Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én már hallottam a My name is Earl-ről,de csak az Amcsi Motorokban máshol nem.De nem tudom hogy milyen.bouba írta:A My name is Earl című sorozatot ismeri valaki?
Én most töltöm az 1.évadot.
Állítólag nagyon jó
Más: Lehet én is elkezdem nézni a Dextert. Jó a szinkronja vagy inkább maradjak az eredeti hangnál?
Igen,de erről volt szó múltkor is, újságíróknak adták ki előbb az első (és elvileg 2.) részt, ezért láthattuk előbb.VIII.Henrik írta:Feltölthetnék már az aljas kalózok az új Dextert!
Szerk.: Ááá! Csak 29-én jelenik meg hivatalosan az első rész!![]()
Amúgy szép munka az ottani kalózóktól.
Én láttam ,nem valami nagy durranás...Fernando írta:Valaki látta közületek a Fúrófej taylor című filmet?
ha tudnék angolul nem kérdeztem volna meg, am kösz a linketSlither írta:http://en.wikipedia.org/wiki/Start_the_MachineFernando írta:Ti tudtok valamit arról a filmről, hogy. Angels And Airwaves - Start the Machine? Ez most egy film? Vagy mi a rák? Eléggé érdekel
Ha annyira érdekel, akkor sztem fél percet rászánthattál volna hogy beüsd googleba vagy wikibe.
http://en.wikipedia.org/wiki/Start_the_MachineFernando írta:Ti tudtok valamit arról a filmről, hogy. Angels And Airwaves - Start the Machine? Ez most egy film? Vagy mi a rák? Eléggé érdekel
Nem a Linekerről szóló "Középpályás" - Delantero című filmre gondolsz?FCBarca88 írta:Köszi, de sajnos nem ezek.
Az rendes élőszereplős sorozat volt
Ha animéra gondolsz akkor Tsubasa kapitány a címe,de akkor még talán a Pálya ördöge néven futott..Ez az?FCBarca88 írta:Sziasztok
Lehet hogy volt már erre téma, nem tudom, mert most vagyok itt először.
Szóval nem sok rémlik az egészből de kiskoromban a magyar 1-en(mtv1, m1) ment egy olyan focis sorozat amiben a főhős a Barcelonában játszott.
Rémlik valakinek? Mi lehet a címe vagy hogy honnét lehetne letölteni?
Magyarországon sztem csak 1. évad után fogják adni.VIII.Henrik írta:Ez a holdfény, Slither? Mingyá' megnézem. Ja nem, de én azt nézem a viasaton. Azaz holnap majd a 2. részét.