Bajnoki Mérkőzések 08-09
- orska
- Jugador del Barça
Tény hogy gáz van, innen nehéz lesz felépíteni egy magabiztos, kiegyensúlyozottan teljesítő csapatot a bajnokságra. Az egyetlen potitívum Pedrito volt, nagyon ügyes gyerek, lehet még belőle valami.
Szerintem ennyire nem volt rossz. A játékkal többé-kevésbé meg voltam elégedve,a gól viszont hiányzott.Ha az első félidőben sikerül vezetést szereznünk,akkor talán felszabadultabban tudtunk volna játszani, és további gólokat tudtunk volna lőni. Sajnos nem sikerült,ennek ellenére szerintem nem lehet panaszunk a játékosokra. Hleb például szerintem simán alkalmazható a bal oldalon a későbbiekben,sajnálom hogy megsérült. De talán még Pedrito is megjátszotta azt amit Henry szokott..LG írta:Nagyon gáz volt a meccs, az első félidő olyan unalmas volt, h szenvedés volt nézni. A 2. közepén már nem birtam, elaludtam.
Összességében tehát szerintem a játékunk rendben volt, a fejekben viszont rendet kell tenni,és a kapu előtt koncentrálni kell,mert több pontvesztés már nemigen fér bele büntetlenül.
Nagyon gáz volt a meccs, az első félidő olyan unalmas volt, h szenvedés volt nézni. A 2. közepén már nem birtam, elaludtam.
- albicelesteX
- A Vadász
Szépjóreggelt Mindenkinek!Na szóval nekem a véleményem az hogy kár Riijkaardot visszasírni mert igaz ami igaz hogy miket nyertünk vele ezzel szerintem mindenki tisztában van viszont akkor szerintem egy olyan keret volt amit kis túlzással csak ki kellett küldeni és az behúzta a meccseket!Szerintem ezt az is alátámasztja hogy viszont amikor kifulladt a dolog akkor Frank nem tudott mit kezdeni a helyzettel és mentünk a levesbe!Ettől függetlenül kétségtelen hogy benne volt a sikerkorszakunkba!Ferguson 20 év!De 20 milyen év?Szerintem összehasonlíthatatlan a mutatott játék!Mert azért minket tavaly rendesen aláztak ők mikor nem nyertek bl-t se más egyebet szerintem akkor is látványos focit játszottak jószerivel és hajtottak!Ezzel szemben a barca utóbbi két évében ez nem jelenthető ki!Szerintem ott egyébként egy nagyon normális és taktilus csapat építés van!Más kérdés hogy ott nem is igen a felsőbb körök igazolnak kényükre kedvükre ők inkább csak lét adják míg nálunk ez azért nem minden esetben így van!És a végére bocsásson meg minden Riijkaard párti szerintem Ferguson sokkal nagyobb edző,stratéga és talán ezért is lehet mögötte az a 20 év!Bízok benne hogy jönnek majd az eredmények de egyenlőre nem így mutatkozik és lehet hogy fel kell készülni megint egy nagy böjtre mert ez így nem fog menni!Majd elválik milyen döntés volt ez a Guardiola!Szerintem nem jó...

