Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Hűha ehhez nincs mit hozzá tenni teljesen egyetértek Tamással.Varga Tamás írta:Lassan kezdem én is ezt gondolni, pedig tavaly még Alonsót láttam sárosabbnak. Viszont, amit a brit megenged magának az idén, azt még MS se engedte meg magának az 5. VB-cím után sem. Remélem, letörik a szarvát, ennek a nagyképű majomnak. Valahogy nem tud illedelmesen, tisztességesen viselkedni az ürge.gekkodan írta:Szerencse, hogy egyre többen látják, tavaly nem Alonso volt a főtróger, hanem a feka gyerek. Rá lett varva minden a spanyolra, de most aztán Ferraris, BMW-s, mindenki láthatja, Hamilton egy emberi nulla.
Kimit kummára sajnálom, holott nem vagyok Ferrari-drukker.
Az első részben egyetértek veled második az már sántít. A sikánnál teljesen egymás mellet voltak Kimi nem hagyott helyet Hamiltonnak így nem tudott mit csinálni mert ha fékez Kimibe csúszik bele így csak levágni tudta a kanyart visszaengedte Kimit-t de csak pont annyira hogy elég legyen a szabályok nem határozák meg hogy mennyire kell elengednie, így is teljesen mögé került. Teljesen sportszerű volt amit Hamilton csinált mivel a sikánban még egymás mellett voltak. Az meg hogy utána Kimi belement a falba az meg már nem Hamiltonon múlt. Klasszisokkal jobb versenyző Hamilton mint Raikönen. Kimi a vb címe ellenére egy vesztes maradt......cps46 írta:Mák, Mák, Mák!
Most már tutira Hamilton nyeri a vb-t, mert Massa kevés lesz ehhez. Kimi még esélyes lenne arra, hogy a maradék 5-ből legalább 4-et nyerjen, de a 23 pont az már sok.
A Palik-Czollner hülyeségeknek meg nem kéne bedőlni, mert ezek kb óvodás szinten nézik a forma 1-et, és már arra is ráélveznek, ha valaki elfordítja a kormányt egy kanyarban.![]()
Heidfeld király volt.
Ui: dobok még egy lasztit a Kimi-fanoknak: amikor Hami úgy előzte meg Kimit, hogy levágta a kanyart és utána visszaengedte maga elé, azért vigyázott arra, hogy szélárnyékban maradjon, majd a következő kanyarban meg is előzte Kimit, ergo végül is előnyt kovácsolt a kanyar levágásából, ami valószínűleg így már nem szabálytalan, de csöppet unfair.
BMW FOREVER!!!
Lassan kezdem én is ezt gondolni, pedig tavaly még Alonsót láttam sárosabbnak. Viszont, amit a brit megenged magának az idén, azt még MS se engedte meg magának az 5. VB-cím után sem. Remélem, letörik a szarvát, ennek a nagyképű majomnak. Valahogy nem tud illedelmesen, tisztességesen viselkedni az ürge.gekkodan írta:Szerencse, hogy egyre többen látják, tavaly nem Alonso volt a főtróger, hanem a feka gyerek. Rá lett varva minden a spanyolra, de most aztán Ferraris, BMW-s, mindenki láthatja, Hamilton egy emberi nulla.
Kimit kummára sajnálom, holott nem vagyok Ferrari-drukker.
Ha nem láttad a futamot akkor nincs miről beszélnünk amúgy meg Hamilton majd akkor nevezze spotszerűtlennek Raikönnent ha ő egyszer se hibázott volna Kimi kárára....amíg pedig ő is hibás volt korábban addig meg ne ossza az észt arról nem beszélve hogy Raikönnen kicsit többet tett le az asztalra eddig..SZERINTEMMarci írta:Ilyenkor mindig olyan jó nézni, hogy mi mindent ki nem találnak a Ferrarisok, hogy levezessék a csalódásukat... ha nem ezt csinálnátok akkor nem ovisoznának titeket. Nem vonom kétségbe, hogy lehetett egy kis szerencséje Hamiltonnak (nem láttam a futamot, és nézőpont kérdése - ő jobban ment a vizes pályán, miért, az nem tartozik a versenyhez?), de ezért nem kell szidni.
