalra eddig..SZERINTEM
Marci
Capitá del Barça

2008.09.07. 16:06:03

Ilyenkor mindig olyan jó nézni, hogy mi mindent ki nem találnak a Ferrarisok, hogy levezessék a csalódásukat... ha nem ezt csinálnátok akkor nem ovisoznának titeket. Nem vonom kétségbe, hogy lehetett egy kis szerencséje Hamiltonnak (nem láttam a futamot, és nézőpont kérdése - ő jobban ment a vizes pályán, miért, az nem tartozik a versenyhez?), de ezért nem kell szidni.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
manuel
Jugador d'estrella

2008.09.07. 16:05:54

matyi02 írta:
Gyurinho írta:Szerintem Hamilton nem senki én nem is becsülöm le de most nem igazán volt sansza a végső győzelemre ha Raikönnen nem csúszik ki akkor szerintem megnyeri de az hogy most sportszerűtlennnek nevezte Hamilton Raikönnent az szerintem túlzás.....Hamilton megint csökkent egyet a szememben...

Hát nekem is de hamilton mielöt megszolal nézzen körül a maga házatáján ... tavaly :arrow: alonso ennyi :)
De ennek a sen....házi Massának is mekkora szerencséje volt. :cry: A Nigróról pedig annyit hogy tele van önteltséggel az az ember.Én még soha nemlátam hogy komolyan nyilatkozott volna!!!állandóan röhög amikor a kamera előtt van.És még ő beszél a sportszerűségről az nem esett még neki le hogy kiment hátulról a boxutcába.annó Kiminek és Rosbergnek. :wink: És még Raikönnent csúfságolták Palikék,miközben hamiltonnak akkora az arca mint egy buszmegállónak áhh....Felipe meg egy modortalan,agressziv túlok.A fenébe is felrobbanok a méregtől. :evil:
Atlantis
Capitá del Barça

2008.09.07. 16:05:33

A pénzbüntetést azért írtam, mert szerintem már nem akarnak belenyúlni a bajnokság menetébe túlságosan...
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.09.07. 16:04:36

Tények: (lehet kötekedni, persze támassza is alá a véleményét az illető akkor már...)

-Kimi száraz, és az elején féli vizes pályán legyőzte volna Hamiltont.

-Hamilton közelebb lett volna végig Kimihez, ha a csapat kihívja időben Kovit előle, bár nem 1000%, mivel még ott volt Kubica is előtte az első box kiállása után

-Massa semmit sem kockáztatott, és nem is tudott volna közelebb kerülni hozzájuk

-Utolsó 2.5-3 kör: Ahogy egyre vizesebb lett a pálya, Hamilton láthatólag jobban alkalmazkodott, és gyorsabb volt Kiminél... levágta kanyart majd egy pillre visszaengedte maga elé, de jobb helyzetben volt így, mintha nincs a kanyarlevágás. (ezért a vizsgálat...), majd Hamilton megérkezik egy kocsi mögé, Kimi jobban reagál és visszaelőzi... majd kipörög... Hamilton vezet...Kimi ismét elrontja és fal lesz belőle. Utána Hamilton és Massa belassúzza az utcsó kört.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.09.07. 16:04:10

Atlantis írta:
aronba írta: He he megszivtta Hamilton Raikkonent mint egy ovist
Ezt a stílus szerintem magáért beszél... :D
Igen a stílus önmagáért beszél,egyetértek ....csak hát ilyenek is vannak néha a fórumon ez van....
matyi02
Entrenador del Barça

2008.09.07. 16:03:18

mindorokke_barca írta:penzbuntetest biztos nem adnak ilyenert... sztem 5, max 10 hely buntetes a kov futamon, de sztm nem kap buntetest..

benne van egy idő büntetés is :wink:
Kép
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.09.07. 16:02:20

penzbuntetest biztos nem adnak ilyenert... sztem 5, max 10 hely buntetes a kov futamon, de sztm nem kap buntetest..
Atlantis
Capitá del Barça

2008.09.07. 16:02:10

aronba írta: He he megszivtta Hamilton Raikkonent mint egy ovist
Ezt a stílus szerintem magáért beszél... :D
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.09.07. 16:01:31

cps46 írta:Mák, Mák, Mák!
Most már tutira Hamilton nyeri a vb-t, mert Massa kevés lesz ehhez. Kimi még esélyes lenne arra, hogy a maradék 5-ből legalább 4-et nyerjen, de a 23 pont az már sok.
A Palik-Czollner hülyeségeknek meg nem kéne bedőlni, mert ezek kb óvodás szinten nézik a forma 1-et, és már arra is ráélveznek, ha valaki elfordítja a kormányt egy kanyarban. :oops:

Ui: dobok még egy lasztit a Kimi-fanoknak: amikor Hami úgy előzte meg Kimit, hogy levágta a kanyart és utána visszaengedte maga elé, azért vigyázott arra, hogy szélárnyékban maradjon, majd a következő kanyarban meg is előzte Kimit, ergo végül is előnyt kovácsolt a kanyar levágásából, ami valószínűleg így már nem szabálytalan, de csöppet unfair. :?

