2008.09.14. 21:22:25
Sziasztok!
Elég elkeserítő volt a Barça első két meccse a szezonban, és idevenném a Wisla elleni visszavágót is, mert lehet, hogy az első meccsen már eldőlt a továbbjutás, de egy Barcelonának, főleg egy új, sikerre éhes keretnek mindenhol esélye kell, hogy legyen a győzelemre és ezért mindent meg is kéne tenni. A labdabirtoklás szokásosnak mondható fölényt hoz minden meccsen, de az eredmények azt mutatják, hogy ezzel nem lehet három pontot szerezni. Valahogy kevés áldozatot vállalnak a támadók, a Racing ellen például Eto'o nevét nem is nagyon hallottam. Henry kínlódott a Numancia ellen, más klasszis csatár nincsen, csak egy fiatal Bojan, akitől még nem lehet sokat várni. Mondhatjuk azt, hogy azért nem jönnek az eredmények, mert "össze kell érni a csapatnak", de nézzük meg a Realt, akik tavaly fél csapatra való játékost igazoltak, mégis bajnokok lettek. Jöttek az eredmények és sorra nyertek. Mi most ugyanabban a gödörben vagyunk, amiben tavaly Rijkaarddal, szinte semmi sem változott azóta. Semmi kreativitás nincs a játékban, Messit egyszerre 2-3 védő fogja mindig, így nehéz tőle elvárni, hogy a csapat vezére legyen. Olyan kreatív játékosok kellenek, mint volt Deco és Ronaldinho. Jött Hleb ugyan, de ő sérülékeny, egy kreatív támadóközéppályás jól jött volna még a nyáron. A Sporting ellen szerintem nyerünk, mert minden évben a csoportmeccseken más teljesítményt nyújt a csapat, mint a bajnokságban, így volt ez például tavaly is, és szerintem idén is így lesz. Reménykedem a jobb folytatásban és abban hogy összekapja magát végre a csapat és elkezd nyerni. FORCA BARCA!