-
- Llegenda del Barça
Belekötsz egy szóba, ezen vered a melled, és akkor még te jössz itt nekem az érvekkel...De úgylátom, hogy egyébként sem sikerült felfognod amit írtam. Azt mondtam, hogy egyáltalán nem az a megszokott, hogy egy edzőnek a sikertelenség után újabb és újabb éveket adnak. Mondj már még pár ilyen edzőt, aki ha a világ egyik legjobb keretével nem csak, hogy nem nyer semmit, hanem egyre mélyebbre sűllyed, akkor azt mondják, hogy semmi baj, maradhatsz. És ezt nem egyszer játszák el, hanem háromszor, négyszer...És ez nem csak a focira igaz. Az eredménytelenségnek mindenhol következményei vannak.tagore írta:ja, ferguson nagy 'bréjn' - ez milyen szó már? BRAIN, ha már valaki nem tud magyarul...
az egész angol sajtó a taplóságán röhög, ahogy rágózva odaböfög három szót sajtótájékoztatón... ja, hát, akinek ez BRÉJN, annak alacsony az igényszintje. neki is világsztár játékosai voltak, nem szabó II józsi a Blasz3-ból, mégse tudott mindig nyerni, szóval hagyjuk ezt.
szerintem nem bréjn, inkább BRÉ.
az meg, hogy "az a mencseszter, ez meg a barca", számomra NEM VÁLASZ. csak az érvek hiányát mutatja.
ennyit erről, ja.
Egyébként meg nem tudom mire fel vagy úgy elszállva a nagy vitaszintedtől...
-
- Entrenador del Barça
Nem az a lényeg, hogy még sok van vissza, hanem az hogy még csak kettő forulo ment le és MÁR eluszott 5 pont Mutassanak még 1 csapatot az egész világon ahol / nem sérülések miatt/ 3 gyereket játszat az edző, akik kezdők /a negyedik vonalból/, a menők meg padoznak.
Fecó
- danianevem
- Entrenador del Barça
Nyugi már! Páran már temetitek a csapatot, de 2 meccs után miért? Szerintem csak gyengén kezdtünk, de biztos vagyok benne, hogy a következő meccsen már jól fogunk játszani...
-
- Barça B
Csődbe nem megy a club az biztos! Legalábbis tavaly, a ki nem osztott prémiumokból maradt 35M euro, akkor idén min. számolhatnak 50M-val!
Viccet félretéve, nincs mit szépíteni... szarok vagyunk! Ez van de azt senki ne mondja, hogy ne temessem a csapatot, meg, hogy legyek +!
Majd akkor leszek + ha legalább a papírforma 3-1et hozzák, nemám x-elni első mecssen hazai pályán!
Meg, hogy a Pep, majd összerázza a csapatot, közös vacsora, meg még a tököm tudja mi... nem vacsorázni kéne b+, hanem egyszerűen focizn!

Viccet félretéve, nincs mit szépíteni... szarok vagyunk! Ez van de azt senki ne mondja, hogy ne temessem a csapatot, meg, hogy legyek +!
Majd akkor leszek + ha legalább a papírforma 3-1et hozzák, nemám x-elni első mecssen hazai pályán!

Meg, hogy a Pep, majd összerázza a csapatot, közös vacsora, meg még a tököm tudja mi... nem vacsorázni kéne b+, hanem egyszerűen focizn!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Tagore!
Frank párti voltam, de ő sem élt azzal a bizonyítási lehetősséggel, amit a célfotóval elbukott bajnokság után kapott (még 1 év), utána teljesen természetes, hogy leváltották, az már nem az, hogy nem valami világhírű edzőt hoztunk,de bízzunk, hogy így sem bánjuk meg nagyon.
Szóval nem értem, hogy miért hozod fel a Frank-es témát, mivel vele sem volt már sajna jobb a játék, kellett a változtatás mindenképp. Ami lehet jól sül el, lehet mégsem, de a szükségességén nem változtat semmit sem.
Frank párti voltam, de ő sem élt azzal a bizonyítási lehetősséggel, amit a célfotóval elbukott bajnokság után kapott (még 1 év), utána teljesen természetes, hogy leváltották, az már nem az, hogy nem valami világhírű edzőt hoztunk,de bízzunk, hogy így sem bánjuk meg nagyon.
Szóval nem értem, hogy miért hozod fel a Frank-es témát, mivel vele sem volt már sajna jobb a játék, kellett a változtatás mindenképp. Ami lehet jól sül el, lehet mégsem, de a szükségességén nem változtat semmit sem.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Nyilvánvaló, de ahogy elnézem ismét az idei helyzet kihasználást, Pep nem a vacsorákra fogja a elhárdálni a pénzének a javát.(sajnos)

-
- Llegenda del Barça
mondjuk '73ban ugyanígy lengettek, de utána megnyertük a bajnokságot úgy, h a madridot 5-0ra vertük agyon a fővárosban (lásd: Főoldal/Rövid hírek).Barcaforever írta:Mióta Barcelona az első számú csapatom vagyis mióta az eszemet tudom, nem lengettek fehér zsepiket a 2. fordulóban.
nem problémáznék egy ilyen folytatás miatt.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Mióta Barcelona az első számú csapatom vagyis mióta az eszemet tudom, nem lengettek fehér zsepiket a 2. fordulóban. 