De ennek a sen....házi Massának is mekkora szerencséje volt.matyi02 írta:Gyurinho írta:Szerintem Hamilton nem senki én nem is becsülöm le de most nem igazán volt sansza a végső győzelemre ha Raikönnen nem csúszik ki akkor szerintem megnyeri de az hogy most sportszerűtlennnek nevezte Hamilton Raikönnent az szerintem túlzás.....Hamilton megint csökkent egyet a szememben...
Hát nekem is de hamilton mielöt megszolal nézzen körül a maga házatáján ... tavalyalonso ennyi
Igen a stílus önmagáért beszél,egyetértek ....csak hát ilyenek is vannak néha a fórumon ez van....Atlantis írta:Ezt a stílus szerintem magáért beszél...aronba írta: He he megszivtta Hamilton Raikkonent mint egy ovist
cps46 írta:Mák, Mák, Mák!
Most már tutira Hamilton nyeri a vb-t, mert Massa kevés lesz ehhez. Kimi még esélyes lenne arra, hogy a maradék 5-ből legalább 4-et nyerjen, de a 23 pont az már sok.
A Palik-Czollner hülyeségeknek meg nem kéne bedőlni, mert ezek kb óvodás szinten nézik a forma 1-et, és már arra is ráélveznek, ha valaki elfordítja a kormányt egy kanyarban.![]()
Heidfeld király volt.
Ui: dobok még egy lasztit a Kimi-fanoknak: amikor Hami úgy előzte meg Kimit, hogy levágta a kanyart és utána visszaengedte maga elé, azért vigyázott arra, hogy szélárnyékban maradjon, majd a következő kanyarban meg is előzte Kimit, ergo végül is előnyt kovácsolt a kanyar levágásából, ami valószínűleg így már nem szabálytalan, de csöppet unfair.
BMW FOREVER!!!
Ezt én sem értettem pontosan... hagyni kellett volna Kiminek, hogy simán megelőzzék?ozsimiki írta: Hamilton szerint nem volt fair Kimi a síkánnál,amikor ő kiment a bukótérbe,és levágta a kanyart...ez hülye? Én nem utálom meg minden,de ez nem normális, semmi sportszerűtlenség nem volt Kimi pozició védésében,szóval az ilyen kis nyilatkozatai miatt nem bírják annyian Hamiltont.
Azt gondolom láttad, hogy előzte meg a célegyenesben...barca0417 írta:Hamilton MEGELŐZTE a végén Raikkonent, nem azért végzett előtte mert kiesett a finn. utána mindketten csúszkáltak, majdnem bele mentek a Williamsba, de szerintem Hamilton megnyerte volna akkor is, ha nem esik ki Raikkonen, mert jobban ment a vizes pályán.
Tipikus... Láttad azt a rohadt futamot? Hamilton az életbe sem nyeri meg a futamot, ha Kimi nem csúszik bele a falba, ennyire nem lehetsz már vak...aronba írta:He he megszivtta Hamilton Raikkonent mint egy ovist
Hamilton nagyon jó képességű versenyző de számomra emberileg egy senki...még szerencse hogy nem a Jégember csapattársa....matyi02 írta:Gyurinho írta:Szerintem Hamilton nem senki én nem is becsülöm le de most nem igazán volt sansza a végső győzelemre ha Raikönnen nem csúszik ki akkor szerintem megnyeri de az hogy most sportszerűtlennnek nevezte Hamilton Raikönnent az szerintem túlzás.....Hamilton megint csökkent egyet a szememben...
Hát nekem is de hamilton mielöt megszolal nézzen körül a maga házatáján ... tavalyalonso ennyi
Gyurinho írta:Szerintem Hamilton nem senki én nem is becsülöm le de most nem igazán volt sansza a végső győzelemre ha Raikönnen nem csúszik ki akkor szerintem megnyeri de az hogy most sportszerűtlennnek nevezte Hamilton Raikönnent az szerintem túlzás.....Hamilton megint csökkent egyet a szememben...