Bajnoki Mérkőzések 08-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
The10
Barça B

2008.09.14. 10:39:54

Azt kell mondjam, tegnap a csapat legjobbjai az ifisták voltak. Busquets játéka egy az egyben Guardiolát idézte, Pedrito pedig nagyon bátran játszott.
Kis szerencsével ugyan nyerhettünk volta, de a 4-3-3-as felállásunk még mindíg nagyon statikus volt, gondolom Guardiola csak azért ragaszkodik hozzá, mert itt megvan Messi posztja. Könyörgöm, találjunk már egy olyan felállást (pl. 4-4-2 vagy 4-1-3-2), amiben a többiek is megtalálják a helyüket!!! Eto'o és Henry (vagy Krkics) sokkal jobban játszanának ékként egymás mellett. Messi pedig indulhatna a középpályáról, tud ő védekezni is, ha kell.
torocsik
Barça C

2008.09.14. 10:39:53

Szerintem sokan egyetértünk néhány dologban!
Hogy a felállás jó-e???,minden jó,ha működik,ez is működhetne is,de a védelem gyerekek!!Van mikor 2x jutnak el a kapunk elé és abból gólt(lokat)lőnek!
Ez évek óta így van,csak elől 3-4 gólt berámoltak,így eddig nem volt gond!
A másik,elől lelasult a játék,nincsennek váratlan megoldások,Messi sokat vállal,Eto-nak nincs aki jó lapdákat adjon,kevés az egyérintő,Alves nem tud feljárni,pedig neki az az erőssége.,
Nekem egy dolog ugrik be,már nem tudom melyik meccs volt??
Henry volt elől a fiatalokkal,mint"tyúkanyó csibéivel",olyan pazar egyérintős játékot játszottak,lőttek vagy 4 gólt,szóval van ebben a csapatban lehetőség,de nekem most a tavalyi Valencia jut eszembe,ne legyen igazam!:(
És még egy,úgy nagyon nehéz játszani,ha az ellenfél 11 játékosa,két sorban max.30 méterre áll fel a saját kapujától,nagyon nehéz így játszani!:(
És megnyugtatom Gardiola-t,Iniesta már van olyan jó játékos,mint ő volt,láttam őt is játszani,szóval,aki minden poszton bevethető,az valamit tudhat,Iniesta ilyen játékos!
Iniesta,Xavi,Messi,Gardiola=Barca,HAJRÁ
manuel
Jugador d'estrella

2008.09.14. 10:14:33

palesz77 írta: én arra céloztam, hogy ezzel a felállással nem ilyen stílusban kéne játszani, de ha tényleg marad a beívelgetés én is a 4-4-2-re voksolnék, tényleg felállást v. hozzáállást de változtat pep, mert ez nem megy
Ebben mindenki egyettért szerintem :wink: .
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2008.09.14. 10:13:32

amúgy 1 észrevétel a meccsel és a játékkal kapcsolatban. a felkészülés alatt letámadott a csapat, működött is, de nem lettek felkészítve a bunkerfoci ellen egy cseppet sem, padig ellenünk általában azt játszák. amúgy ez a Pereira sz.tem igen jól játszott, ügyes gyerek
aronba
Jugador d'estrella

2008.09.14. 10:11:26

norbert55 írta:Azért azt sem felejtsük el h mikor Rijkaard átvette a Barcát akkor sem ment még az elején olyan könnyen mint később.Egyre jobbak leszünk.
Azért azt se feledjük, hogy 2004-ben a Barcának volt vezére, játékmestere még a jelenlegi gárdának nincs
palesz77

2008.09.14. 10:10:16

manuel írta:
palesz77 írta:
manuel írta:...
én arra céloztam, hogy ezzel a felállással nem ilyen stílusban kéne játszani, de ha tényleg marad a beívelgetés én is a 4-4-2-re voksolnék
Bocsi ha modortalan voltam az előbb,de a tegnap esti mecsen ismétt kiakadtam Pepen. :shock: De abban én szerintem nyugodt lehetsz hogyha a 4-4-3 marad akkor nem változik semmi a pályán. :cry: Ezért kellene Pepéknek gyorsan észbe kapni és más variációtt kipróbálni lásd 4-4-2 amitt már régótta szajkózunk mert a tavalyi produkciótól és felállástól nemtérel az idei eddig. :cry:
semmi gond, én is idegbeteg voltam, és ezt fokozta, a nyilatkozata, hogy nyugodjunk meg, türelmesnek kell lenni... na mind1, adjunk pepnek 1-2 hónapot, de ha addig is ilyen "nyugodtak leszünk" akkor kiesünk a legkönnyebb bl csoportból is :cry: remélem, tényleg felállást v. hozzáállást de változtat pep, mert ez nem megy
mezenga
Jugador del Barça

