Bajnoki Mérkőzések 08-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.14. 13:44:05

Én egy dolgot nem értek.
A két fiatal és Alves játékát a hozzászólók 90%-a, ill. a mérkőzésről rezümét író szerkesztő is pozitívumként értékeli, azaz jónak, hasznosnak látja. Ezek alapján azt kell feltételeznem, hogy Los nem nézte a meccset, vagy csupán kötözködni szeretne.
Meg aztán, nem feltétlenül életük első felnőtt meccsét játszó fiataloktól kell a megváltást várni. Valahol el kell kezdeni. Messi se úgy kezdte, hogy 3 gólt lőtt és 4 gólpasszt adott első meccsén.
Kép
Xzibit25
Jugador d'estrella

2008.09.14. 13:42:06

gekkodan írta:Los!

Ha szerinted Pedron, vagy Busquets-en ment el a meccs, akkor valami mást láttál sztem :roll:

Pont, hogy őket kell kiemelnem Alves mellett. Feltehetném végülis a kérdést, hogy Eto'o mi a [auto_cenzúra] csinált, vagy Keita hogy szórakozott el labdákat kilószámra, de akár azt is, hogy Abidal merre szedte a banánt, mert ezek érdekesebb kérdések volnának....

Nem Pedro és társai voltak a hibásak, Piqué a végén eladott 1-2 labdát passz közben, de egyébként teljesen kiegyensúlyozottul játszott. Végülis ki játszott volna a helyén? Cáceres aznap ért haza, Milito és Rafa sérült.

Szóval nagyon nem értek veled egyet na.
Ez az gekkodan én is ugyanezt írtam.A Touré fanok tartsanak össze!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
Ronaldinho.
Barça B

2008.09.14. 13:36:58

nem érted?
Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!
gekkodan
Director del Fútbol

2008.09.14. 13:36:51

Los!

Ha szerinted Pedron, vagy Busquets-en ment el a meccs, akkor valami mást láttál sztem :roll:

Pont, hogy őket kell kiemelnem Alves mellett. Feltehetném végülis a kérdést, hogy Eto'o mi a [auto_cenzúra] csinált, vagy Keita hogy szórakozott el labdákat kilószámra, de akár azt is, hogy Abidal merre szedte a banánt, mert ezek érdekesebb kérdések volnának....

Nem Pedro és társai voltak a hibásak, Piqué a végén eladott 1-2 labdát passz közben, de egyébként teljesen kiegyensúlyozottul játszott. Végülis ki játszott volna a helyén? Cáceres aznap ért haza, Milito és Rafa sérült.

Szóval nagyon nem értek veled egyet na.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Devid16
Jugador d'estrella

2008.09.14. 13:36:45

Hát eddig elég siralmas a szezon és még nagy csapattal nem is találkoztunk.Mi lett volna ha egyből Sevilla vagy Valencia esetleg Reál ellen kezdünk...Én nemtom mi van a srácokkal de ez marha gyenge, ráadásul kezdődik a Bl is és hát gyenge a csoport...nehogy erre rá is fázzunk mert ha elmegy még pár meccs akkor nemhiszem hogy tűrik a barcaszurkolók.

Off: Nemtom elhinni hogy a 30akárhánymilliós Alvesre lett volna először szükségünk...Sztem valami R10 pótlóra aki Messivel szét tudta volna húzni a pályát.De ezt már nem tudjuk megváltoztatni ebből élünk....
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2008.09.14. 13:35:26

nehogy Messit kezdjétek el fikázni kérlek. nem passzoleleget? na tegnap kinek passzolt volna? etonak a 3 védő között? teszem hozzá sokszor kényszerítőket kezdeményezett, csak a csapat le volt lassulva 1-2 emberen kívül, és nem voltak vevők rá.egy fecske meg nem csinál nyarat. még 3-4 ilyen meccs és úszoott a bajnokság kis túlzássall, mert most még a könnyű csapatok ellen játszunk így, mi llesz a Real, Sevilla Valencia Villareal ellen. nem akarom, hogy megint 2szer kapjunk ki a realtól meg a villarealtól, elég gáz volt tavaly is.pepnek felállást kell változtatni nincs mese
Ronaldinho.
Barça B

