Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És az eredményesség?Talán többet számít .manuel írta:de csak annak a csapatnak érdemes szurkolni aki jól játszik
Szurkolni lehet de illúziókba kergetni magunkat én szerintem felesleges.ozsimiki írta:HAJRÁ MAGYAROK!!!
Remélni remélem, hogy nyerünk, de egyáltalán nem ez a realitás, egy x hatalmas eredmény lenne, gyenge svéd játék az előző fordulóban ide, vagy oda... a győzelem meg nem is tudom mekkora dolog lenne...
GYERÜNK SRÁCOK, KÜZDJÉTEK VÉGIG!!!
Ezért IS kéne betömni a pofájukat legalább egy góllal + legalább majd csinálhatunk 1 olyan plakátot,ami egy svéd favágó focistát ábrázol úgy,hogy a gumicsizma éppen seggbe kínálja
jól tudod. remélem lemossuk őket, mert amiket írtak náluk, az nem semmi..Varga Tamás írta:20:15h-kor, ha jól tudom. m1.isti010 írta:mikor kezdődik a meccs:)?
20:15h-kor, ha jól tudom. m1.isti010 írta:mikor kezdődik a meccs:)?
amit így poénból csináltak a magyarok...vb2012?Boixos írta:a szimpatikus svéd barátaink így reklámozzák a mostani meccsünket...
sztem az itthoni bugit mi reklámozhatnánk egy hányással vagy a detoxból egy életképpel, ugyanis ha mi gumicsizmás parasztok vagyunk, akkor a svédek alkoholisták és különben is fehéret szrnak a sok haltól.
persze meg az u16 akik kintvoltak az eb-n és nagyon is jo eredményt értek el ugyhogy jopár kulcsember hiányzott de már ott is van olyan aki a manchester cityben tolja meg van aki rapid játékos laziosunk is van szoval van itt és léesz is jo utánpotlásLG írta:Mi van, hol a hiresen jó utánpótlásunkMultkor meg a 18 évesek kaptak 5-t Norvégiától, igy nagyon nagy ganajban leszünk. Van egy jó generáció(Németék) akkik jók lesznek, de aztán utánna [auto_cenzúra] leszünk mint valaha, ugy néz ki sajnos.
Persze hordjátok le az u21-t mert egyszer összeomlottak és csunya verést kaptak na és? de még minidg kijuthatnak és ott vannak azok között a acsapatok között akikre azt mondják oda kell figyleni mert elég jok hozzá hog bárkit megverjenek én emléxek egy roma meccsre ahol majdnem ugyanez az eredmény született pedig a roma igazán jegyzett csapat de ha ott van összeomlás akkor nálunk is lehet és nem kell lehordani őket mert egyszer kikaptak ennyi kész tovább kell menni folytatni kell és az utánpotlásrol csak annyit hogy nem véletlenül játszik az összes magyar válogatott külföldön neves bajnokságokban nem véletlenül skandálják egy huszti(kit a matthaus fedezett fel mert a fradinak nem kellett) nevét vagy egy hajnalét de még idesorolhatnék jopár nevet nem véletlenül játszik mostmár 3 légiósunk liverpoolban nem véletlenül van emberünk az interben a real madridban de még sorolhatnám és itt ülnénk napestig dárdairol meg csak annyit hogy hosszu évek ota ugynaazt a szintet teljesiti amit kell és szerintem igenis van helye a csapatban mert jol játszik, dzsudzsákot meg megfogta a meccs eleji sárga amit jogosan kapott de innentől nem tudott rendesen a meccsre koncentrálni nem kell őket se lehordani pozitivan kell hozzáálni hogy van esélyünk kijutni és a koemen van annyira jo edző hogy kivezesse ezt a csapatot a vbre........LEGYETEK KICSIT POZITIVABBAKaronba írta:Nah ennyit a híres utánpótlásról, tartok tőle igazuk lesz azoknak akik azt mondják minimum 20 év kell ahhoz, hogy igazán jó magyr focit lássunk
Most láttam a gólokat… hát mint mondjak. Fiatalok össze zavarta őket a korai kiállítás de akkor is. Ute-Vadúúúz szagú meccs nagyon.Boixos írta:
az u21es bugira pedig nincs magyarázat. így nem lehet játszani a válogatott mezében, de egyik csapatéban sem. elmehetnek a csipába egytől egyig.
nézzétek meg milyen gólokat kaptunk:
http://sportgeza.hu/futball/2008/09/08/ ... a_szerbek/