2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ebben mindenki egyettért szerintempalesz77 írta: én arra céloztam, hogy ezzel a felállással nem ilyen stílusban kéne játszani, de ha tényleg marad a beívelgetés én is a 4-4-2-re voksolnék, tényleg felállást v. hozzáállást de változtat pep, mert ez nem megy
Azért azt se feledjük, hogy 2004-ben a Barcának volt vezére, játékmestere még a jelenlegi gárdának nincsnorbert55 írta:Azért azt sem felejtsük el h mikor Rijkaard átvette a Barcát akkor sem ment még az elején olyan könnyen mint később.Egyre jobbak leszünk.
semmi gond, én is idegbeteg voltam, és ezt fokozta, a nyilatkozata, hogy nyugodjunk meg, türelmesnek kell lenni... na mind1, adjunk pepnek 1-2 hónapot, de ha addig is ilyen "nyugodtak leszünk" akkor kiesünk a legkönnyebb bl csoportból ismanuel írta:Bocsi ha modortalan voltam az előbb,de a tegnap esti mecsen ismétt kiakadtam Pepen.palesz77 írta:én arra céloztam, hogy ezzel a felállással nem ilyen stílusban kéne játszani, de ha tényleg marad a beívelgetés én is a 4-4-2-re voksolnékmanuel írta:...De abban én szerintem nyugodt lehetsz hogyha a 4-4-3 marad akkor nem változik semmi a pályán.
Ezért kellene Pepéknek gyorsan észbe kapni és más variációtt kipróbálni lásd 4-4-2 amitt már régótta szajkózunk mert a tavalyi produkciótól és felállástól nemtérel az idei eddig.
Bocsi ha modortalan voltam az előbb,de a tegnap esti mecsen ismétt kiakadtam Pepen.palesz77 írta:én arra céloztam, hogy ezzel a felállással nem ilyen stílusban kéne játszani, de ha tényleg marad a beívelgetés én is a 4-4-2-re voksolnékmanuel írta:...
én arra céloztam, hogy ezzel a felállással nem ilyen stílusban kéne játszani, de ha tényleg marad a beívelgetés én is a 4-4-2-re voksolnék, amúgy tourét miért hagytad ki? szerintem keitánál kicsit jobb, és a csapatot is jobban érzimanuel írta:...
Hát pont ezt beszéljük a kollégákal hogy ez a probléma ember.Levezesempalesz77 írta:szerintem a felállással nem lenne ekkora baj,
Igaz, Boixos.Boixos írta:mondjuk '73ban ugyanígy lengettek, de utána megnyertük a bajnokságot úgy, h a madridot 5-0ra vertük agyon a fővárosban (lásd: Főoldal/Rövid hírek).Barcaforever írta:Mióta Barcelona az első számú csapatom vagyis mióta az eszemet tudom, nem lengettek fehér zsepiket a 2. fordulóban.
nem problémáznék egy ilyen folytatás miatt.
Ezzel már én is eggyetértek.Sztem Rijkaard anno Ronnie miatt alkalmazta mindig ezt a felállást.Messi tudna játszani jobb oldali kp-t is+középcsatárt is mint C.ronnie a MU-ban.Guardiola nem igaz h nem látja h 4-3-3-ban alig tudnak középra labdát adni Eto'o-nak.4-4-2-nél 2 csatárt is lehet kiugratni+4 kp valszeg több labdát tudna adni.Főleg hogy teknikás játékosaink vannak ezért a 4-4-2 még könnyebb lenne.manuel írta:Én mondtam gyerekek hogy szenvedés lesz ez a 4-4-3.Na de Guardiola ezzen én ahogy látom még mostsem akar változtatni, vagyis úgynézzki hogy marad a Rijkaardféle korszak újabb szenvedésekkel.A mecsről pedig annyit hogy én szerintem minden a felálláson múlik amint már emlitettem,hiszen látható volt hogy Etóék nem kapnak elég labdát a középályáról vagyis Xavi és Iniék egyedül nemtudják ezt megvalósitani ezért preferálom már régóta a 4 középályás 2 csatáros dillemát.Lásd igy:
Váldés
Alvés,Puyol,Marqúéz,Abidal
Iniesta,Xavi,Keita,Hleb
Eto Messi
Igen, megvolt a nagy átalakítás meg minden, és mégse úgy játszik a csapat ahogy kellene, ha kicsit elhamarkodott is az ottani szurkolók reakciója, de valamilyen szinten érthető. A hálátlan közönségre inkább azt mondanám, hogy Európa legkritikusabb közönsége. Bár tény, hogy nem hasonlítható a hangulat mondjuk egy Pool' hazai meccséhez, de én így szeretem ahogy vansocio66 írta:Számomra a legérthetetlenebb dolog a meccsen a fehér kendőt lengető szurkolók voltak...
Komolyan mondom nem hiszem el,hogy vannak ilyen emberek. Megvolt idénre a nagy átalakítás,az edzőcsere,amit mindenki várt,erre az idény második meccse után már egyesek temetik a csapatot. Azért nem véletlenül mondják,hogy a Camp Nou közönsége az egyik leghálátlanabb társaság Európában. Ahelyett hogy az emberek szurkolnának,hajtanák a csapatot, fölöslegesen szítják a feszültséget. Gratulálok nekik!