2008.09.14. 10:09:48

én személy szerint az elmúlt két meccs alatt semmi változást nem láttam a játékban tavalyhoz képest. Ugyanaz a lassú labdajáratás, passzolgatás hátul aztán, a végén vki előreíveli. Hát ez a két ifista meg nemtom miért játszott, semmi extra nincs bennük. Főleg hogy a sponyol europa bajnok iniesta meg a cserepadon ül. Észrevettétek h amint pedro megkapta labdát azon nyomban eggyel hátrébb passzolta, ennyi volt a játéka. Ezért felesleges játszatni. Henry meg még a keretben sincs benn? Ez meg röhej.
Akkor lett jobb a játék amikor iniesta és messi is beállt.
Én nagyon remélem h minél előbb elküldik guardiolát és nem akkor amikor már esélyünk sem lesz a bajnoki címre.
manuel
Jugador d'estrella

2008.09.14. 10:02:40

palesz77 írta:
én arra céloztam, hogy ezzel a felállással nem ilyen stílusban kéne játszani, de ha tényleg marad a beívelgetés én is a 4-4-2-re voksolnék
Bocsi ha modortalan voltam az előbb,de a tegnap esti mecsen ismétt kiakadtam Pepen. :shock: De abban én szerintem nyugodt lehetsz hogyha a 4-4-3 marad akkor nem változik semmi a pályán. :cry: Ezért kellene Pepéknek gyorsan észbe kapni és más variációtt kipróbálni lásd 4-4-2 amitt már régótta szajkózunk mert a tavalyi produkciótól és felállástól nemtérel az idei eddig. :cry:
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2008.09.14. 10:01:15

Lehet, hogy volt már róla szó itt a fórumon, ha igen akkor elnézést, de remélem, hogy sokan észrevettétek, hogy a meccs végén összesen 8!!! sajátnevelésű játékos volt a csapatunkban. Valdes, Puyol (Bojan), Pique, Xavi, Busquets, Iniesta, Pedro, Messi

Azért erre büszkék lehetünk nagyon is, ha már az eredményre nem.

U.i.: Akik meg a fehér kendőt lengették már most, azok elmehetnek a pi...-ba.
palesz77

2008.09.14. 09:56:46

én arra céloztam, hogy ezzel a felállással nem ilyen stílusban kéne játszani, de ha tényleg marad a beívelgetés én is a 4-4-2-re voksolnék, amúgy tourét miért hagytad ki? szerintem keitánál kicsit jobb, és a csapatot is jobban érzi
manuel
Jugador d'estrella

2008.09.14. 09:54:04

palesz77 írta:szerintem a felállással nem lenne ekkora baj,
Hát pont ezt beszéljük a kollégákal hogy ez a probléma ember.Levezesem
neked:

Váldés

Alvés Puyol Marqúéz Abidal (védők)

Keita (Keita maradna vkp-ént hogy hátul is segitsen)

Iniesta Xavi Hleb (3 középályás akik kiugrathatnák Etót és Messit)

Messi Eto (csatárok)

És igy nem kellene Alvésnak is állandóan rohangálni felfele mint egy mérgezett egér hanem csupán inditani kéne szélről Xaviékatt.
palesz77

2008.09.14. 09:46:16

szerintem a felállással nem lenne ekkora baj, ha nem beívelne a két szélső támadó, hanem befele törne, mint messi, mert amikor beállt, ott igazi tüzijáték volt. csak előtte kb 60 percig pedrito meg hleb(bár ő kevésbé) eto fejére próbálták ívelgetni a labdát, ami elég érdekes, mert mindig 3 védő volt körülötte. ha középen ment a játék, én hiányoltam a 2 szélső(pedro+hleb, messinél nem) középrefutását, hogy így megpróbáljanak helyzetbe kerülni. amúgy jó a csapat, de ez az 1 csatáros beívelős játék még e kiscsapatok ellen sem megy, nemhogymondjuk a bl-be egy nagycsapat ellen. amúgy én örülök, hogy henry nem játszott, pedrito sokkal jobb volt, nekem tetszett a játéka akárcsak sergioé
albicelesteX
A Vadász

2008.09.14. 09:46:15

Bizony hogy hiányzik az irányító ez nem is kérdés!Nincs ötlet a játékban!Bal oldal nincs!Jobb oldalon Alves elveszik Messik próbálkozik a szokásossal!És ez kevés!Fehér zsepi!Meg volt az átalakítás edző csere igaz de milyen minőségben!Nem biztos ám hogy kint is örült mindenki Pepnek!

