Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Na azért nem füvezte még Ozzy-vá az agyát. De használhatót tényleg nem nagyon mond. Látja hogy Messi a babérjaira tör, és ez nem nagyon tetszik neki...lionelmessi19 írta:
Maradonának esze már nem sok maradt, tartalmas véleményt ritkán kapni tőle... a rossz indulatot meg persze feltételezem, később úgyis kiderülnek a dolgok.
Maradonának esze már nem sok maradt, tartalmas véleményt ritkán kapni tőle... a rossz indulatot meg persze feltételezem, később úgyis kiderülnek a dolgok.chi omega írta:
hülyeség amit maradonáról írsz szerintem. persze maradona véleménye sem egy tartalmas valami, de én nem éreztem benne a rossz szándékot, ahogy messi sem.
Hát szerintem csak fáradt.chi omega írta:messiből eltűnt az ihlet sajnos. kicsit olyan ronaldinhos, amit [auto_cenzúra] kimondani, de ez a helyzet. persze nem mondom, hogy örökre, de egyáltalán nincs jó formában, bután játszik. néha 18 évesen érettebbnek tűnt, mint most. igaz, akkor teher nélkül játszhatott.
persze nem vészharangokat kongatok, bele fog jönni. de egyelőre ez van.
hülyeség amit maradonáról írsz szerintem. persze maradona véleménye sem egy tartalmas valami, de én nem éreztem benne a rossz szándékot, ahogy messi sem.lionelmessi19 írta:Na, hogy a véleményemet én is leírjam a dologról...
Szerintem Messi nem önző, hanem nagyon szereti ha nála van a labda. Szó sincs róla hogy nem passzolna eleget, sőt... sokkalinkább néha nem akkor amikor kéne. Ezt úgy értem, hogy a foci sokszor egyszerűbb játék. Néha egy cselsorozat után ami mellesleg bejön és ordít a közönség, kevesebb eredményt ér el, mintha lepasszolta volna valamerre még az elején. Néha még jobban érezhetné, hogy mikor melyiket kell választani, de szvsz már ez is ritka hiba nála.
Maradona meg érzi hogy lassan tartósodik Messi remek szereplése. Nincs ő hozzászokva, hogy huzamosabb ideig egy embert mondjanak az ő 'utódjának' az argentín foci palettáján.
lionelmessi19 írta:... sokkalinkább néha nem akkor amikor kéne.
Igen de majdnem teljesen megnéztem a videót és pont ugyanolyan mint most hogy hasonlóan szép cseleket mondjuk Cristiano R. is csinál csak éppen ő nem passzol ellentétben Messivel és szerintem a sok a labdarúgó közül így emelkedig a mezőny fölé,hogy önzetlen és képes másokat helyzetbe hozni mikor tudja hogy ő is képes lenne gólt szerezni...MessiFan írta:21 évesen a világ egyik legjobb labdarúgójának lenni az nem könnyű feladat. Bár sztem erre születni kell.
Ezen azért nem kicsit lepődtem meg amikor olvastam én is reggel. Nem gondoltam volna, hogy ekkora Messi-fan Kaká!Zehii írta:http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=857297
Kaka szeritn Messinek kéne adni az aranylabdát
Nagyon nagy! Főleg a végén, amikor a real védők között elviszi.Ilúvatar írta:http://www.youtube.com/watch?v=4jaNeKgbfEQ
nagyon jó a videó. Messi útja Barcelona felé.
A világ legjobb videójaIlúvatar írta:http://www.youtube.com/watch?v=4jaNeKgbfEQ
nagyon jó a videó. Messi útja Barcelona felé.
Ákoska a Eurosportról.