BMW FOREVER!!!

Igen csak az a baj hogy ezt nem hogy nem látja be Hamilton de még Kimi-t nevezi sportszerűtlennek.....azt hiszem hogy az a rutin az a hideg de precíz vezetési stílus nem hogy 1 de szerintem 3-4 világbajnoki címre elég lehetett volna ha annak idején nem Mclaren ha nem Ferrari motor van alatta....Kimi számomra az egyik legjobb ha nem a legjobb versenyző a világon csak neki volt a legnagyobb peche......nem baj GO MASSA!!!
Atlantis
Capitá del Barça

2008.09.07. 15:59:57

ozsimiki írta: Hamilton szerint nem volt fair Kimi a síkánnál,amikor ő kiment a bukótérbe,és levágta a kanyart...ez hülye? Én nem utálom meg minden,de ez nem normális, semmi sportszerűtlenség nem volt Kimi pozició védésében,szóval az ilyen kis nyilatkozatai miatt nem bírják annyian Hamiltont.
Ezt én sem értettem pontosan... hagyni kellett volna Kiminek, hogy simán megelőzzék? :D
Viszont kiváncsi vagyok mi lesz a kanyarlevágásos esetből. Tudtommal kiírták, hogy vizsgálják az ügyet... Szerintem maximum pénzbüntetés lesz ha egyáltalán szabálytalannak nyilvánítják...
robertfcb
Capitá del Barça

2008.09.07. 15:59:53

barca0417 írta:Hamilton MEGELŐZTE a végén Raikkonent, nem azért végzett előtte mert kiesett a finn. utána mindketten csúszkáltak, majdnem bele mentek a Williamsba, de szerintem Hamilton megnyerte volna akkor is, ha nem esik ki Raikkonen, mert jobban ment a vizes pályán.
Azt gondolom láttad, hogy előzte meg a célegyenesben...
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
barca0417
Entrenador del Barça

2008.09.07. 15:58:23

Hamilton MEGELŐZTE a végén Raikkonent, nem azért végzett előtte mert kiesett a finn. utána mindketten csúszkáltak, majdnem bele mentek a Williamsba, de szerintem Hamilton megnyerte volna akkor is, ha nem esik ki Raikkonen, mert jobban ment a vizes pályán.
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.09.07. 15:57:26

aronba írta:He he megszivtta Hamilton Raikkonent mint egy ovist
Tipikus... Láttad azt a rohadt futamot? Hamilton az életbe sem nyeri meg a futamot, ha Kimi nem csúszik bele a falba, ennyire nem lehetsz már vak... :?
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.09.07. 15:57:09

Remélem kap büntit :lol: :lol: :lol: benne van a szituban,és van is benne vmi, ilyen jó tempóban nem lett volna célegyenes végén,ha nem vágja le...

AMúgy:

Hamilton szerint nem volt fair Kimi a síkánnál,amikor ő kiment a bukótérbe,és levágta a kanyart...ez hülye? Én nem utálom meg minden,de ez nem normális, semmi sportszerűtlenség nem volt Kimi pozició védésében,szóval az ilyen kis nyilatkozatai miatt nem bírják annyian Hamiltont.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.09.07. 15:56:56

Szerencse, hogy egyre többen látják, tavaly nem Alonso volt a főtróger, hanem a feka gyerek. Rá lett varva minden a spanyolra, de most aztán Ferraris, BMW-s, mindenki láthatja, Hamilton egy emberi nulla.

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Atlantis
Capitá del Barça

2008.09.07. 15:55:50

Ez a b*zi eső jál megkavarta a versenyt... Szegény Raikönnen... :cry:
cps46
Entrenador del Barça

2008.09.07. 15:55:41

Mák, Mák, Mák!

BMW FOREVER!!!
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.09.07. 15:54:30

matyi02 írta:
Gyurinho írta:Szerintem Hamilton nem senki én nem is becsülöm le de most nem igazán volt sansza a végső győzelemre ha Raikönnen nem csúszik ki akkor szerintem megnyeri de az hogy most sportszerűtlennnek nevezte Hamilton Raikönnent az szerintem túlzás.....Hamilton megint csökkent egyet a szememben...

Hát nekem is de hamilton mielöt megszolal nézzen körül a maga házatáján ... tavaly :arrow: alonso ennyi :)
Hamilton nagyon jó képességű versenyző de számomra emberileg egy senki...még szerencse hogy nem a Jégember csapattársa....
matyi02
Entrenador del Barça

2008.09.07. 15:51:43

Kép
Válasz küldése