Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Héhé, itt vki elhitte egy pillanatig is, h mi megyünk Dél-Afrikába?Los Banditos írta:Ez a 0-0 szép és jó, de semmire sem elég. Legalábbis arra, hogy kijussunk majd Dél-Afrikába biztosan nem. Mindenesetre már ez is valami, hogy nem kaptunk ki. Ráadásul elég sokan kilátogattak a meccsre, pedig irreálisan magasak voltak a jegyárak. Torghelle nem olyan rossz játékos, csak hihetetlenül buta. Tegnap se tartott tovább 10 percnél, mire begyűjtötte az első sárgáját. Dzsudzsák meg úgy látszik mióta ilyen felkapott sztár lett, a válogatottban már hajlandó focizni.
A világhírű utánpótlásunk meg egyre szebb eredményeket ér el az utóbbi hetekben. Mondjuk az U21-esek már az a kategória, akik elfelejtettek focizni.
robertfcb írta:Hozzáteszem hogy a 21. perctől emberhátrányban játszottunk, de a 8-0 így is túlzás
De mindnyájan tudjuk miért felejtenek el 21 éves korukra játszani azok akik 18-19 évesen még egész jól küldték a labdát. Sajnos, nem csak Várhidiben van a baj, szerintem Kisteleki, meg az egész magyar foci struktúra úgy bűnös ahogy van.Los Banditos írta:Ez a 0-0 szép és jó, de semmire sem elég. Legalábbis arra, hogy kijussunk majd Dél-Afrikába biztosan nem. Mindenesetre már ez is valami, hogy nem kaptunk ki. Ráadásul elég sokan kilátogattak a meccsre, pedig irreálisan magasak voltak a jegyárak. Torghelle nem olyan rossz játékos, csak hihetetlenül buta. Tegnap se tartott tovább 10 percnél, mire begyűjtötte az első sárgáját. Dzsudzsák meg úgy látszik mióta ilyen felkapott sztár lett, a válogatottban már hajlandó focizni.
A világhírű utánpótlásunk meg egyre szebb eredményeket ér el az utóbbi hetekben. Mondjuk az U21-esek már az a kategória, akik elfelejtettek focizni.
Sajnos nem figyeltem elejétől a meccset az egyedüli aki elfogadhatót nyújtott a magyar csapatból Fecesin volt, nem tudom a keretet, de hát akkor is 8-0-ra kikapni a szerbektől...ozsimiki írta:Ez meg hogy??? Milyen kerettel áltunk ki?aronba írta:Újabb nagy siker a magyar focinak U21 Szerbia-Magyarország 8-0
Ez meg hogy??? Milyen kerettel áltunk ki?aronba írta:Újabb nagy siker a magyar focinak U21 Szerbia-Magyarország 8-0
Nem ártana,mert amellett hogy jó dolgokat írsz,fontos az is hogy olvasható legyen és szépen nézzen ki.Gyurinho írta:
Jó kössz hogy szóltál mer amúgy ilyenre nem nagyon szoktam figyelni ha elmerülök a témában,legközelebb megpróbálok figyelni rá.
Jó kössz hogy szóltál mer amúgy ilyenre nem nagyon szoktam figyelni ha elmerülök a témábanDemonhunter írta:Léccives, egyszer az életben használj vesszőt meg pontot kérlek! Nem írsz hülyeséget de alig lehet érteni! Ezt ne vedd sértésnek!Gyurinho írta:Alapvetően elégedett vagyok én is de azt mondom ha a meccs előtt azt mondják 0-0 lesz akkor kiegyeztem volna vele de mivel láttam a meccset(élőben) ezért már azt gondolom mért nem nyertünk mert mi voltunk a jobban kb. 1 góllal.....ha Huszti nem b.assza el az 1. félidőben azt a nagy helyzetet vagy picit korábban passzol akkor az az érzésem hogy jobb meccset láttunk volna minden tekintetben...de hát ő is emberből van ezért elrontotta,sajnálom már akkor azt gondoltam hogy de kát mer ekkora helyzetünk több úgyse lesz és lám nem is lett![]()
Léccives, egyszer az életben használj vesszőt meg pontot kérlek! Nem írsz hülyeséget de alig lehet érteni! Ezt ne vedd sértésnek!Gyurinho írta:Alapvetően elégedett vagyok én is de azt mondom ha a meccs előtt azt mondják 0-0 lesz akkor kiegyeztem volna vele de mivel láttam a meccset(élőben) ezért már azt gondolom mért nem nyertünk mert mi voltunk a jobban kb. 1 góllal.....ha Huszti nem b.assza el az 1. félidőben azt a nagy helyzetet vagy picit korábban passzol akkor az az érzésem hogy jobb meccset láttunk volna minden tekintetben...de hát ő is emberből van ezért elrontotta,sajnálom már akkor azt gondoltam hogy de kát mer ekkora helyzetünk több úgyse lesz és lám nem is lett![]()
Szerintem meg a bíró már eleve ellene fúj,kétes szitukban,mert már ismeri..LG írta: Torghelle meg semmit sem változott, nem játszott rosszul, hajtott, akart, de még mindig túl agressziv
Meccs előtt szerintem sokan aláírták volnafcbarcelonazsombi írta:Attól függ mihezDemonhunter írta:Na vége! 0-0. Szerintem nem olyan rossz ez