-
- Llegenda del Barça
látom, megakadtál az olvasásban az első mondat után.tagore írta:...az meg, hogy "az a mencseszter, ez meg a barca", számomra NEM VÁLASZ. csak az érvek hiányát mutatja.
ennyit erről, ja.
rijkaard két éve célfotón bukta el a bajnokságot, tavaly már simán.
eddig tartott vele kapcsolatban a vezetők türelme.
gondolom, megunták már azt, h az összes sport- és bulvárlap azt nyomta, h melyik barca sztárt, melyik kocsmában látták bizonyítani, mielőtt az éppen aktuális bajnokin nem tudott a delikvens egy egyeneset rúgni a labdába. mindezt az edző elegánsan hümmögve reagálta le.
ezek után mondj te egy érvet, h miért kellett volna megtartani?
sztem nem annyira fog sikerülni, max fergussonnal v ancelottival jöhetsz megint (akit egyébként mindem egyes idénye után lecserél az olasz sajtó), de ez nagyon karcsú sztem.
más kérdés, h momentán ugyanott tartunk, mint a hollanddal, ugyanolyan impotens a játék, ugyanúgy nincs semmi elképzelés benne.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Livia Drusilla
- Jugador d'estrella
Kedves Tagore!
Ugyan nem ismerem a MU 20 éves történetét teljesen részletesen, amit Sir Alex irányított, de a hozzászólásid alapján 1 kérdés felmerül bennem.
SAF 20 éve ott van, ok, de vajon a csapat ez alatt az idő alatt mutatott e sorozatosan olyan lélektelen, elképzelés nélküli - jaj csak már legyen ennek a meccsnek vége - játékot, mint tavaly a Barca?
Hangsúlyozom, sorozatosan, mert nem egy-két mérkőzésről van szó, és nem csak a játék képe, de a játékosok hozzáállása is tragikus volt.
Szal mégegyszer, SAF 20 éve alatt előfordult ilyen, mint a Barca tavalyi "produkciója"?
Ugyan nem ismerem a MU 20 éves történetét teljesen részletesen, amit Sir Alex irányított, de a hozzászólásid alapján 1 kérdés felmerül bennem.
SAF 20 éve ott van, ok, de vajon a csapat ez alatt az idő alatt mutatott e sorozatosan olyan lélektelen, elképzelés nélküli - jaj csak már legyen ennek a meccsnek vége - játékot, mint tavaly a Barca?
Hangsúlyozom, sorozatosan, mert nem egy-két mérkőzésről van szó, és nem csak a játék képe, de a játékosok hozzáállása is tragikus volt.
Szal mégegyszer, SAF 20 éve alatt előfordult ilyen, mint a Barca tavalyi "produkciója"?
ja, ferguson nagy 'bréjn' - ez milyen szó már? BRAIN, ha már valaki nem tud magyarul...
az egész angol sajtó a taplóságán röhög, ahogy rágózva odaböfög három szót sajtótájékoztatón... ja, hát, akinek ez BRÉJN, annak alacsony az igényszintje. neki is világsztár játékosai voltak, nem szabó II józsi a Blasz3-ból, mégse tudott mindig nyerni, szóval hagyjuk ezt.
az meg, hogy "az a mencseszter, ez meg a barca", számomra NEM VÁLASZ. csak az érvek hiányát mutatja.
ennyit erről, ja.
ennyit erről, ja.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Szerencsére nem láttam a ma esti produkciót, de olvasva a hsz-ket jobb is. Mindenesetre eszembe jutott Jack Nicholson Oscar-dajas filmjének a címe: LESZ EZ MÉG ÍGY SE...(ne legyen igazam)
FORCA BARCA!
Bled, Postojna, Száva-vízesés fantasztikus!
FORCA BARCA!
Bled, Postojna, Száva-vízesés fantasztikus!

- Livia Drusilla
- Jugador d'estrella
Rumig írta:Sokkal jobb kiscsapatok ellen bukni néhány pontot, mint a (majdan) közvetlen riválisok ellenXavinho írta: Sajnos van egy olyan érzésem,h ez az elhullajtott 5 pont (azt se feledjük,h milyen csapatok ellen buktunk,mert nem a Villareal vagy Valencia volt az ellenfél) nagyon sokba fog kerülniHa pedig ez továbbra is így fog menni,akkor az első 4-be is nehéz lesz bekerülni!
![]()
Ez is csak egy HA... - feltételezés - sajna...