2008.09.14. 13:33:25

Ha négyszer nyerünk zsinorban Gaurdiola meg hivja a csapatot egy puccos étterembe jó lenne ha év végére Gaurdiola el szegényedne!!
Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!
Xzibit25
Jugador d'estrella

2008.09.14. 13:33:03

Barcaforever írta:Én szorgalmaznám a 2 csatáros rencert mögöttük Messivel,Xavival,Inivel és Keitával.
Ez szerintem is jó lenne csak Keita hejett Touré-val.
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.09.14. 13:31:15

Én szorgalmaznám a 2 csatáros rencert mögöttük Messivel,Xavival,Inivel és Keitával.
Kép
Xzibit25
Jugador d'estrella

2008.09.14. 13:29:50

Remélem ma kikap a Real.(ha már mi is botlottunk) Kivételesen HAJRÁ NUMANCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.09.14. 13:25:33

eddig egész jó.....ha így folytatjuk bent maradunk.. :lol: :lol:
merx
Capitá del Barça

2008.09.14. 13:23:26

ezt a két csapatot egy edző nélkül felálló barcának is meg kellett volna vernie :roll:
lol guardiola
még három meccset várok aztán ha nem javul a játék elkezdem rágalmazni :lol: :evil:
Kép
Xzibit25
Jugador d'estrella

2008.09.14. 13:17:57

Jó Messi a legjobb, de azért jóval többet kéne passzolnia.Amúgy meg Los Banditos sztem Pedro jól játszott és te pl kit játszattál volna Piqué hejett ?,ha Márquez sérült Milito sérült Caseres meg pár órával a meccs elött jött meg.
Rikinho20
Jugador d'estrella

2008.09.14. 13:15:29

istenem!!!! tegnap még hogy sajnáltam hogy nem tudtam megnézni a meccset... de ahogy megláttam a nemzeti sportban az eredményt, meg olvasom a hozzászólásokat, már annyira nem is bánom... ez gáz... :cry:
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.09.14. 13:15:24

Egy kicsit többet kellene passzolnia Messinek is, de nem ezen úsznak el a meccsek ( inkább e miatt szoktunk nyerni ha Leo berúgja), nem értem mi a baj a csapattal, sajnos nem látunk bele a dolgokba de, ez így nagyon gyenge.
Minden meccsen úgy kellene nyomnunk mint a második félidőben tettük, előbb-utóbb úgyis hibázna a védelem. De nem mi gurigázzunk hátha lő Messi egy gólt G-Jay-nak lehetne távoli lövésekkel is próbálkozni, Alvés beadásaira meg nem nagyon van kinek érkezni, hisz nincsen nagyon magas támadóink.
Ez a 4-3-3 meg már unalmas, minden csapat tudj, hogy középen operálunk így csak be kell tömörülni a saját tizenhatosukra.
Nem lesz ez így jó. De bízzunk a csapatba!

Szerk.: A fiatalság meg jó de nem kezdőként kellene velük számolni... :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Victor_Valdes 2008.09.14. 13:17:13-kor.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.09.14. 13:11:20

Mi a szrt keresett a kezdőben Bosquets, Piqué és Pedro? :evil: :evil: Hihetetlen, hogy Guardiola ekkora szerencsétlen barom legyen, hogy ezeket a játékosokat játszatja, amikor sztárok ülnek a kisapdon. :evil:

Megis érdemeljük a döntetelent, amíg ilyen játékosok játszanak. Majd ha esetleg a lehető legjobb csapatot, vagy csak 1-2 emberrel rotál, akkor oké, de addig ameddig ez van, addig győzni nem nagyon fogunk. :roll:

Egyébként ha a következő bajnokinkat megnyerjük, akkor az első 3 forduló után úgy fogunk állni, mint 05-06-ban.
in to exile
barcatom
Jugador del Barça

2008.09.14. 13:06:02

Na nehogymár messit kezdjétek ki emberek! mi van veletek nem látjátok a meccs képét!
csak is a barca!!!!!!!!!!!
barcatom
Jugador del Barça

