Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
NEM KELL BÁNTANI, AMIT CSINÁLTAK?Pavel írta:Santander nem kell bántani. Az csinálta amit kellett. De mi mit csináltunk 60 percig az a nagy kérdés. Bíztam Pep-ben, hogy jól fogja csinálni, de kezdek csalódni. A fiatalok jól játszottak, de egy teljes meccset nem bírnak még. Egy-két régi játékos viszont nagyon sz** volt. Eto'o, Xavi, Puyol, Abidal stb. Statisztikánk katasztrófa két meccs, két lövés, két gól.
Miért 2 pont? Ma egy de hol a másik? Jövő héten?Titinho írta:
Ez így nagyon de nagyon nem lesz jó. 2 forduló után 2 ponttal állunk a bajnokságban, amikor SIMÁN kellett volna hozni mind a 6 pontot
Akarod mondani egy gól...Pavel írta:Santander nem kell bántani. Az csinálta amit kellett. De mi mit csináltunk 60 percig az a nagy kérdés. Bíztam Pep-ben, hogy jól fogja csinálni, de kezdek csalódni. A fiatalok jól játszottak, de egy teljes meccset nem bírnak még. Egy-két régi játékos viszont nagyon sz** volt. Eto'o, Xavi, Puyol, Abidal stb. Statisztikánk katasztrófa két meccs, két lövés, két gól.
Ronaldinho csak egy van/volt. ide egyszerűen más felállás kell! minden csapat betömörül, mert tudják, h max. Alvés fog beadogatni, de akkor is csak Samu van ott a maga 180 centijével... persze, h nem nyerünk semmit...isti010 írta:Szerintem kéne egy vezéregyéniség Ronaldihno helyére aki olyan labdákat ad meg ilyenek......
sztem mi más meccset néztünkFernando írta: A legjobbak voltak ma.
meg különben is csak 1 pontja van a Barcánakcruyff írta:Ne is haragudj, de Te hol láttál 20-22 helyzetet? Az első félidőben volt egy Pedrito lövés a rövidre meg egy Keita fejes egy szögletből oszt jónapot... a második félidőben egy Pedrito lövés, egy Eto'o ziccer és a 11-es... a Racing az utolsó negyedórában még nyerhetett is volna...erről ennyit...Titinho írta:Hát ez szörnyű volt...és nekem ne mondja senki, hogy mennyi helyzetünk volt. A Numancia ellen 27 lehetőségünk volt, egyet sem lőttünk be, ma ismét volt legalább 20-22 és "csak" egy 11-es gólt tudtunk szerezni.
Ez így nagyon de nagyon nem lesz jó. 2 forduló után 2 ponttal állunk a bajnokságban, amikor SIMÁN kellett volna hozni mind a 6 pontot. Nagyon remélem, hogy most Guardiola leordítja mindenki fejét és megpróbál rendet rakni mert így nagyon pórul járhatunk.
A Racing azt csinálta amit a többi 14-15 csapat is fog. Erre valami orvoslást kell találni, mert ezekkel az 1 pontokkal nem sokra megyünk.
Na jó éjt mindenkinek! Reméljük hétközben a BL-ben a jobb folytatást!
Forza Barca
Ne is haragudj, de Te hol láttál 20-22 helyzetet? Az első félidőben volt egy Pedrito lövés a rövidre meg egy Keita fejes egy szögletből oszt jónapot... a második félidőben egy Pedrito lövés, egy Eto'o ziccer és a 11-es... a Racing az utolsó negyedórában még nyerhetett is volna...erről ennyit...Titinho írta:Hát ez szörnyű volt...és nekem ne mondja senki, hogy mennyi helyzetünk volt. A Numancia ellen 27 lehetőségünk volt, egyet sem lőttünk be, ma ismét volt legalább 20-22 és "csak" egy 11-es gólt tudtunk szerezni.
Ez így nagyon de nagyon nem lesz jó. 2 forduló után 2 ponttal állunk a bajnokságban, amikor SIMÁN kellett volna hozni mind a 6 pontot. Nagyon remélem, hogy most Guardiola leordítja mindenki fejét és megpróbál rendet rakni mert így nagyon pórul járhatunk.
A Racing azt csinálta amit a többi 14-15 csapat is fog. Erre valami orvoslást kell találni, mert ezekkel az 1 pontokkal nem sokra megyünk.
Na jó éjt mindenkinek! Reméljük hétközben a BL-ben a jobb folytatást!
Forza Barca
A legjobbak voltak ma. Talán kivétel Piqué. Itt az a baj, hogy már nem jön be az ha kitoljuk szélre és bepassz vagy beívelés. Talán 4-4-2 kihúzna minket. Vagy egy teljesen más játékszisztéma, ahol nemvagyunk rákényszerítve a hibákra. Mert elég sokat játszunk keresztbe sajnos hosszú passzokkal ami nem túl célravezető.Badi írta:Pedro-Busquets-Piqué
ennyi a magyarázat.
Gaurdiolának nem a nagy edzőt kéne eljátszania, aki hatalmas tehetségeket nevel ki, hanem a csapat érdekeit kellene néznie
ez rajta ment el
Pedritoék a csapat legjobbjai voltak kb, de mondjuk egy Samut vagy Xavit lazán odavertek. Félidőben viszont lehoztam volna őket.Belletti írta:Guardiola nagy hülyeséget csinál azzal, hogy ennyi ifistát játszat(3at) Pedrito és Busquets szerintem még nagyon messze van a kezdőtől. Titivel és Márquezzal többre mentünk volna
Guardiolanak így hamar lejár az ideje, de Laportának is.
Mert ez SZÉGYEN volt hatalmas betűkkel.