-
- Entrenador del Barça
Sokkal jobb kiscsapatok ellen bukni néhány pontot, mint a (majdan) közvetlen riválisok ellenXavinho írta: Sajnos van egy olyan érzésem,h ez az elhullajtott 5 pont (azt se feledjük,h milyen csapatok ellen buktunk,mert nem a Villareal vagy Valencia volt az ellenfél) nagyon sokba fog kerülniHa pedig ez továbbra is így fog menni,akkor az első 4-be is nehéz lesz bekerülni!

2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
-
- Llegenda del Barça
az a mencseszter, ez meg a barca. teljesen más az angolok hozzáállása ezekhez a dolgokhoz, ott nem "probléma", ha húsz éven keresztül annyi cucc esik le egy edzőnek, mint fergussonnak, a barcánál viszont két szarabb idény után már fejeket követelnek.
mellesleg fergusson már nem egyszer bizonyította, h képes a megújulásra, rijkaard ellenben képtelen volt kijönni a hullámvölgyből, megdöbbentően tehetetlen volt. ő az az edző, aki akkor képes nagyot virítani, ha minden játékosa 10000%osan motivált és megy mint a barom a győzelemért. a megelégedett, lusta zsugásokkal viszont egyszerűen nem tudott mit kezdeni, lazán a fejére szrtak.
ezt soha nem sírnám vissza.
mellesleg fergusson már nem egyszer bizonyította, h képes a megújulásra, rijkaard ellenben képtelen volt kijönni a hullámvölgyből, megdöbbentően tehetetlen volt. ő az az edző, aki akkor képes nagyot virítani, ha minden játékosa 10000%osan motivált és megy mint a barom a győzelemért. a megelégedett, lusta zsugásokkal viszont egyszerűen nem tudott mit kezdeni, lazán a fejére szrtak.
ezt soha nem sírnám vissza.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
Ez viszont így van, a keretünk valóban lyukasnak tűnik. Egy Deco stílusú player nagyon hiányzik, a baloldalunk gyakorlatilag egyenlő a semmivel. Sőt, Abidal néha a védekezésben sincs ott. Henry-val meg kéne kezdeni valamit, mert ez így nem okés. Télig mindenképp bizonyíthatna, akár egy kétcsatáros rendszerben is (sőt, főleg ott, nem a balon...), aztán meglátjuk. Ha nem hozza ami elvárható akkor gondolkozhatunk egy csatárban is...Xavinho írta: Az pedig,h ha Sergio helyett mondjuk Arshavin vagy Lucho Gonzales játszik,akkor a meccs is máshogy alakul nem szorul magyarázatra.(és nem hiszem,h ha igazolunk egy jó irányítót,akkor galaktikus csapatunk lenne....)
Na igen, a fantasztikus Fergusson példa...Csak azt nem veszed figyelembe, hogy az egyet a sok közül. 15 edzőből talán ha 2nek adnak újabb és újabb éveket a bizonyításra a sikertelenség után. Ez is azért van, mert ezek a világ legjobbjai. Ehhez képest Rijkaard is kapott 1 évet, pedig Alex egy icipicit nagyobb bréjn. Ancelottit meg hagyjuk már, azt se tudom mikor nyertek utoljára bajnokságot.ha előbb jöttem volna, előbb is védtem volna, mert ritkára utálom az igazságtalanságot plusz azt, hogy Angliában Ferguson már húsz éve edző, de nem emlékszem ré, hogy HÚSZ ÉVEN KERESZTÜL MINDIG a Manchester nyerte volna meg a BL-t és a bajnokságot. Ha mégis így volt, akkor nem jól figyeltem... Ugyanez igaz Ancelottira is, kisebb időintervallumban. Nos, erre valamit....? A tények ellen nehéz, beismerem.
Főleg a bumburnyák stílus húzott fel egyébként. (Főképp a fentiekkel összevetve. ) Azonkívül most meg az, hogy szeretem a Barcát, és nem nyer, (de HOGYAN nem nyer!!!), ennek ellenére megy a nagy Pepi-imádat....
Rijkaardról meg felesleges már itt beszélni. Kapott 1 évet a világ legjobb keretével, nem nyert semmit. Ezek után elküldték, teljesen normális módon.
Azt meg nem tudom, hogy milyen pep-imádatról beszélsz. Pontosan inkább az jellemző, hogy "na tessék, ő egy amatőr, megmondtam". Az, hogy valaki még bízik benne 2 meccs után nem imádat, csak normális elbírálás.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2008.09.13. 23:38:32-kor.
na, akkor beszéljünk erről májusban, amikor sírtok-ríttok... heheBoixos írta:igen, hát az a mumus okés, h megnyert két bajnokságot és egy béelt, viszont utána két évig csak ült a padon, mint egy darab szr és nemigazán tudott mit kezdeni a kialakult helyzettel.
persze, ha vki azt szerette nézni, akkor nézze sokáig, csak lehetőleg ne a barcánál.
az a legnagyobb probléma, h a mostani meccsek után sem lehet ezügyben olyan túl nagy hiányérzete azoknak, akik esetleg rijkaardot hiányolják, v problémáznak a holland kirúgásán.
ha előbb jöttem volna, előbb is védtem volna, mert ritkára utálom az igazságtalanságot plusz azt, hogy Angliában Ferguson már húsz éve edző, de nem emlékszem ré, hogy HÚSZ ÉVEN KERESZTÜL MINDIG a Manchester nyerte volna meg a BL-t és a bajnokságot. Ha mégis így volt, akkor nem jól figyeltem... Ugyanez igaz Ancelottira is, kisebb időintervallumban. Nos, erre valamit....? A tények ellen nehéz, beismerem.Zozzy 5 írta:Csak azt nem értem, hogy te most mi alapján háborodsz fel, mikor tavaly Rijkaardot nem a második, hanem a huszonnegyedik beégésünkél védted...tagore írta: igen, ráadásul az a legfurább, hogy most mindenki ugat, hogy "türelem-türelem", ehhez képest a két bajnokságot-egy BL-t megnyerő MUMUS esetében olyan ótvar és primitív stílusban "húzzonmárel"-eztek, hogy még ma is emlékszem rá. ehhez képest: Numancia: vereség, Racing: döntetlen a Camp Nou-ban. MOST MI MEGY: '"jaj, azért két meccs után ne temessünk, blablabla-BLABLABLA."
nem valami professzionális hozzáállás.
erősítették a keretet? igen
megjött az edzőzseni-megmentő? meg.
új (abszolút szükségtelen) szabályokat hoztak? igen.
győz a Barca? NEM.
egyéb kérdés?
Főleg a bumburnyák stílus húzott fel egyébként. (Főképp a fentiekkel összevetve. ) Azonkívül most meg az, hogy szeretem a Barcát, és nem nyer, (de HOGYAN nem nyer!!!), ennek ellenére megy a nagy Pepi-imádat....
Ha te nem temeted ezt a játékot,amit ezek az első két meccsen produkáltak... hát te tudod,örülök,hogy legalább egy valaki még ilyenkor is pozitív tud lenni.Legyen neked igazad.xbalix írta:2 meccs után ne temesd már el őket barátom.Kicsit felelőtlen kijelentéseket vontál le sztem. Meglátod fog ez a csapat még győzni. Ja meg sztem pont annyi sztárunk van amennyi kell. Ne legyünk már mi is galaktikusok.
Jó játékosok jöttek, és kellettek is. Abidal meg jó sztem, de most nagyon nem ment neki. Van ilyen.