2008.09.14. 13:05:07

Xzibit25 írta:
G-Jay írta:
Mihu írta:Most meg gurigázunk, passzolunk Messinek, hátha majd Ő megoldja, aztán így megy el 90 perc.
Itt az abszolút lényeg.
Mindenki tömi labdával Leót, hogy oldja meg, ha gólt lő akkor jó, ha nem akkor kikapunk, mert egyszerűen annyit csinálunk, hogy odaadjuk neki, ő befelé elindul cselzni, se passz se semmi. Így aligha lehet akármit is kezdeni. Pedig sorolhatnám a variációkat befejezésre:
-Eto'o-nak adjuk a labdát (Messi is)
-Lövünk távolról (Xavi és Touré is mesterei ennek)
-Kihasználjuk hogy van Dani Alvesünk, és szélről is adunk be fejre.
-Kihasználjuk hogy van Henrynk, és Samuval együtt játszanak elől, azaz kétcsatáros szisztéma.
Basszus ti nagyon rosszul látjátok!!
.
.stb. stb

G.

Teljesen igazad van és Maradonának is, Messi nagyon önző.Ez nem a Messi Sport Klub.Ez a BARCA!!!!!!!!!!!!!!!
csak is a barca!!!!!!!!!!!
Xzibit25
Jugador d'estrella

2008.09.14. 12:59:48

G-Jay írta:
Mihu írta:Most meg gurigázunk, passzolunk Messinek, hátha majd Ő megoldja, aztán így megy el 90 perc.
Itt az abszolút lényeg.
Mindenki tömi labdával Leót, hogy oldja meg, ha gólt lő akkor jó, ha nem akkor kikapunk, mert egyszerűen annyit csinálunk, hogy odaadjuk neki, ő befelé elindul cselzni, se passz se semmi. Így aligha lehet akármit is kezdeni. Pedig sorolhatnám a variációkat befejezésre:
-Kihasználjuk hogy van Henrynk, és Samuval együtt játszanak elől, azaz kétcsatáros szisztéma.
.
.
.stb. stb

G.

Teljesen igazad van és Maradonának is, Messi nagyon önző.Ez nem a Messi Sport Klub.Ez a BARCA!!!!!!!!!!!!!!!
csabimo
Capitá del Barça

2008.09.14. 12:57:04

redmiller írta:Megmondtam a felkészülési időszak alatt, hogy nem [auto_cenzúra] csapatok ellen kellene haknizni...
Azért találtunk volna az amcsi, skót csapatoknál jobb ellenfeleket is... Most meg csodálkozunk, hogy nem megy a csapatnak...
Egyre inkább hiányzik Deco??? Chelsea vezeti az angol bajnokságot a két gólt lőt Decoval... Egyszerűen nincs kreatívitás a mai Barcában. :(
Nem pont deco hiányzik, de igazán nem potoluk sem öt sem r10et. Hleb sem deco helyére érkezett, mert tegnap is játszott messi posztján, utánna meg cseréltek pedroval és a baloldalon...
Hiányzik középröl a kreativitás, nincs ki megpörgesse a játékot, senki nem veri meg az emberét 1 az 1be, messin kivül...

Mégis a legnagyobb bajnak a felállást tartom, amin könnyen lehetne változatni. Belefásultunk már ebbe a 4-3-3ba!!! Milyen taktik ez hogy alves ivel a jobb oldalrol (mert ugye abidal nem tud és igy nem is fog) a tizenhatoson belül meg az 1szem etoo álldogál két védövel a nyakán #-o
Miért van messi a szélen ha alves folyamat felfut a seggébe és bejátsza teljesen azt az oldalt...Ezért kellett volna neki egy eröcsatár hogy ivelgessünk neki egész meccsen?

Mondhat bárki bármit de messit rég nem ott a jobboldalon kéne játszatni hanem középen...Legalább lenne tempo mert mindig megverne egy embert és az ö helyét pedig ahogy irtam alves bejátsza...

Quma gyenge produkcio idáig 2 meccs 1 gol, tegnap 15-20 perc elfogadható játék, siralmas 1-1 egy olyan csapat ellen akinek kellett volna rugni 5öt!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csabimo 2008.09.14. 13:00:29-kor.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.09.14. 12:54:58

Itt az abszolút lényeg.
.
.
.stb. stb

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
gekkodan
Director del Fútbol

2008.09.14. 12:48:32

Na srácok, nem tudok vitatkozni, Gábor, Mihu, ezt meg is beszéltük.

