Xavinho írta:
Az pedig,h ha Sergio helyett mondjuk Arshavin vagy Lucho Gonzales játszik,akkor a meccs is máshogy alakul nem szorul magyarázatra.(és nem hiszem,h ha igazolunk egy jó irányítót,akkor galaktikus csapatunk lenne....)
Ez viszont így van, a keretünk valóban lyukasnak tűnik. Egy Deco stílusú player nagyon hiányzik, a baloldalunk gyakorlatilag egyenlő a semmivel. Sőt, Abidal néha a védekezésben sincs ott. Henry-val meg kéne kezdeni valamit, mert ez így nem okés. Télig mindenképp bizonyíthatna, akár egy kétcsatáros rendszerben is (sőt, főleg ott, nem a balon...), aztán meglátjuk. Ha nem hozza ami elvárható akkor gondolkozhatunk egy csatárban is...
ha előbb jöttem volna, előbb is védtem volna, mert ritkára utálom az igazságtalanságot plusz azt, hogy Angliában Ferguson már húsz éve edző, de nem emlékszem ré, hogy HÚSZ ÉVEN KERESZTÜL MINDIG a Manchester nyerte volna meg a BL-t és a bajnokságot. Ha mégis így volt, akkor nem jól figyeltem... Ugyanez igaz Ancelottira is, kisebb időintervallumban. Nos, erre valamit....? A tények ellen nehéz, beismerem.
Főleg a bumburnyák stílus húzott fel egyébként. (Főképp a fentiekkel összevetve. ) Azonkívül most meg az, hogy szeretem a Barcát, és nem nyer, (de HOGYAN nem nyer!!!), ennek ellenére megy a nagy Pepi-imádat....
Na igen, a fantasztikus Fergusson példa...Csak azt nem veszed figyelembe, hogy az egyet a sok közül. 15 edzőből talán ha 2nek adnak újabb és újabb éveket a bizonyításra a sikertelenség után. Ez is azért van, mert ezek a világ legjobbjai. Ehhez képest Rijkaard is kapott 1 évet, pedig Alex egy icipicit nagyobb bréjn. Ancelottit meg hagyjuk már, azt se tudom mikor nyertek utoljára bajnokságot.
Rijkaardról meg felesleges már itt beszélni. Kapott 1 évet a világ legjobb keretével, nem nyert semmit. Ezek után elküldték, teljesen normális módon.
Azt meg nem tudom, hogy milyen pep-imádatról beszélsz. Pontosan inkább az jellemző, hogy "na tessék, ő egy amatőr, megmondtam". Az, hogy valaki még bízik benne 2 meccs után nem imádat, csak normális elbírálás.