Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Odaérünk ezekkel? Hová? Én nem bántanám a svéd játékosokat, majd ha egyszer egy döntetlent játszunk velük, akkor lehet kritizálni... Addig örülnék ha olyen játékosaink lennénk, mint a svédeknek.Rivaldo11 írta:Nem érdemeltünk vereséget, sajnos a jó játékért önmagában nem jár pont, pedig egyre minimum rászolgáltunk volna. Azok a csapatok, akik kijutnak, az ilyen meccseket be tudják húzni. A játékunk egész kultúrált, mezőnyben már jók vagyunk, sok a játékügyes futballistánk, ám ahhoz, hogy legyen esélyünk nyerni az ilyen derbiket, kell egy csatár( Németh K., majd...), és kell egy erőteljes középső védő, aki min. Juhász kvalitásait eléri( ilyet viszont nem látok sajnos...).
Mellesleg ha vmi csoda folytán oda jutnánk, hogy számolgathatunk, még sokat is érhet Rudolf gólja.
Más: Kallström mitől klasszis? Sír a labda, ha nála van. Egy túlfényezett majom. Igazi klassis ma nem volt a svédek között.
Minden szavaddal egyet értek.gekkodan írta:Fontos volt ez nekünk, a lelkünknek jót tesz, de előbb kellett volna az ilyen fordulat, mint amilyen Hajnal labdája volt.
Jók a passzok, olykor árnyékban látható a holland iskola, 2 buta hiba, ostoba emberfogás és gond, hogy fejben nem vagyunk versenyképesek. Na meg az, hogy nincsenek csatáraink, de ez nem újkeletű gond.
Még mindig szimpatikus a csapat, nem reméltem továbbjutást, azért nézem a meccseket, hogy lássak egy lépésnyi fejlődést. Ezt az utóbbi 2 meccsen láttam, nekem elég.
Bárcsak ott tartana Magyarország, ahol Svédország gazdaságilag, kultúrában, futballban vagy akármiben...Boixos írta:a szimpatikus svéd barátaink így reklámozzák a mostani meccsünket...
sztem az itthoni bugit mi reklámozhatnánk egy hányással vagy a detoxból egy életképpel, ugyanis ha mi gumicsizmás parasztok vagyunk, akkor a svédek alkoholisták és különben is fehéret szrnak a sok haltól.
Ráadásul ennyit csak egy ember tud lesen ragadni: Filippo Inzaghi. De az legalább ehhez az egy dologhoz ért. Torghelle egyébként jelenleg a legjobb magyar támadók egyike, kb nincs cseréje, annyira szűk a padunk és a lehetőségeink.Marci írta:Sanyi sajnos azon kívül hogy 2 embert lefog, egyetlen egy labdát se tudott megjátszani.... inkább jöjjön akárki, nem érdekel hogy mennyi tapasztalata van, de ez...