Magyar Válogatott
Igazából kijárna már egy kis sikert ilyen akarással. Akkor végre mindenkinek vili lenne hogy nem kéne minden elkezdett csapatépítést leállítani, hívni uj edzőt, és ismét elkezdeni, mert akkor soha sehova nem jutunk. Ha most lenne egy kis siker, akkor talán a mostani út folytatható lenne...
G.
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
-
- Capitá del Barça
Neeee gól... 

- Titinho
- Director del Fútbol
Kell egy góóóól!!!!!!! Mikor ha nem most????
HAJRÁ FIÚK!!!!!!!!!!!!!! GYERÜNK, GYERÜNK, GYERÜNK!!!!
HAJRÁ FIÚK!!!!!!!!!!!!!! GYERÜNK, GYERÜNK, GYERÜNK!!!!
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Viszont ha így játszunk, akkor kummára csalódott leszek egy esetleges vereség után
HAJRÁ FIÚÚÚÚK!!!

HAJRÁ FIÚÚÚÚK!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Rivaldo11, gekkodan, VT
42 mp-en belül egyre gondolva írtuk le a véleményünket. Telepátia. 

-
- Director del Fútbol
Nem rossz a játék, abszolút nem vagyunk bekaksizva a svédektől, közepes színvonalú meccs, de mindenképpen tiszteletre méltó, hogy megbecsüljük a labdát, sok a labda nélküli mozgás és a passzok is jók. Van veszély a játékunkba.
Ennek a csapatnak ez is eredmény, nem kellenek az elvárások, jelen helyzetünkben a büszke vereség is többet ér bárminél, csodákra ne várjunk, de amit tudnak, adjanak ki magukból. Ez a szemlélet, aki nem ért egyet annak javaslom a www.sportgeza.hu válogatottal kapcsolatos cikkeit.
HAJRÁ MAGYAROK!!!
Ennek a csapatnak ez is eredmény, nem kellenek az elvárások, jelen helyzetünkben a büszke vereség is többet ér bárminél, csodákra ne várjunk, de amit tudnak, adjanak ki magukból. Ez a szemlélet, aki nem ért egyet annak javaslom a www.sportgeza.hu válogatottal kapcsolatos cikkeit.
HAJRÁ MAGYAROK!!!
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Eddig szervezetten, és jól játszunk. Masszív a védelmünk, és uraljuk a középpályát. A svédek gyengék, de bármikor találhatnak egy gólt. Kellemesen csalódtam az első félidőben látottak alapján a csapatban. A dánok ellen hasonló intenzitással kellett volna támadni, és nyertünk volna. ma is vezethetnénk. Elégedett vagyok.
Hajrá Magyarok!
Hajrá Magyarok!

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Eddig remekül játszunk, azt hiszem, jobban is, mimnt a svédek. A gólhoz legalábbis mi álltunk közelebb. Ezt a játékot kellene eröltetni, a földön jobbak vagyunk. Benne van a meccsben hogy meglepetést okozzunk-bár a mutatott játék alapján a győzelmünk nem is számítana meglepetésnek...
Rivaldo-A Legnagyobb.
- elprat
- Capitá del Barça
És az eredményesség?Talán többet számít .manuel írta:de csak annak a csapatnak érdemes szurkolni aki jól játszik
Soxor lehet olyat látni,hogy hiába játszik jól -akár huzamosabb ideig- egy csapat,ha az eredményesség elmarad.
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Szurkolni lehet de illúziókba kergetni magunkat én szerintem felesleges.ozsimiki írta:HAJRÁ MAGYAROK!!!
Remélni remélem, hogy nyerünk, de egyáltalán nem ez a realitás, egy x hatalmas eredmény lenne, gyenge svéd játék az előző fordulóban ide, vagy oda... a győzelem meg nem is tudom mekkora dolog lenne...
GYERÜNK SRÁCOK, KÜZDJÉTEK VÉGIG!!!
Amúgymeg egyáltalán nemjátszotunk jól a dánok ellen én szerintem legalábbis, már bocsánat azoktól akik szerint igen de én ezt nemigylátom, én úgyvoltam vele hogy megköszönhettük Bendthnernek a kapufát és számos helyzetükett amiből nemlőttek gólt mert ha azok közül egykétt lövés célba ért volna akkor most nem lenne ez a nagy imádatt.Egyébként jó dolog a szurkolás megminden de csak annak a csapatnak érdemes szurkolni aki jól játszik nos ez a magyar válogatott Koeman mesterrel eddig én számomra nem mutatott szép focitt és jó focittsem.Már bocsánatt.
- elprat
- Capitá del Barça
Ezért IS kéne betömni a pofájukat legalább egy góllal + legalább majd csinálhatunk 1 olyan plakátot,ami egy svéd favágó focistát ábrázol úgy,hogy a gumicsizma éppen seggbe kínálja

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Eddig semmi eget rengetőt nem csináltak a svédek, sőt egy egész percig nyomtunk a legelején
Találni kellene egy gólt, és svédek bajban is lehetnének ezzel a 3-5-2es felállással 

na majd airSanyi!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
HAJRÁ MAGYAROK!!!
Remélni remélem, hogy nyerünk, de egyáltalán nem ez a realitás, egy x hatalmas eredmény lenne, gyenge svéd játék az előző fordulóban ide, vagy oda... a győzelem meg nem is tudom mekkora dolog lenne...

