Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát az értelmét én se látom....de csinálják ha jól esik meg van rá pénz...ozsimiki írta:Én nem vagyok félős típus, 1999.dec 31.én se aggódtam, de azért mi a frászért kell ilyen hülyeségeket csinálni? egyszer csak egy ilyen húdejó ötlet tényleg balul sül el...
Nem szeretem a hasonló dolgokat, jó jó érdekes meg minden, de ha nem lehet kiszámítani teljesen a leendő következményeket, akkor ne kezdjenek bele, kummára ideges lennék ha vki vállalkozó kedve miatt eltűnnék csak úgy, pár (milliárd) kollegával együtt
A lényeg ugye,h Svájcban építettek egy 27(?)km átmérőjű részecske gyorsítót.Amiben protonokat akarnak ütköztetni.És ezáltal le tudják majd modellezni mi történt amikor a Föld keletkezett.ozsimiki írta:Erről a témáról rendesen lemaradtam, valaki összefoglalná, hogy mi a frász ez? És hol lehetett a világ végétől való félelmet észlelni? Tévében? én nem észleltem...bár láttam egy nagy pókot, vmi iszonyat ronda volt, nah az nem valami jó jel
![]()
![]()
Hát nyilván nem azt gondolják, hogy szándékos a dolog... viszont azt igen hogy van egy ilyen kockázata. Persze ez alaptalan valszeg.Bányász írta:Feltűnt valakinek,h elmaradt a világvége?![]()
![]()
Pedig szerdán beindult a CERN-ben a bazi nagy részecske gyorsító ami majd egy fekete lyukat csinál és beszívja a földet....
Jó mondjuk igazából még 3 hónapot izgulhatunk....mert akkor ütköznek először a protonok...![]()
Milyen elvetemült tudósoknak az érdeke az,h megtudják,h a Föld keletkezésének a 0,00000001. másodpercében mien összetételű és sűrűségű volt az anyag?
Miért költenek ilyenekre pénzt?
És ki az aki tényleg azt gondolja,h ennyi okos ember szándékosan világ végét csinálna..?
Szeretettel köszöntöm első,és eddigi egyetlen szavazómat!Harusz írta:Én Timre szavazok!
Amen. Nem is veszekszek ezzel. Tölöm is azt a hsz-t.Tim írta:És gondolod hogy ezt az Eurobarcán kell közzé tenni? Vannak oldalak ahol ezt ki lehet tárgyalni,gondolom nem kell őket bemutatni.Bogi63 írta: Hát bocsi hogy szúrta a szemem. Ez meg ugye az OFFtopic. De ha nagyon zavar, csak szólj, és törlöm. Ja és amúgy mi négyen vagyunk testvérek, de érdekes módon a szüleim mégis dolgoznak... Ez azért mutat valamit nem???
És mégis mit mutat hogy dolgoznak a szüleid? Az enyémek is dolgoztak három gyerek mellett,és még sokan mások. Ez alapvető nem?
Ami azt illeti ha valaki gazember,az gazember és ez teljesen független a bőrszíntől,vallástól.
Ez egy offtopic! Azt ír ide az ember amit akar!Tim írta:És gondolod hogy ezt az Eurobarcán kell közzé tenni? Vannak oldalak ahol ezt ki lehet tárgyalni,gondolom nem kell őket bemutatni.Bogi63 írta: Hát bocsi hogy szúrta a szemem. Ez meg ugye az OFFtopic. De ha nagyon zavar, csak szólj, és törlöm. Ja és amúgy mi négyen vagyunk testvérek, de érdekes módon a szüleim mégis dolgoznak... Ez azért mutat valamit nem???
És mégis mit mutat hogy dolgoznak a szüleid? Az enyémek is dolgoztak három gyerek mellett,és még sokan mások. Ez alapvető nem?
Ami azt illeti ha valaki gazember,az gazember és ez teljesen független a bőrszíntől,vallástól.
És gondolod hogy ezt az Eurobarcán kell közzé tenni? Vannak oldalak ahol ezt ki lehet tárgyalni,gondolom nem kell őket bemutatni.Bogi63 írta: Hát bocsi hogy szúrta a szemem. Ez meg ugye az OFFtopic. De ha nagyon zavar, csak szólj, és törlöm. Ja és amúgy mi négyen vagyunk testvérek, de érdekes módon a szüleim mégis dolgoznak... Ez azért mutat valamit nem???
Hát bocsi hogy szúrta a szemem. Ez meg ugye az OFFtopic. De ha nagyon zavar, csak szólj, és törlöm. Ja és amúgy mi négyen vagyunk testvérek, de érdekes módon a szüleim mégis dolgoznak... Ez azért mutat valamit nem???Tim írta:Most irigykedsz? Szülj te is hat gyereket,és több gondod nem lesz az életben mert milliomos leszel..Tény hogy elég cudar a helyzet az országban,de ne akarjunk minden problémát egy népcsoport nyakába varrni.Bogi63 írta:Na erre varrjon valaki gombot..
Nem is beszélve arról ezt a témát nem egy alapvetően sportoldalon kellene feszegetni,ugye?
Most irigykedsz? Szülj te is hat gyereket,és több gondod nem lesz az életben mert milliomos leszel..Tény hogy elég cudar a helyzet az országban,de ne akarjunk minden problémát egy népcsoport nyakába varrni.Bogi63 írta:Na erre varrjon valaki gombot..
Hehe én ezt pár napja írtam hogy milyen szemétség, de én már rutinos voltam, hangfal ki, a képernyőtől messzebb mentem. Hiába, ismerem az ilyeneket!Varga írta:Valami hasonlót éltem át én is...Messa írta:Slither bki...Persze, hogy megnéztem az aláírásodba belinkelt képet, hangfal persze maxon, este 9-kor, egyedül itthon...
ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ...hajléktalanok??? Kaja híján....Tim írta:..akkor fogalmazódott meg bennem a kérdés,vajon ezeket ki takarítja,cseréli stb.? De most komolyan,ti tudjátok?