Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Agueroért ajánlatot teszünk először 45 milkát.Nem lesz könnyű hisz a Realnak is kell.De Aguero elmondta h ha távozik csak a Barcába megy.baas11 írta:Nem volt vészes a játékunk,főleg ha azt nézzük h Toure ,Iniesta ,Messi (Henry)nem kezdett ráadásul Hleb kidőlt ami a leginkább aggaszt ,ha Xavi v Ini haja meghúzodik jön Gudi meg Keita na akkor leszünk bajban... !Ugy érzem mintha a nyári sörmeccseken kilövőldöztük volna magunkat...és most pihi van ,remélem ez keddig tart !
A lényeget, valaki,segítene ?!:
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=864527
Igazad van a játékkal nem is volt gond.Ennek a csapatnak tényleg idő kell.dr. Mezey írta:Túltéve magam a csalódottságon, azért vannak pozitívumok is. Az idei meccseken azért nem úgy vesztettünk pontokat mint tavaly. A játék, küzdőszellem sokkal jobb. Másrészt jobb hogy a szezon elején jöttek a pofonok, mert így időben kiderülnek még a hibák, van idő korrigálni. Másrészt hiába nagyon erős a keret, azért Pepnek is jár legalább egy pár meccses türelem. Ami a legnagyobb negatívum számomra, ami tavaly is a legjobban bosszantott, hogy már megint nem tudtuk megtartani a gól előnyünket. Remélem a harmadik fordulóban már tényleg el rajtolunk.
Amúgy a többi meccsen ez a jó sok döntetlen elég kedvező, szerencsére senki nem húzott el nagyon, aki később veszélyes lehet.
Összeszokni? a "világ legjobb három támadója" már egy éve egy csapatban játszik. Nem kis kárörvendéssel kérdem hogy ebből kettő miért van most a legjobb háromban. Messi ok, de jelenlegi formája, játéka alapján sem Samu, sem Titi nincs a dobogón.sadudetam írta:Osztom a véleményedet. Végre egy olyan ember aki nem rinyál be egyből. Már napok óta csak a vészkárogást olvasom. Miért nem bíztok a csapatban? Össze kell szokniuk. Nem? Szerintem jól játszott a csapat. Csak a vége nem sikerült sajnos. Még pár meccs és úgy fogunk játszani mint az álom.hau30 írta:Emberek! Az vége felé akkora pálfordulat lesz a véleményeitekben. Látszik,hogy oda adással és tűzzel játszanak a játékosok,ez pedig előbb utóbb ereményességgel is fog párosulni.
Szerintem most nagyon rosszul érzed, de nem akarlak megsérteni!Fernando írta:Olyan érzésem van, hogy teljesen mindegy kik játszanak nálunk, semmi sem változik, ha ugyanaz a játékrendszer. Újítani kell. Ugyanazt játszik mint amit Rijkaarddal csak szerintem még rosszabbul. Ott legalább a kicsi, sok de pontos passzok megvoltak, itt a nagyobb ívelések, pontatlanabb passzok többször szerepelnek.
Osztom a véleményedet. Végre egy olyan ember aki nem rinyál be egyből. Már napok óta csak a vészkárogást olvasom. Miért nem bíztok a csapatban? Össze kell szokniuk. Nem? Szerintem jól játszott a csapat. Csak a vége nem sikerült sajnos. Még pár meccs és úgy fogunk játszani mint az álom.hau30 írta:Emberek! Az vége felé akkora pálfordulat lesz a véleményeitekben. Látszik,hogy oda adással és tűzzel játszanak a játékosok,ez pedig előbb utóbb ereményességgel is fog párosulni.
Léfe írta:Az Isten szent szerelmére ennyire nem lehetünk vakok. Nem kell összeállitási problémává silányitani a gyenge muzsikát. Kedvetlen játék, lassu ötlettelen ráérős foci van, egy harmatgyenge kezdő edzővel. Már mindenféle variációban játszottunk, de nincs taktikai repertoárunk sem.
Akárhonnan nézem egy ilyen állománnyal elörébb kellene tartani. Formánkivül a csapat, és nem értem mintha fáradtak is lennének. A Numancia ellen csak egy uj játékos volt a kezdőben, ugyhogy összeszoktatási gond sem lehet. Nagyobb játékosmozgás és jó edző kellett volna. Nincsen szélen játék, a védősor is lukas. Lehetne még sorolni.
Ráadásul Touré volt tavaj a legjobb, erre Ö marad ki. Semmi válltozás a tavaji játékhoz képest. Nemcsak a rendet kell megteremteni / mobilozás, reklámok stb. /, taktika kell és hajtás.
Mondtam én h összeállítási probléma van????Léfe írta:Az Isten szent szerelmére ennyire nem lehetünk vakok. Nem kell összeállitási problémává silányitani a gyenge muzsikát. Kedvetlen játék, lassu ötlettelen ráérős foci van, egy harmatgyenge kezdő edzővel. Már mindenféle variációban játszottunk, de nincs taktikai repertoárunk sem.
Akárhonnan nézem egy ilyen állománnyal elörébb kellene tartani. Formánkivül a csapat, és nem értem mintha fáradtak is lennének. A Numancia ellen csak egy uj játékos volt a kezdőben, ugyhogy összeszoktatási gond sem lehet. Nagyobb játékosmozgás és jó edző kellett volna. Nincsen szélen játék, a védősor is lukas. Lehetne még sorolni.
Ráadásul Touré volt tavaj a legjobb, erre Ö marad ki. Semmi válltozás a tavaji játékhoz képest. Nemcsak a rendet kell megteremteni / mobilozás, reklámok stb. /, taktika kell és hajtás.
Szerinted jó,de hásitennek nem te vagy az edző és nem én meg senki szóval ezt nem mi döntjük el.Attól függetlenül lehet, hogy jó lenne bár kétlemXzibit25 írta:Nem tudom ti hogy vagytok vele de sztem a 4-2-2-2 lenne jó .pl.:(ha mindenki egészséges)
-------------------------------------------Eto'o---------Henry------------------------------------------
---------------Iniesta-----------------------------------------------------------------Messi--------------
--------------------------------------------Xavi-----------------------------------------------------------
------------------------------------------------------Touré------------------------------------------------
---------------Abidal-------------------Milito------------------Puyol--------------Dani Alves-----------
---------------------------------------------------Victor Valdés------------------------------------------
Abban igazad van,hogy Pedrito és Sergio jók voltak,de annyit hozzátennék,hogy Xavi is jó teljesítményt nyújtott. A középpályán ő tett a legtöbbet és a labdabiztossága megint megmutatkozott.Az más kérdés,hogy ő nem egy átlövőjátékos és nem a góllövés az erőssége(ez meglátszott amikor megkísérelte az ollózást).palesz77 írta:én nem értelek titeket. xavi nem csinált semmit, keita kihagyott mindent, eto labdát se tudott kapni mert 3 védő vette körül(ez nem az ő hibája) abidalról meg ne is beszéljünk és ti a csapat legjobbjait fikázzátok, mert túl fiatalok és nem szupersztárok? pedrito többet csinált egész meccsen, mint xavi és abidal együtt(tudom, hogy nem egy poszt, gondolom azért értitek mire célzok) és sergio is nagyon jól játszott. lehet, hogy ismeretlenek, de meghatározó játékosok lehetnek 1-2 éven belül lsd. iniesta, messi. pep egyetlen jó megoldása ez a két ifi volt a meccsen kb.