Szerk:Na meg a másik hogy bal oldalon ez a Pedrito!Ügyes meg minden de nem tőle kell várni a csodát!Azért szerintem azt be kell látni hogy nem minden évben lehet felhozni egy Messit vagy egy Bojant az ifiből!Ezért kellett volna egy bal szélső meg egy irányító!Hleb szerintem fölösleges volt ebbe a csapatba!A miértje pedig a Xavi,Iniesta kettős!Annyira meg se nem jó irányító se nem jó bal szélső!Ha idén sem nyerünk semmit hát akkor nem tudom mit fognak átalakítani!Akkor elsőkörbe a vezetőségnek nyitnék La Portát!A bal szélen amúgy nálam simán Sylvinho játszana!Jobb szélről meg kár volt anno eladni Bellettit!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára albicelesteX 2008.09.14. 09:52:29-kor.
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.14. 09:45:31

Boixos írta:
Barcaforever írta:Mióta Barcelona az első számú csapatom vagyis mióta az eszemet tudom, nem lengettek fehér zsepiket a 2. fordulóban. :cry:
mondjuk '73ban ugyanígy lengettek, de utána megnyertük a bajnokságot úgy, h a madridot 5-0ra vertük agyon a fővárosban (lásd: Főoldal/Rövid hírek).
nem problémáznék egy ilyen folytatás miatt.
Igaz, Boixos.
Csak tudod, van bennem egy kis félsz. Akkor egy sztárjátékossal, igazi vezérrel megerősített CSAPAT futkározott a pályán, egy már bizonyított, rátermett, nagy tapasztalattal bíró EDZŐvel a padon. Minden tiszteletem Pepé, de nem látom azt a felkészültséget nála, mint Marinus Michelsnél.
Ettől függetlenül, nem megoldás az edző elleni tüntetés, még egy kis időt megérdemel, meg kell neki adni. Még van kb. másfél hónapja.
A nyilatkozatával kapcsolatban viszont kifejezetten bosszús vagyok. Engem nem érdekel a labdabirtoklási arány, sem a kidolgozott helyzetek száma. Ha nem ismerné a futball örök igazságát, írjuk már meg Neki: a focit GÓLRA játsszák. A többi csak maszlag, mellékes körítés. Játszhatunk szépen, ha 180 perc alatt egy büntetőből elért gólra vagyunk képesek.
A Gijón meccstől meg kifejezetten félek. Tegnap este: Sevilla - Gijón 4-3. Azt hiszem, erősebbekk, mint a Numancia vagy a Santander. Nehogy három forduló után két vereséggel és egy döntetlennel álljunk.
CATALUNYA, TRIOMFANT!
Kép
norbert55
Entrenador del Barça

2008.09.14. 09:43:20

Azért azt sem felejtsük el h mikor Rijkaard átvette a Barcát akkor sem ment még az elején olyan könnyen mint később.Egyre jobbak leszünk.
torocsik
Barça C

2008.09.14. 09:38:33

ÉN"nem értek"a focihoz,de nekem feltűnik lassan,hogy bármennyire nem csíptem Deco-t,bizony nagyon hiányzik egy"irányató",mindenki rendben,bár a védelem hozza az egy hibapontot mindíg!
Szóval nincs egy vezér aki elosztja a labdákat,most mindenki oszt,ez sem lenne rossz megoldás,ha összecsiszolódnak,de még kár fehér kendőket libegtetni!
Mindenestre nagy falatnak tűnik ez a Barca egy ilyen fiatal edzőnek,hiába egy ikon barcelonában!
Tíz meccs után lehet nyilatkozni,de addig elúszhat megint a bajnokság,és talán a BL is!!

Szóval ideje FELÉBREDNI és főleg GÓLOKAT RÚGNI!
norbert55
Entrenador del Barça

2008.09.14. 09:38:12

manuel írta:Én mondtam gyerekek hogy szenvedés lesz ez a 4-4-3.Na de Guardiola ezzen én ahogy látom még mostsem akar változtatni, vagyis úgynézzki hogy marad a Rijkaardféle korszak újabb szenvedésekkel. :cry: A mecsről pedig annyit hogy én szerintem minden a felálláson múlik amint már emlitettem,hiszen látható volt hogy Etóék nem kapnak elég labdát a középályáról vagyis Xavi és Iniék egyedül nemtudják ezt megvalósitani ezért preferálom már régóta a 4 középályás 2 csatáros dillemát.Lásd igy:

Váldés

Alvés,Puyol,Marqúéz,Abidal

Iniesta,Xavi,Keita,Hleb

Eto Messi
Ezzel már én is eggyetértek.Sztem Rijkaard anno Ronnie miatt alkalmazta mindig ezt a felállást.Messi tudna játszani jobb oldali kp-t is+középcsatárt is mint C.ronnie a MU-ban.Guardiola nem igaz h nem látja h 4-3-3-ban alig tudnak középra labdát adni Eto'o-nak.4-4-2-nél 2 csatárt is lehet kiugratni+4 kp valszeg több labdát tudna adni.Főleg hogy teknikás játékosaink vannak ezért a 4-4-2 még könnyebb lenne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára norbert55 2008.09.14. 09:39:08-kor.
vilmso94
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.09.14. 09:36:32

A Sporting Lisszabont kötelező megverni hazai pályán .
Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!,
Kép
Kép
norbert55
Entrenador del Barça

2008.09.14. 09:33:35

Most nemtom mé de minden bajnokságban pár élcsapat velünk eggyütt k*rva rosszul kezdte az idényt:pl:MU,Roma,Bayern a Milan még ma játszik.

Én azt mondom h felbirunk innen még állni és bízok Pep munkájában.
manuel
Jugador d'estrella

2008.09.14. 09:31:22

Én mondtam gyerekek hogy szenvedés lesz ez a 4-4-3.Na de Guardiola ezzen én ahogy látom még mostsem akar változtatni, vagyis úgynézzki hogy marad a Rijkaardféle korszak újabb szenvedésekkel. :cry: A mecsről pedig annyit hogy én szerintem minden a felálláson múlik amint már emlitettem,hiszen látható volt hogy Etóék nem kapnak elég labdát a középályáról vagyis Xavi és Iniék egyedül nemtudják ezt megvalósitani ezért preferálom már régóta a 4 középályás 2 csatáros dillemát.Lásd igy:

Váldés

Alvés,Puyol,Marqúéz,Abidal

Iniesta,Xavi,Keita,Hleb

Eto Messi
fcjoc
Entrenador del Barça

2008.09.14. 09:30:51

amúgy is roszul voltam, de a meccs még ezt fokozta. mikor kezdenek már el tényleg játszani.. ?!
norbert55
Entrenador del Barça

2008.09.14. 09:26:54

Méág jó h már kedden megint játszunk.Legalább ott kell alakítani vmit.A Sporting erősebb mint a Racing vagy a Numancia szal ha jó játékall megverjük őket akk nincs gond.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.09.14. 09:25:53

socio66 írta:Számomra a legérthetetlenebb dolog a meccsen a fehér kendőt lengető szurkolók voltak...
Komolyan mondom nem hiszem el,hogy vannak ilyen emberek. Megvolt idénre a nagy átalakítás,az edzőcsere,amit mindenki várt,erre az idény második meccse után már egyesek temetik a csapatot. Azért nem véletlenül mondják,hogy a Camp Nou közönsége az egyik leghálátlanabb társaság Európában. Ahelyett hogy az emberek szurkolnának,hajtanák a csapatot, fölöslegesen szítják a feszültséget. Gratulálok nekik!
Igen, megvolt a nagy átalakítás meg minden, és mégse úgy játszik a csapat ahogy kellene, ha kicsit elhamarkodott is az ottani szurkolók reakciója, de valamilyen szinten érthető. A hálátlan közönségre inkább azt mondanám, hogy Európa legkritikusabb közönsége. Bár tény, hogy nem hasonlítható a hangulat mondjuk egy Pool' hazai meccséhez, de én így szeretem ahogy van :) .
Elég rosszul kezdtünk remélem azért behúzzuk a bajnokságot.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
vilmso94
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.09.14. 09:12:22

ijj egy sovány 1-1 hazai pályán , javulnunk kell ha bajnokit akarunk nyerni !
Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!,
Kép
Kép
socio66

2008.09.14. 09:06:36

Számomra a legérthetetlenebb dolog a meccsen a fehér kendőt lengető szurkolók voltak...
Komolyan mondom nem hiszem el,hogy vannak ilyen emberek. Megvolt idénre a nagy átalakítás,az edzőcsere,amit mindenki várt,erre az idény második meccse után már egyesek temetik a csapatot. Azért nem véletlenül mondják,hogy a Camp Nou közönsége az egyik leghálátlanabb társaság Európában. Ahelyett hogy az emberek szurkolnának,hajtanák a csapatot, fölöslegesen szítják a feszültséget. Gratulálok nekik!
Lezárt