Régen kezdtünk ilyen rosszul, nagyon kíváncsi vagyok, hogy a csapatnál most mi a helyzet, érzik-e, hogy gáz van, mert az utóbbi 2 év után nem tudom, mit higgyek.

Az a véleményem, hogy a Rijkaard-érára jellemző végtelen türelem 20%-át nem kaphatja meg a keret és a szakmai stáb, ha nem változik a helyzet pokoli gyorsan szaladnia kell Pepnek is és komolyan átgondolva kell télen újra befektetni és pótolni a lyukakat.

Szánalmas, hogy egy Barca-meccsen a 36 milliót érő Alvesen kívül csak 2 zöldfülüt lehet kiemelni.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Mihu
Director del Fútbol

2008.09.14. 12:43:35

gekkodan írta:Gábor,

Minden szavaddal egyetértek, de minősíthetetlennek tartom, hogy egy Barca meg van illetődve, vagy, ahogy az előttünk szóló is mondta, türelmesen gurigázik.

A tegnapi ellenfél véleményem szerint a Numanciánál is gyengébb volt, mert 1 pontrugás volt az egyetlen támadásuk, az gól is lett. Jegyzem meg ilyen aránnyal egy védelem sem dolgozhat, mert semmit sem ér 85 perc jó védekezése, ha egy rögzített helyzetből gólt kapunk.

Egyszerűen egy Barca nem engedhet meg ilyen töketlen játékot, és vacakolást, mert egy ennél 20%-al erősebb ellenfél már az első félidőben kihasználja a vacakolást. És itt nincs hivatkozás a pálya nagyságára és egyebekre. Elpöcsöltük az egész meccset.
Én is egyet értek Veletek. Én csak annyit tennék hozzá, hogy hol van az az agresszív támadófutball, mint amit játszottuk a Chelsea ellen 2004-2005-ös BL szezonban hazai pályán. Akkor Drogba kiállítása után csak Duff volt egyedül elől...A középkörben, de annak is a saját térfele felőli részén. Amúgy mind a 8 mezőnyjátékosuk védekezett. Mégis helyzet helyzet hátán volt. És rúgtunk két gólt. És azért egy Chelsea védősort ne hasonlítsunk már össze egy Racing hátsó alakzattal.

Most meg gurigázunk, passzolunk Messinek, hátha majd Ő megoldja, aztán így megy el 90 perc.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.09.14. 12:43:28

gekkodan írta:Gábor,

Minden szavaddal egyetértek, de minősíthetetlennek tartom, hogy egy Barca meg van illetődve, vagy, ahogy az előttünk szóló is mondta, türelmesen gurigázik.

A tegnapi ellenfél véleményem szerint a Numanciánál is gyengébb volt, mert 1 pontrugás volt az egyetlen támadásuk, az gól is lett. Jegyzem meg ilyen aránnyal egy védelem sem dolgozhat, mert semmit sem ér 85 perc jó védekezése, ha egy rögzített helyzetből gólt kapunk.

Egyszerűen egy Barca nem engedhet meg ilyen töketlen játékot, és vacakolást, mert egy ennél 20%-al erősebb ellenfél már az első félidőben kihasználja a vacakolást. És itt nincs hivatkozás a pálya nagyságára és egyebekre. Elpöcsöltük az egész meccset.
Így igaz, ezt nehezményezem mngam is. Tökedlenkedünk 45-50 percen keresztül. Világosan látsziott, hogy ha az elejétől kezdve akkora elánnal nyomjuk mint a 2. félidő túlnyomó részében, simán behúzzuk a meccset. De langyos semmittevéssel töltöttük az első félidőt, a 2.-ban meg már kapkodtunk is, ráadásul még Fortuna istenasszony is védte a Racing kapuját a góltól. Ami miatt mégis lehet egy picit bizakodni: Látszott azért, hogy megvan a lendület, csak ne kéne erre várni olyan sokat.
A köv. 4 -5 meccset viszont be kell húzni. Nincs mese, győzelmi széria kell, ha ott akarunk lenni az élbolyban.
A bal oldallal kapcsolatos fejtegetéseddel egyetértek, oda nagyon hiányzik valaki. A jelenlegi keretben nem látok olyan játékost, aki hosszútávon megoldás lehet, így a télen oda venni kell valakit.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Lezárt