Én is remélem hogy nyerünk mert a dánok ellen is jól játszottunk. Na meg a bíró nekik fújt... Az 5-ik percben Gerát úgy lekönyökölték hogy ha a bíró helyébe lettem volna, egy pirost villantottam volna neki.
Amellet jóljönne egy győzelem mert akkor talán van esélyünk a Vb-re. De erre a lehetőségre nincs valami sok esély.
T. Sanyit nagyon lebecsültem. Ő tagyon hajtott a labdára és megmutatta hogy a magyarok is tudnak ám lökni!
Amellet jóljönne egy győzelem mert akkor talán van esélyünk a Vb-re. De erre a lehetőségre nincs valami sok esély.
T. Sanyit nagyon lebecsültem. Ő tagyon hajtott a labdára és megmutatta hogy a magyarok is tudnak ám lökni!

jól tudod. remélem lemossuk őket, mert amiket írtak náluk, az nem semmi..Varga Tamás írta:20:15h-kor, ha jól tudom. m1.isti010 írta:mikor kezdődik a meccs:)?
-
- Az Eurobarca Anonymusa
20:15h-kor, ha jól tudom. m1.isti010 írta:mikor kezdődik a meccs:)?

- balboa7
- Entrenador del Barça
amit így poénból csináltak a magyarok...vb2012?Boixos írta:a szimpatikus svéd barátaink így reklámozzák a mostani meccsünket...
sztem az itthoni bugit mi reklámozhatnánk egy hányással vagy a detoxból egy életképpel, ugyanis ha mi gumicsizmás parasztok vagyunk, akkor a svédek alkoholisták és különben is fehéret szrnak a sok haltól.

Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

-
- Llegenda del Barça
a szimpatikus svéd barátaink így reklámozzák a mostani meccsünket...
sztem az itthoni bugit mi reklámozhatnánk egy hányással vagy a detoxból egy életképpel, ugyanis ha mi gumicsizmás parasztok vagyunk, akkor a svédek alkoholisták és különben is fehéret szrnak a sok haltól.
PUYOL-XAVI-INIESTA
persze meg az u16 akik kintvoltak az eb-n és nagyon is jo eredményt értek el ugyhogy jopár kulcsember hiányzott de már ott is van olyan aki a manchester cityben tolja meg van aki rapid játékos laziosunk is van szoval van itt és léesz is jo utánpotlásLG írta:Mi van, hol a hiresen jó utánpótlásunkMultkor meg a 18 évesek kaptak 5-t Norvégiától, igy nagyon nagy ganajban leszünk. Van egy jó generáció(Németék) akkik jók lesznek, de aztán utánna [auto_cenzúra] leszünk mint valaha, ugy néz ki sajnos.
Persze hordjátok le az u21-t mert egyszer összeomlottak és csunya verést kaptak na és? de még minidg kijuthatnak és ott vannak azok között a acsapatok között akikre azt mondják oda kell figyleni mert elég jok hozzá hog bárkit megverjenek én emléxek egy roma meccsre ahol majdnem ugyanez az eredmény született pedig a roma igazán jegyzett csapat de ha ott van összeomlás akkor nálunk is lehet és nem kell lehordani őket mert egyszer kikaptak ennyi kész tovább kell menni folytatni kell és az utánpotlásrol csak annyit hogy nem véletlenül játszik az összes magyar válogatott külföldön neves bajnokságokban nem véletlenül skandálják egy huszti(kit a matthaus fedezett fel mert a fradinak nem kellett) nevét vagy egy hajnalét de még idesorolhatnék jopár nevet nem véletlenül játszik mostmár 3 légiósunk liverpoolban nem véletlenül van emberünk az interben a real madridban de még sorolhatnám és itt ülnénk napestig dárdairol meg csak annyit hogy hosszu évek ota ugynaazt a szintet teljesiti amit kell és szerintem igenis van helye a csapatban mert jol játszik, dzsudzsákot meg megfogta a meccs eleji sárga amit jogosan kapott de innentől nem tudott rendesen a meccsre koncentrálni nem kell őket se lehordani pozitivan kell hozzáálni hogy van esélyünk kijutni és a koemen van annyira jo edző hogy kivezesse ezt a csapatot a vbre........LEGYETEK KICSIT POZITIVABBAKaronba írta:Nah ennyit a híres utánpótlásról, tartok tőle igazuk lesz azoknak akik azt mondják minimum 20 év kell ahhoz, hogy igazán jó magyr focit lássunk
-
- Capitá del Barça
Most láttam a gólokat… hát mint mondjak. Fiatalok össze zavarta őket a korai kiállítás de akkor is. Ute-Vadúúúz szagú meccs nagyon.Boixos írta:
az u21es bugira pedig nincs magyarázat. így nem lehet játszani a válogatott mezében, de egyik csapatéban sem. elmehetnek a csipába egytől egyig.
nézzétek meg milyen gólokat kaptunk:
http://sportgeza.hu/futball/2008/09/08/ ... a_szerbek/
-
- Llegenda del Barça
a dánok elleni meccset hozni kellett volna, nem vagyunk abban a helyzetben, h egy ilyen, éppen a középszr arcát mutató ellenfelet csak úgy lazán elengedjünk egy x-szel. később sokba kerülhet még ez a -2 pont.
az u21es bugira pedig nincs magyarázat. így nem lehet játszani a válogatott mezében, de egyik csapatéban sem. elmehetnek a csipába egytől egyig.
PUYOL-XAVI-INIESTA