Pep egy amatőr (edzőként) és ez nagyon kijön azon,amiket mond.Alves nagyon nem ér 32 millát és Abidal meg már tavaly is árnyéka annak a játékosnak,aki Franciaországban volt. Ezek tények,amikben semmi elhamarkodottság nincs.
Arra pedig,h a két kisebb csapat ellen elszórt 5 pont mennyire hiányozhat elég,ha példaként felhozom a 2006-2007-es szezont.
Az pedig,h ha Sergio helyett mondjuk Arshavin vagy Lucho Gonzales játszik,akkor a meccs is máshogy alakul nem szorul magyarázatra.(és nem hiszem,h ha igazolunk egy jó irányítót,akkor galaktikus csapatunk lenne....)
-
- Llegenda del Barça
igen, hát az a mumus okés, h megnyert két bajnokságot és egy béelt, viszont utána két évig csak ült a padon, mint egy darab szr és nemigazán tudott mit kezdeni a kialakult helyzettel.
persze, ha vki azt szerette nézni, akkor nézze sokáig, csak lehetőleg ne a barcánál.
az a legnagyobb probléma, h a mostani meccsek után sem lehet ezügyben olyan túl nagy hiányérzete azoknak, akik esetleg rijkaardot hiányolják, v problémáznak a holland kirúgásán.
PUYOL-XAVI-INIESTA